ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/11/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/11/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας εξαιτίας του τελευταίου τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο στις 6/11, που συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί. Η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα παραμένει ρευστή, καθώς μεταβάλλονται οι συνθήκες, και σημαντικό ρόλο θα παίξει η προσαρμοστικότητά σας. Μη μένετε κολλημένοι σε παρωχημένες τακτικές και δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να ελιχθείτε προκειμένου να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες. Στις 10/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και ξεκινά ένα διάστημα πολλών επαφών για την επίλυση οικονομικών θεμάτων, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα ευνοηθεί η ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα καθημερινής ρουτίνας και ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας θα υποστούν κάποιες αλλαγές που θα προκαλέσουν ένταση και ανασφάλεια, καθώς στις 6/11 το τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Κρόνου δημιουργεί εμπόδια που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις θα τεθούν σε νέο πλαίσιο, έτσι θα έχετε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Επειδή αυτή την εποχή η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, προσπαθήστε να μη σας παρασύρει το γενικότερο κλίμα και αναζητήσετε διεξόδους ψυχικής ανάτασης. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, και μέχρι την 1/12, που θα παραμείνει στον τομέα των σχέσεων, θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συνομιλίες με πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν μια ιδέα σας. Αφιερώστε χρόνο στον γάμο σας και αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσω κοινωνικών δικτύων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κοινοί πόροι και θέματα Δημοσίου θα ανακινηθούν με το τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Κρόνου στις 6/11 και θα είναι αρκετά αγχωτική η περίοδος, ωστόσο θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας. Η συγκεκριμένη μέρα θα είναι κρίσιμη και για τα ερωτικά σας, οπότε θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση της σχέσεών σας και στις ανάγκες των παιδιών, μην ξεχνάτε όμως να φροντίζετε τον εαυτό σας. Στις 10/11 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι την 1/12, που θα παραμείνει στον τομέα της εργασίας, θα είναι εξαιρετική εποχή για να βρείτε δουλειά. Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε τις αγορές σας, να ετοιμάσετε λίστες υποχρεώσεων και να ασχοληθείτε με κάθε είδους εκκρεμότητες. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και προσέξτε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με θέματα ακίνητης περιουσίας θα ασχοληθείτε αυτή την εποχή και ενδεχομένως να προκύψουν καθυστερήσεις ή αλλαγές που θα προκαλέσουν ένταση. Στις 6/10 κορυφώνεται το τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Κρόνου στον άξονα σπίτι - σχέσεις και η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη. Ορισμένες αλλαγές στην καθημερινότητα θα είναι αναπόφευκτες και θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, ενώ είστε σε κατάσταση πανικού. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, ξεκινά ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου η ανάγκη σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη και θα δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Πολύ καλή εποχή για φλερτ για τους ελεύθερους. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες και το χιούμορ σας θα δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις. Οι γονείς θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και θα αναζητήσετε νέες διεξόδους. Προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνιακά προβλήματα και θέματα με τις μετακινήσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σύντομα στις νέες συνθήκες, προκειμένου να μη μείνουν πίσω οι επαγγελματικές σας υποθέσεις. Με την κορύφωση του τελευταίου τετραγώνου Ερμή - Κρόνου στις 6/11οι πιέσεις θα είναι αυξημένες και η καθημερινότητά σας κουραστική. Θέματα υγείας μην τα παίρνετε αψήφιστα και φροντίστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας με σωστό διατροφικό πρόγραμμα. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και τις ανάγκες της οικογένειας. Ιδανική εποχή για να επισκευάσετε ζημιές, να βάλετε μια τάξη σε ντουλάπες και συρτάρια και να αλλάξετε τη διακόσμηση του χώρου σας. Αρκετοί από εσάς θα δουλέψετε από το σπίτι και θα πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα ώστε να μη μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οικονομικές υποθέσεις που αφορούν μια επένδυση και μέχρι τις 6/11, που κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, θα είναι αμφίβολες οι εξελίξεις. Ενδεχομένως να μη μείνετε πολύ ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας και να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και να διαφυλάξετε τους πόρους σας. Τα έξοδά σας θα είναι αυξημένα, οπότε θα στερηθείτε για κάποιο διάστημα την ψυχαγωγία, εκτός κι αν συμβιβαστείτε με εναλλακτικές λύσεις. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό στις 10/11 και μέχρι την 1/12, που θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας, θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για εμπορικές συναλλαγές, για προώθηση υπηρεσιών/δεξιοτήτων και για ενασχόληση με θέματα εκπαίδευσης. Αξιοποιήστε τις νέες συνθήκες προς όφελός σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές εξαιτίας των οικογενειακών σας υποχρεώσεων, που θα είναι αυξημένες, και σε συνδυασμό με κάποιες οφειλές που θα προκαλέσουν πίεση, θα έχετε ψυχικές μεταπτώσεις, οι οποίες θα δυσχεράνουν το έργο σας. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά, ώστε να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επίσης, αναζητήστε μεθόδους χαλάρωσης. Στις 10/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι την 1/12 θα είναι ένα καλό διάστημα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και αναζήτηση νέων επενδύσεων. Προσέξτε τις υπερβολές με αγορές για το σπίτι και τα παιδιά. Οι ελεύθεροι έχετε μια τάση να ακυρώνετε με την πρώτη ματιά όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν, όμως μια καινούργια γνωριμία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε πού θα επενδύσετε συναισθηματικά. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός θα θολώσει την κρίση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναβολή σχεδίων και εμπόδια στις μετακινήσεις φέρνει το τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Κρόνου στις 6/11 και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας προκειμένου να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Στην παρούσα φάση η προσαρμοστικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο και αν κινηθείτε με ευελιξία, θα καταφέρετε πολλά. Για εσάς που αναζητάτε μια θέση εργασίας, ενδεχομένως να προκύψει μια απασχόληση μέσω Διαδικτύου. Χρησιμοποιήστε πλατφόρμες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναδείξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα κάνετε κάποιες επαφές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αποφύγετε τις εντάσεις και προσέξτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγή σχεδίων και ανασφάλεια φέρνει το τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Κρόνου στις 6/11, γι' αυτό αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μια και υπάρχει κίνδυνος εσφαλμένων. Μέσω κοινών πόρων θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας και θα καλύψετε σημαντικές υποχρεώσεις, αρκεί να μη σας παρασύρει η ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών. Στον επαγγελματικό τομέα, οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες, αν αναλάβετε καθήκοντα τρίτων, και ο προσωπικός σας χρόνος, περιορισμένος. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, η εσωστρέφεια και η ανάγκη να επιλύσετε προσωπικά θέματα που σας απασχολούν θα σας κρατήσουν μακριά από κοινωνικές επαφές. Ιδιαίτερη προσοχή στο παρασκήνιο και σε κρυφούς εχθρούς. Κρατήστε μυστική την προσωπική σας ζωή και τα μελλοντικά σας σχέδια. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ψυχική σας ευεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών επικρατεί ασάφεια και δεν είστε σίγουροι πώς θα πρέπει να κινηθείτε, με αποτέλεσμα να αναβάλετε την εφαρμογή ενός σχεδίου. Στις 6/11 κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου και θα πιεστείτε πολύ λόγω της αύξησης ευθυνών, ενώ μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές προσώπων εξουσίας. Γενικά, μη σταματάτε τις προσπάθειές σας και δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Μια νέα εποχή ξεκινά για τον τρόπο επικοινωνίας με το αγοραστικό σας κοινό και είναι επιτακτική η προσαρμογή στις επιταγές της εποχής. Στις 10/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι την 1/12 θα έχετε την ευχέρεια να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, έστω και μέσω Διαδικτύου. Μέσω συλλογικών δράσεων θα στηρίξετε όσους είναι σε δυσμενή θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει πέσει το ηθικό σας με όλες αυτές τις αλλαγές που αντιμετωπίζετε και έχετε χάσει το σθένος για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Σίγουρα είναι μια εποχή πολλών προκλήσεων, όμως μέσα από αυτές μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι και να αποκτήσετε καινούργιες δεξιότητες που θα ανοίξουν νέες προοπτικές. Στις 6/11, που κορυφώνεται το τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Κρόνου, αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη χρόνου, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια. Στις 10/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιώντας τον τομέα της φήμης και της καριέρας. Μέχρι την 1/12 θα είναι εξαιρετική εποχή για να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας και να αξιοποιήσετε τις πολλές παροχές της τεχνολογίας. Έτσι, θα αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας και θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Είστε σε δίλημμα σχετικά με μια νέα θέση εργασίας και η αναποφασιστικότητά σας δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα το συμφέρον σας. Κάποιες έκτακτες οφειλές που έρχονται στο προσκήνιο με την κορύφωση του τετραγώνου Ερμή - Κρόνου στις 6/11 θα σας βάλουν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των στόχων σας και ίσως αλλάξετε πορεία αν δεν εξελίσσονται τα επαγγελματικά σας σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Προσέξτε για πιθανές παγίδες και ζητήστε τη συμβουλή ενός έμπειρου ατόμου, αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Μην απογοητεύεστε από πιθανές προκλήσεις. Χρησιμοποιήστε τες προς όφελός σας και επιστρατεύστε τη διορατικότητά σας. Ευκαιρίες για πρόοδο θα υπάρξουν, αρκεί να τις εντοπίσετε.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσο άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ