Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/2/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/2/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις, τα οικονομικά και η εφαρμογή ενός σχεδίου θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και γενικά η εβδομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Στις 4/2 η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, θα δημιουργήσει κάποια κρίση στις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Ίσως προκύψει και μια έκτακτη οφειλή. Στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου θα ευνοήσει τη σύσφιξη σχέσεων και τις συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να στηρίξετε με σθένος τις ιδέες σας. Μια πολύ καλή στιγμή για την καριέρα και τη φήμη σας είναι στις 9/2. Η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, φέρνει αίσιες εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας όσον αφορά την καριέρα και τη φήμη σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις με έναν συνεργάτη ή με ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Κάποια διαφωνία θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή πλεύσης, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Στις 9/2 η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, δίνει έμφαση σε σπουδές και σε επαφές με το εξωτερικό, οπότε κάτι καλό μπορεί να προκύψει ενδεχομένως μέσω μιας συνεργασίας. Στις 10/2 το πλανητικό σμήνος στον Υδροχόο προμηνύει πολλές επαφές με αμφίβολα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επαγγελματικές υποθέσεις και εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό θα συναντήσουν εμπόδια καθώς στις 4/2 η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, φέρνει ανατροπές στα σχέδιά σας και θα χρειαστεί να επανεξετάσετε όλες τις πιθανές λύσεις, χωρίς βιασύνη. Στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου θα ευνοήσει θέματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, ενώ στις 9/2 η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, θα ενισχύσει τα οικονομικά σας. Μια γυναικεία παρουσία θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα διαδικαστικό θέμα και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του Διαδικτύου. Στις 10/2, η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, συμπληρώνοντας το πλανητικό σμήνος που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, και μπορείτε να πετύχετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε βάλει σκοπό να αυξήσετε με κάθε τρόπο το εισόδημά σας, ωθώντας σας σε παράτολμες ενέργειες αμφιβόλου αποτελέσματος. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό προμηνύονται καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ προκύπτουν και έκτακτες οφειλές που θα περιορίσουν την ελευθερία κινήσεων αναγκαστικά παγώνοντας τις προετοιμασίες ενός εγχειρήματος. Μια πολύ καλή στιγμή για τα ερωτικά σας είναι στις 6/2, που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων. Ιδανική μέρα για επαφές και συνεργασίες με το εξωτερικό και για ό,τι αφορά τις σπουδές είναι στις 9/2, με τη Σελήνη σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, που δίνει έμφαση στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Πολύ καλή στιγμή για λήψη σημαντικών αποφάσεων.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις, καριέρα και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στον Σκορπιό, που κάνει δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό στις 4/2, δημιουργώντας ένα αρκετά εξαντλητικό διάστημα για εσάς που προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε. Με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στις 6/2 θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για το ξεκίνημα μιας καινούργιας συνεργασίας. Στις 9/2 η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, φέρνει την τύχη με το μέρος σας και θα είναι εξαιρετική στιγμή για επαγγελματικές συμφωνίες. Προωθήστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και συζητήστε σχετικά τις αποδοχές σας. Πολλές επαφές που θα ανοίξουν νέες προοπτικές στις 10/2 με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία θα συναντήσουν εμπόδια τις επόμενες μέρες, καθώς στις 4/2 η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, φέρνει καθυστερήσεις που θα σας αναγκάσουν να βρείτε νέους τρόπους για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, στις 6/2, η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου θα επιβραβεύσει τις προσπάθειές σας και θα είναι μια πολύ δυνατή μέρα για τα επαγγελματικά σας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ οι γονείς θα δώσετε έμφαση στις ανάγκες των παιδιών. Εξαιρετική στιγμή για την έναρξη μιας ερωτικής σχέσης και για απόκτηση παιδιού στις 9/2, καθώς η Σελήνη φωτίζει τον τομέα της δημιουργίας και των απολαύσεων. Ιδιαίτερη μέρα για επαγγελματικές συζητήσεις στις 10/2, που εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο.

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν μια επαγγελματική σας σχέση, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, δείχνει μια δυστοκία στα οικονομικά σας, κάτι που μπορεί να το προκαλέσετε εσείς. Αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και βάλτε σε προτεραιότητα οφειλές που μπορούν να φρενάρουν τα σχέδιά σας. Στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου ανταμείβει τις προσπάθειές σας και θα εκτιμηθούν τα ταλέντα σας, ενώ θα είναι και μια πολύ καλή μέρα για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Στις 9/2 θα πάρετε σημαντική ώθηση λόγω της βελτίωσης των οικονομικών σας και θα βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της εργασίας, οπότε κάτι θετικό προβλέπεται για τους συγκεκριμένους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές επειδή προκύπτουν νέες ευθύνες στα επαγγελματικά σας και θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις 4/2, που η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, θα δημιουργήσει εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Μοιραστείτε τα βάρη των ευθυνών με τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να εξοικονομήσετε δυνάμεις. Στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου θα επαναφέρει τις ισορροπίες στο σπίτι και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα όσοι δοκιμάστηκαν οι σχέσεις σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια επένδυση, στις 9/2 η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, καθώς και για τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Οι γονείς ενισχύστε τις σχέσεις με τα παιδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις με οικείους θα αποτελέσουν πονοκέφαλο, ενώ η αύξηση των ευθυνών στα επαγγελματικά, θα είναι ένα αρκετά αγχωτικό διάστημα για εσάς. Στις 4/2 η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, προμηνύει επικοινωνιακά προβλήματα που θα δυσκολέψουν τη διευθέτηση των εργασιακών σας υποθέσεων και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές και τις μετακινήσεις σας. Πολύ καλή στιγμή για σύσφιξη σχέσεων και για εμπορικές συναλλαγές στις 6/2, που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας στις 9/2 με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, και θα μπορέσετε να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Αποφύγετε τις περιττές δαπάνες και κρατήστε άμυνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίοδος σημαντικών αλλαγών που αφορούν τα οικονομικά σας και είναι επιτακτική η αποφυγή υπερβολών. Η ανάγκη σας για απολαύσεις σάς ωθεί σε σπατάλες που τώρα μπορεί να μην σας απασχολούν, αργά ή γρήγορα όμως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες. Στις 4/2 η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, δεν θα ευνοήσει τα ρίσκα και τις επενδύσεις, ενώ μπορεί να προκύψει μια έκτακτη οφειλή που θα φρενάρει τα σχέδιά σας. Πολύ καλή μέρα για την ενίσχυση του εισοδήματός σας στις 6/2, που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, δίνοντας ευκαιρίες για αύξηση των κερδών σας. Στις 9/2 η Σελήνη στο ζώδιό σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, αλλά προκύπτουν συνεχώς κάποια οικογενειακά θέματα. Μία από τις πιο δύσκολες μέρες της εβδομάδας όσον αφορά τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε είναι στις 4/2, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις και εντάσεις στον τομέα της οικογένειας. Ωστόσο, στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου σο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες, ιδανική στιγμή για κυνήγι ευκαιριών και για προώθηση των δεξιοτήτων σας. Στις 9/2 η Σελήνης θα ενισχύσει τον ψυχισμό σας και το εξάγωνο με τον Άρη θα σας δώσει ώθηση για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές οι πιέσεις αυτή την εποχή, καθώς προσπαθείτε να ολοκληρώσετε έναν σημαντικό στόχο. Στις 4/2 η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, δημιουργεί εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας που θα έχουν αντίκτυπο στις σπουδές σας. Μην το βάζετε κάτω, καθώς θα είναι παροδική η στασιμότητα. Στις 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου ενισχύει τη διάθεσή σας και θα δείτε πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, οπότε θα είστε και πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας. Στις 9/2 η Σελήνη, σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Άρη, θα διευκολύνει μια ομαδική προσπάθεια και θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, ενώ θα είναι και εξαιρετική μέρα για σύσφιξη σχέσεων με φιλικά σας πρόσωπα. Όσοι αναζητάτε καινούργιες παρέες, ενταχθείτε σε μια εθελοντική ομάδα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η φάση τώρα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM
Αυγά κλωβοστοιχίας, αχυρώνα, βιολογικά, ελευθέρας βοσκής. Έχουν όντως διαφορά;

Radio Lifo / Αυγά κλωβοστοιχίας, αχυρώνα, βιολογικά, ελευθέρας βοσκής: Έχουν όντως διαφορά;

Υπάρχουν πολλών ειδών αυγά, τόσα που συχνά η επιλογή τους μας αφήνει μπερδεμένους. Όμως όταν σκεφτόμαστε την ευζωία των ζώων τα αυγά «ελευθέρας βοσκής» είναι αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν παραχθεί σε συνθήκες καλύτερης διαβίωσης για τα ίδια τα ζώα. Συμβαίνει και στην πραγματικότητα αυτό; Ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχάλης Γκολιομύτης, μας λύνει όλες τις απορίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η εποχή των τρισεκατομμυριούχων πλησιάζει – και πρέπει να την εμποδίσουμε άμεσα

Living / Η εποχή των τρισεκατομμυριούχων πλησιάζει – και πρέπει να την εμποδίσουμε άμεσα

Η επικείμενη άφιξη του πρώτου τρισεκατομμυριούχου στον πλανήτη σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω στον αγώνα για μια πιο ισορροπημένη οικονομία και μια πιο υγιή δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Χείλια τούμπανο χωρίς υαλουρονικό!

Living / «Τρως, φιλιέσαι, κοιμάσαι, και τα χείλη σου έχουν χρώμα σαν ανοιγμένο σύκο»

Γίνεται να έχεις ροδαλό χρώμα στα χείλη χωρίς κραγιόν για τα επόμενα δύο χρόνια; Κι όμως γίνεται. Η Τζούλη Αγοράκη δοκιμάζει το ημιμόνιμο μακιγιάζ και μοιράζεται την εμπειρία.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Η «πολιτική του γραφείου» δεν είναι προαιρετική: μάθετε την για να μη γίνετε θύμα της

Living / Η «πολιτική του γραφείου» δεν είναι προαιρετική: μάθετέ την για να μη γίνετε θύμα της

Μία ανατομία της «εργασιακής ηθικής» μέσα από ένα κείμενο των Financial Times που πολλοί θα αποδοκιμάσουν, ωστόσο στη δουλειά φαίνεται να δομεί μηχανισμούς εξουσίας: αν τους αγνοήσεις, μένεις πίσω, είτε συμμετέχεις σε αυτούς είτε όχι
NEWSROOM
«Κόψε το αλκοόλ ή ανέβα τον Όλυμπο ξυπόλυτη»

Living / «Κόψε το αλκοόλ ή ανέβα τον Όλυμπο ξυπόλυτη»

Η Τζούλη Αγοράκη έκανε detox από το αλκοόλ, μοιράστηκε την εμπειρία της και μίλησε με τη Γιούλη Ψαρράκη που έχει γράψει το βιβλίο «Άνευ», έναν χρήσιμο οδηγό για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το αλκοόλ.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
EMTECH: Η εταιρεία πίσω από την πρώτη διαστημική αποστολή της Ελλάδας

Good Business Directory Vol.4 / Η Ελλάδα στο διάστημα: Τι περιλαμβάνει η πρώτη διαστημική μας αποστολή

Ο υπεύθυνος λογισμικού, Βαγγέλης Αληφραγκής, και ο Space Mission Analyst, Γιώργος Γαλανός, μιλούν για το συναρπαστικό πρότζεκτ Hellenic Space Dawn της EMTECH, που αφορά την αποστολή δύο μικροδορυφόρων στο Διάστημα και φιλοδοξεί να είναι η αυγή της ελληνικής διαστημικής παρουσίας.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ