Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/4-5/5/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/4-5/5/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος σάς βρίσκει αισιόδοξους, καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές που αφορούν τα οικονομικά. Με τον Άρη σύμμαχό σας οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσια αποτελέσματα με μακροπρόθεσμα οφέλη, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη. Οι μέρες του Πάσχα θα είναι αρκετά πιεστικές για όσους εργάζεστε, αλλά θα μείνετε ικανοποιημένοι, καθώς προβλέπεται σημαντική αύξηση των κερδών και της φήμης σας, οπότε θα πάρετε μεγάλη ώθηση. Οι γεννημένοι το 1ο και το 2ο δεκαήμερο προσέξτε στις 3/5 για πιθανή ένταση με φιλικά σας πρόσωπα για οικονομικούς λόγους και εσείς του 3ου δεκαημέρου αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Στις 4/5 εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 11/7 θα έχετε αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση και θα βρεθείτε με φίλους που είχατε χαθεί λόγω συνθηκών, ενώ θα δώσετε έμφαση στην προώθηση των δεξιοτήτων σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τους προσωπικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε μέσα τις επόμενες μέρες και καθώς είναι οι μέρες των γενεθλίων για τους γεννημένους το 1ο και το 2ο δεκαήμερο, είναι εξαιρετική εποχή για ένα νέο ξεκίνημα. Αξιοποιήστε τη ζωτικότητά σας και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι μέρες του Πάσχα θα είναι αρκετά ευχάριστες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να βελτιώσετε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 3/5 κάποιες πιέσεις στον τομέα της εργασίας θα προκαλέσουν τάσεις για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης τους γεννημένους τα πρώτα δύο δεκαήμερα, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Εσείς του 3ου δεκαημέρου μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες, και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στις 4/5 εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και ξεκινά ένα διάστημα πολλών επαφών και οικονομικών διαπραγματεύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Μάιος ξεκινά με ευοίωνες προοπτικές που αφορούν τη σταδιοδρομία και τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα η ανάγκη σας για ταξίδια και περιπέτεια να είναι αυξημένη. Οι γεννημένοι το 2ο και το 3ο δεκαήμερο θα προτιμήσετε να δουλέψετε παρασκηνιακά και καλό θα είναι να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας, τουλάχιστον μέχρι τις 4/5, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και μέχρι τις 11/7 θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες. Το Πάσχα θα το περάσετε ήσυχα μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Στις 3/5 θα σας πιάσουν έντονες τάσεις φυγής και πρέπει να αποφύγετε ενέργειες που θα έχουν αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στους προσωπικούς σας στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε πολλές ευθύνες και πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη, ώστε να μην κάνετε σημαντικά λάθη και παραλείψεις στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, ο Μάιος ξεκινά με αποφόρτιση, καθώς θα δώσετε έμφαση στις επιθυμίες σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Πάσχα θα το περάσετε με την οικογένεια και θα είναι πολύ καλύτερο σε σύγκριση με προηγούμενων ετών, οπότε υπήρχαν εντάσεις. Στις 3/5 θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση κοινών πόρων και τη σπατάλη χρημάτων σας. Στις 4/5 εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 11/7 θα είστε πολύ επιφυλακτικοί όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να έχετε τον νου σας σε παρασκηνιακές ενέργειες και να μη μοιράζεστε τα μυστικά σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε πολλές προοπτικές για επαγγελματική καταξίωση, αλλά σας έχει πιάσει μια ραθυμία που οφείλεται κυρίως στην ανάγκη σας για ανάπαυλα, ταξίδια και κοινωνική ζωή. Ο Μάιος σάς βρίσκει σε έντονα επικοινωνιακή διάθεση, την οποία, αν αξιοποιήσετε, θα βγείτε κερδισμένοι. Το Πάσχα, για όσους εργάζεστε, θα είναι μεν κουραστικό, αλλά η αύξηση των κερδών σας θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Όσοι έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου, φροντίστε να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφεύγοντας τα περιττά άγχη. Στις 3/5 προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τυχόν πιέσεις οικείων προσώπων και ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η όποια καταπίεση θα έχει έντονα ξεσπάσματα. Η είσοδος του Ερμή στις 4/5 στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ επικοινωνιακής περιόδου, πολλών συναντήσεων και επαφών με φίλους, ανεβάζοντας το ηθικό σας κατακόρυφα. Καινούριες γνωριμίες φέρνουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή προσπαθείτε να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, με αποτέλεσμα να έχετε πολύ άγχος. Στην προσπάθειά σας να τα έχετε όλα στην εντέλεια μπορεί να σας πιάσει πανικός και να χαλάσετε την ατμόσφαιρα τις μέρες του Πάσχα. Κάντε τις αγορές σας εγκαίρως, τακτοποιήστε τον χώρο σας και φροντίστε να απολαύσετε τις στιγμές με την οικογένεια. Στις 3/5 κάποια εμπόδια στις μετακινήσεις σας θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος και θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους ο τομέας της καριέρας ενεργοποιείται και μέχρι τις 11/7 θα έχετε την ευχέρεια να κλείσετε μια καλή συμφωνία και να αυξήσετε τη φήμη σας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αλλά δεν θα πρέπει να μπερδέψετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι αυξημένη και όσοι ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας θα έχετε πολλαπλά οφέλη. Μέσω της προώθησης των δημιουργιών σας θα αυξήσετε το εισόδημά σας και πολλοί από εσάς θα βρείτε νέα πηγή εσόδων. Ο Μάιος σάς βρίσκει αισιόδοξους και ανανεωμένου, κάτι που θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις με τους συνεργάτες, το ταίρι και τα παιδιά. Το Πάσχα, μέσω οικογενειακών σας φίλων, θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσει.. Στις 3/5 θα δοκιμαστεί η σχέση σας και πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Στις 4/5 εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 11/7 θα σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις, ενώ θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάιος σάς βρίσκει ανανεωμένους και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων με συνεργάτες και φίλους. Ωστόσο, οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξετε για πιθανή ένταση στο σπίτι. Μπορεί να έχετε άλλα σχέδια για τις μέρες του Πάσχα και να κοντραριστείτε με κάποια μέλη της οικογένειας. Στις 3/5 προσέξτε τα έξοδά σας, καθώς έχετε μια τάση για υπερβολές αυτή την εποχή και μπορεί να βγείτε πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Η ερωτική σας ζωή θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα προτιμήσετε στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι γονείς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Από τις 4/5, που εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους, ο τομέα των κοινών πόρων ενεργοποιείται και μέχρι τις 11/7 θα έχετε πολλές οικονομικές συναλλαγές. Οι ελεύθεροι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε αυτή την εποχή τι λέτε και με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας, ώστε να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν κάποιες κόντρες μεταξύ τρίτων, στις οποίες δεν θα πρέπει να εμπλακείτε. Ο Μάιος ξεκινά με θετικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και οι μέρες του Πάσχα θα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 3/5 προσέξτε τις μετακινήσεις σας. Επίσης, αποφύγετε τις υπερβολές στη διατροφή σας και καταναλώστε πιο ελαφριά γεύματα. Στις 4/5 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και θα δώσετε έμφαση στις επαφές και στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Μέχρι τις 11/7 μπορεί να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αφήνοντας στο παρελθόν αδιέξοδες καταστάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές και είστε μες στον ενθουσιασμό, κάτι που σας ωθεί σε πολλές σπατάλες και πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας. Αγορές για το σπίτι, για τα παιδιά και δώρα για συγγενικά σας πρόσωπα αυξάνουν τα έξοδά σας και πρέπει να κινηθείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Ο Μάιος ξεκινά με αισιοδοξία, οι μέρες των γιορτών θα είναι ήσυχες μεν, ευχάριστες δε και θα δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Στις 3/5 μια καινούργια γνωριμία θα σας προκαλέσει ενθουσιασμό και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους ξεκινά μια περίοδος πολλών επαφών με πρόσωπα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας καταξίωση και μέχρι τις 11/7 θα έχετε βρει μια θέση εργασίας με καλές αποδοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυξημένες είναι οι ευθύνες σας αυτή την εποχή όπως και η κούραση και υπάρχει κίνδυνος για λάθη και παραλείψεις. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες τρίτων που προσπαθούν να επωφεληθούν από το φιλότιμό σας. Ο Μάιος σάς βρίσκει χαρούμενους και το Πάσχα που αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Είστε γενικά σε μια καλή φάση. Στις 3/5 θα σας απασχολήσει η σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο και μπορεί να απογοητευτείτε αν δεν επικοινωνήσει μαζί σας, ωστόσο δεν πρέπει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στις 4/5, με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους θα είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες και μέχρι τις 7/11 θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Επενδύσεις και ρίσκα θα έχουν αίσια αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Περιμένετε πώς και πώς τις μέρες του Πάσχα για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας δοθεί η ευκαιρία, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα της τάσης σας να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Αξιοποιήστε τον ελεύθερό σας χρόνο προς όφελός σας και δώστε έμφαση στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 3/5 η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι πεσμένη και θα χρειαστείτε στιγμές με τον εαυτό σας, όμως κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Στις 4/5, με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, θα ευνοηθούν θέματα ακίνητης περιουσίας και μέχρι τις 11/7 θα αυξηθούν τα κέρδη σας μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου. Προσέξτε τις επιλογές σας και αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων αν δεν είστε κατασταλαγμένοι. 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ