Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/10-4/11/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/10-4/11/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος τελειώνει με τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στα οικονομικά σας θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τις σχέσεις σας, ειδικά αν έχετε κοινούς πόρους με συνεργάτες ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Με την επιρροή του Ουρανού η επαναστατικότητα και η ανάγκη για βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης μπορεί να σας ωθήσουν σε κατευθύνσεις που όχι μόνο δεν θα σας εξυπηρετήσουν αλλά θα προκαλέσουν απώλειες. Ο Νοέμβριος ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου και μπορεί να δημιουργήσει απογοητεύσεις στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο αν επικρατήσει στασιμότητα στον τομέα της καριέρας. Ωστόσο, στις 3/11 ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 10/11 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και σύσφιξη σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς ο μήνας κλείνει με ένταση εξαιτίας της πανσελήνου στο ζώδιό σας, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός, που αυξάνει τη διάθεσή σας για αλλαγές, και θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Κάποια γεγονότα θα σας βάλουν σε θέση άμυνας και μπορεί να αντιδράσετε ανεξέλεγκτα αν νιώσετε πως χάνετε τα κεκτημένα σας. Με ευελιξία θα βγείτε κερδισμένοι, καθώς ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας. Ο Νοέμβριος ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Κάποιες καθυστερήσεις, που μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή μια νομική σας υπόθεση, θα σας προκαλέσουν άγχος, ωστόσο από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ροή οι υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο ο μήνας κλείνει με έντονες ψυχικές μεταπτώσεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και η διάθεσή σας για μοναχικότητα θα είναι αυξημένη. Με τη συμμετοχή του Ουρανού σε σύνοδο θα ανατρέξετε σε δυσάρεστα γεγονότα που θα σας βάλουν στη διαδικασία να αναρωτιέστε πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σας αν είχατε πάρει άλλες αποφάσεις. Ενδεχομένως να προκύψουν και κάποια θέματα στον επαγγελματικό τομέα, που θα εντείνουν το άγχος και την ανασφάλεια, οπότε η σύμπνοια και η ένωση δυνάμεων θα αποτελέσουν μονόδρομο. Ο Νοέμβριος ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου και θέματα παιδιών ή μια επένδυση που απασχόλησαν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο τον Σεπτέμβριο επανέρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, στις 3/11 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και θα είναι μια καλή εποχή για ρίσκα και κυνήγι ευκαιριών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 31/10 σχετίζεται με την κοινωνική σας ζωή και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να φτάσετε σε σημαντικές συναισθηματικές αποκαλύψεις για φιλικά σας πρόσωπα ή για άτομα με τα οποία έχετε έναν κοινό σκοπό. Ορισμένοι από εσάς θα αναζητήσετε νέες παρέες ή μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας. Επειδή στην παρούσα φάση μπορεί να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, προσέξτε μην κάνετε επιπολαιότητες. Ο Νοέμβριος ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου στον άξονα οικογένεια - σχέσεις, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και φροντίστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε. Από τις 3/11, που γυρίζει ο Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, βελτιώνονται οι σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τους στόχους σας και την καριέρα σας. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 31/10 θίγει θέματα που αφορούν τη φήμη και τη σταδιοδρομία σας, ενώ βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που μπορούν να σας οδηγήσουν σε εσφαλμένες αποφάσεις. Η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνει απότομες αλλαγές που σας προκαλούν αγανάκτηση και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής. Ο Νοέμβριος ξεκινά με κάποια εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή - Κρόνου. Ωστόσο, από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, κάποια θετικά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Προσέξτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος σας αποχαιρετά με την πανσέληνο στον Ταύρο και καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός σε σύνοδο, κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα βάλουν σε διαδικασία αναζήτησης μιας νέας κατεύθυνσης τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο, επειδή θα έχετε μια τάση να αμφισβητείτε τις δυνατότητές σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων και να βάλετε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Δώστε έμφαση στις σπουδές σας και προσέξτε τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου ξεκινά ο Νοέμβριος και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Οικονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας, καθώς δεν θα λείψουν κάποια εμπόδια και η ανάγκη σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη. Προσέξτε τις σπατάλες. Από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Οκτώβριος κλείνει με την πανσέληνο στον Ταύρο και, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, κάποιες έκτακτες οικονομικές ανάγκες θα φέρουν αναστάτωση στις σχέσεις των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Αρκετοί από εσάς θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων για να ενισχύσετε το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε αν πρόκειται να κάνετε μια επένδυση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας και, απ' ό,τι φαίνεται, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον τομέα της οικογένειας. Το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου με το ξεκίνημα του μήνα προκαλεί καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τους πόρους, με αποτέλεσμα να επικρατεί εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις σας. Ωστόσο, από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία, θα είναι μια καλή εποχή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό κλείνει ο μήνας και κάποιες ασυνήθιστες συμπεριφορές οικείων σας θα δημιουργήσουν ανασφάλεια στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Αν σας προτείνουν μια συνεργασία, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαπατηθείτε. Επικοινωνιακά δεν είστε στα καλύτερά σας οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου και ο Νοέμβριος ξεκινά με έντονη εσωστρέφεια εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή - Κρόνου, που δημιουργεί εμπόδια σε εμπορικές υποθέσεις και σε θέματα εκπαίδευσης. Συνεχείς αλλαγές σάς κρατούν σε εγρήγορση και πάνω στον πανικό μπορεί να γίνουν λάθη που θα έχουν κυρίως ψυχικό κόστος. Από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα είναι πιο ξεκάθαρη η κρίση σας και θα είναι μια καλή εποχή για να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία ή να ασχοληθείτε εντατικά με σπουδές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργασιακά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31/10 και θα προβληματιστείτε πολύ οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η σύνοδος με τον Ουρανό σάς προκαλεί μια επαναστατική διάθεση που στην παρούσα φάση δεν είναι ό,τι καλύτερο, καθώς μπορεί να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και θα δείτε τεράστια αλλαγή στην ψυχολογία σας. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, υπό τη δύσκολη επιρροή του τετραγώνου Ερμή - Κρόνου, θα ασχοληθείτε με οικονομικές σας υποθέσεις και δεν αποκλείεται να αναβάλετε για κάποιο διάστημα την αγορά ενός ακινήτου. Ωστόσο, θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε εκτενή έρευνα κι έτσι θα αποφύγετε πιθανές κακοτοπιές. Από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης των προτεραιοτήτων σας, ωστόσο, με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 31/10 σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα είναι δύσκολη η λήψη σωστών αποφάσεων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η ανάγκη σας για αύξηση του εισοδήματός σας δεν σας επιτρέπει να διακρίνετε πιθανές παγίδες, οπότε καλύτερα να αποφύγετε τα ανοίγματα και να δείτε πώς θα βελτιώσετε την τρέχουσα εργασία σας. Ο Νοέμβριος ξεκινά με κάποια αδυναμία στην προώθηση των δεξιοτήτων σας εξαιτίας του τετραγώνου του Κρόνου στο ζώδιό σας με τον Ερμή στον Ζυγό και θα σαμποτάρετε οι ίδιοι τον εαυτό σας λόγω ανασφάλειας. Από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες και θα ευνοηθούν η καριέρα και η φήμη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο κλείνει ο μήνας και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να σηματοδοτεί την αποπληρωμή μιας οφειλής ή την αλλαγή κατοικίας. Στον τομέα της καριέρας και της φήμης κάποια γεγονότα θα σας βάλουν σε θέση άμυνας και η ανταγωνιστική σας διάθεση θα είναι έντονη. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή κόντρα με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Ο Νοέμβριος ξεκινά με πολύ άγχος για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή - Κρόνου που φέρνει καθυστερήσεις στον τομέα της πνευματικότητας και συχνά θα αμφιβάλλετε για τις επιλογές σας. Από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια, ενώ θα είναι αυξημένες οι μαθησιακές σας δεξιότητες.

ΙΧΘΥΣ

Περιμένετε πώς και πώς να τελειώσει ο μήνας, πιστεύοντας πως θα υποχωρήσουν τα εμπόδια, ωστόσο, μέχρι τις 31/10, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο δίνετε έμφαση σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας και μπορεί να γίνετε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, κάτι που θα κάνει εσάς του 1ου δεκαημέρου να κλειστείτε τον εαυτό σας. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου το ξεκίνημα του Νοεμβρίου μπορεί να φανεί πολύ κουραστικό, αν προκύψουν παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα λόγω του τετραγώνου Ερμή - Κρόνου, και θα αποστασιοποιηθείτε από τον κοινωνικό σας κύκλο. Από τις 3/11, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας και θα είναι μια καλή εποχή για φλερτ.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ