Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/11/2022)

TIMO.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 και την επιστροφή του Δία σε ορθή φορά, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορείτε να κάνετε ένα ξεκίνημα σχετικό με σπουδές, κάποιο σεμινάριο απόκτησης δεξιοτήτων ή μια επιχειρηματική προσπάθεια στο εξωτερικό. Επίσης, είναι ιδανική εποχή για εσάς που ανοίγετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας, αν μετοικήσετε σε μια ξένη χώρα. Στις 28/11 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου θα ενθαρρύνει το 2ο δεκαήμερο στην προώθηση ιδεών ή υπηρεσιών. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν μέσω εμπορικών συναλλαγών. Προσέξτε στις 29/8 για πιθανή διαμάχη με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η τελευταία μέρα του μήνα, με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, μπορεί να είναι κουραστική, αλλά θα αποδώσει καρπούς. Το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας με άτομα που έχουν εξουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Φέρτε νέους φίλους στη ζωή σας και προσπαθήστε να συναντήσετε παλιούς. Στις 24/11 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά και καθώς κυβερνά τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, είναι ιδανική εποχή για να διευρύνετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο τον κύκλο των γνωριμιών σας, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε, καθώς την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει έναν έρωτα ή κάποιο μπόνους. Αν αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Για το 2ο δεκαήμερο μια εξαιρετική μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες είναι στις 28/11 με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου. Ακατάλληλη στιγμή για επαφές και ταξίδια στις 29/11. Κέρδη μέσω της επιχείρησής σας και μέσω τρίτων θα έχετε στις 30/11 με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες στις σπουδές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής έρχεται στις 17/11 να συντροφεύσει την Αφροδίτη στον Τοξότη και θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα αρχικά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 22/11 ακολουθεί και ο Ήλιος και μέχρι τις 21/12 θα εστιάσετε την προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες. Το 2ο δεκαήμερο είστε πιο εσωστρεφείς και επικεντρωμένοι στους στόχους σας, κάτι που θα σας βγει σε καλό. Για το 3ο δεκαήμερο είναι εποχή σημαντικών εξελίξεων στην εργασία και μια πολύ καλή μέρα αναζήτηση εργασίας ή χρηματοδότησης είναι στις 18/11 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, αναγνώριση επιτευγμάτων και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες θα είναι πολλές την τελευταία μέρα που παραμένει ο Ήλιος στον Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον Δία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευοίωνες και όσοι σκοπεύετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 θα σας ευνοήσει. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά και το 3ο δεκαήμερο θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ταξίδια, σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις, ενώ μπορεί να ξεκινήσετε μια συνεργασία με το εξωτερικό. Στις 28/11, με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, είναι μια καλή μέρα για το 2ο δεκαήμερο για μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου στις 30/11 δίνει ευκαιρίες για επαγγελματικές επιτυχίες και αύξηση εσόδων. Ίσως να εισπράξετε χρήματα μέσω μιας χρηματοδότησης, ενός επιδόματος ή μιας υποτροφίας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη επειδή βαίνουν καλώς τα επαγγελματικά σας και ερωτική σας ζωή είναι σε αρμονία. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, είναι εξαιρετική στιγμή για ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης, γάμο και δημιουργία οικογένειας. Επίσης, θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και οι συνεργασίες. Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά και το 3ο δεκαήμερο θα πάρετε μεγάλη ανάσα, καθώς μπορεί να έχετε έσοδα μέσω μιας χρηματοδότησης ή μιας παράλληλης εργασίας. Για το 2ο δεκαήμερο το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/11 είναι πολύ υποστηρικτικό για συνεργασίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινό όραμα και για όσους σκοπεύετε να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή. Ο μήνας τελειώνει με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου που ευνοεί το φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστα γεγονότα φέρνει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11, καθώς σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα στην οικιακή σας ζωή. Μπορείτε να αγοράσετε σπίτι, να μετακομίσετε σε έναν ευρύτερο χώρο, να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο και να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να βελτιώσετε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά και το 3ο δεκαήμερο θα έχετε τύχη σε συνεργασίες και ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Μια πολύ δυνατή μέρα για το 2ο δεκαήμερο σχετικά με επαφές με πρόσωπα εξουσίας ή μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας είναι στις 28/11 με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και προωθήστε τις ικανότητές σας με θάρρος. Η τελευταία μέρα του μήνα, με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σχετικά με την εργασία ή την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 και την επιστροφή του Δία σε ορθή φορά οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά θετικές. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορείτε να κλείσετε μια καλή εμπορική συμφωνία, να ξεκινήσετε έναν κύκλο μαθημάτων ή τη συγγραφή ενός βιβλίου. Το 3ο δεκαήμερο ρίξτε το βάρος της προσοχής στα επαγγελματικά σας, καθώς ο Δίας έχει υποστηρικτική δράση. Στις 28/11 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου δείχνει πως ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές θα φέρει κι έναν έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, εκτός από επιτυχίες στη σταδιοδρομία σας, έχετε και πολλές κατακτήσεις και στις 30/11, με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, θα μπορέσετε να γοητεύσετε με άνεση κάποιο άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπογραφές συμβολαίων και κάθε είδους διαπραγματεύσεις προγραμματίστε τες για τις 24/11, οπότε πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, αν είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με μια επένδυση, προχωρήστε τις διαδικασίες με προσεχτικά βήματα. Ο Δίας την ίδια μέρα επιστρέφει σε ορθή φορά και το 3ο δεκαήμερο θα μπορέσετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Επίσης, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας όσοι αναζητάτε τον έρωτα ή αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε οικογένεια. Το 2ο δεκαήμερο τακτοποιήστε τις οφειλές σας, καθώς θα έχετε έσοδα μέσω κοινών πόρων, για να θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας εγκαίρως. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/11 θα σας κάνει πολύ δυνατούς σε διαπραγματεύσεις ακινήτων και σε αναζήτηση χρηματοδότησης. Προσέξτε στις 29/11 για πιθανή ένταση που θα αφορά τη διαχείριση πόρων τρίτων και τις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα και η τύχη θα χαμογελάσει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24/11 και η επιστροφή του κυβερνήτη σας Δία σε ορθή φορά είναι πολύ ισχυρός συνδυασμός και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να οραματιστείτε τα σχέδιά σας και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Το 3ο δεκαήμερο θα βάλετε σε μια τάξη οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα διευθετήσετε υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που είχαν μπλοκάρει. Γονικές παροχές και μεταβιβάσεις ακινήτων θα ευνοηθούν. Στις 28/11, με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου, είναι εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας εσείς του 2ου δεκαημέρου. Στις 30/11 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει θετικά νέα σε κάτι προσωπικό που σας είχε στενοχωρήσει και θα βελτιωθούν σχέσεις με οικείους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και να βελτιώσετε τη συμπεριφορά σας, τουλάχιστον απέναντι σε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Ήρθε η στιγμή για έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας. Στις 24/11, με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, σκεφτείτε ποιοι αξίζουν πραγματικά να παραμείνουν στη ζωή σας και φερθείτε ανάλογα. Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά και ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή φάση για το 3ο δεκαήμερο, οι μετακινήσεις και η προώθηση υπηρεσιών θα αποδίδουν καρπούς, ενώ μπορεί να έχετε και αύξηση κερδών μέσω εμπορικών συναλλαγών. Στις 28/11, με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου μπορείτε το 2ο δεκαήμερο να διαπραγματευτείτε τις αποδοχές σας και στις 30/11, με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, να υπογράψετε μια νέα σύμβαση εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στον σχεδιασμό ενός πλάνου που σας έχει συναρπάσει και αναζητήστε άτομα που θα σας βοηθήσουν να το βάλετε σε εφαρμογή στις 24/11 που η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά και το 3ο δεκαήμερο θα έχετε εύνοια σε κάθε είδους συναλλαγές. Μπορείτε να επενδύσετε κάποια χρήματα, αρκεί να είστε προσεχτικοί. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο μια πολύ καλή μέρα για φλερτ είναι στις 28/11 με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου που αυξάνει τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σας. Στις 30/11, με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, μπορεί να γνωρίσετε μέσω φίλων κάποιο άτομο που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Να δέχεστε προτάσεις για εξόδους από φιλικά σας πρόσωπα και να δίνετε το «παρών» σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα επαγγελματικά σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα το προσεχές διάστημα και μια πολύ καλή μέρα για να βάλετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο σε εφαρμογή ένα εγχείρημα, να δώσετε συνέντευξη ή να συζητήσετε με τον εργοδότη σας σχετικά με τις αποδοχές σας είναι στις 24/11 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Επίσης, θα ευνοηθεί ένα επιχειρηματικό ξεκίνημα. Την ίδια μέρα, με την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας σε ορθή φορά, το 3ο δεκαήμερο θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/11 το 2ο δεκαήμερο θα είστε μεν πιο εσωστρεφείς, αλλά θα έχετε πολλή ενέργεια και θα διευθετήσετε θέματα της οικιακής σας ζωής. Στις 30/11 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές με άτομα που θα σας προτείνουν μια συνεργασία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM