Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/5/2024)

eva mendes Facebook Twitter
Η Εύα Μέντες είναι Ιχθείς
0

ΚΡΙΟΣ

Οι ρυθμοί σας θα επιταχυνθούν τις επόμενες μέρες και μια σημαντική ημερομηνία για οικονομικές διαπραγματεύσεις είναι στις 23/5 που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Δία. Οι δύο πλανήτες της τύχης και της αφθονίας συναντιούνται στον τομέα των οικονομικών σας και μόνο θετικές εξελίξεις μπορούν να φέρουν. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Τοξότη σάς παρακινεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε στόχους σε σπουδές, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους ξεκινάει ένα διάστημα μέχρι τις 17/6 με ευχάριστες επαφές με οικείους, οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα αλλάζετε παραστάσεις. Το σημαντικότερο γεγονός όμως είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 26/5. Μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στον τομέα της επικοινωνίας και για τους επόμενους 12 μήνες θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαιρετικά τα νέα για το ζώδιό σας καθώς μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα εκτοξευτούν τα κέρδη σας, κάτι που μπορεί να συμβεί μέσω μιας κληρονομιάς, μιας νέας απασχόλησης με καλύτερες αποδοχές ή μιας παράλληλης πηγής εσόδων. Όπως και να έχει, θα έχετε πολλές ευκαιρίες και νέες ιδέες που σίγουρα θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 23/5 στους Διδύμους και την ακολουθεί στις 26/5 ο Δίας. Με αυτούς τους δύο πλανήτες των χρημάτων και της τύχης δεν υπάρχει περίπτωση να μη λάβετε πολλά δώρα. Έπειτα από 12 χρόνια που επιστρέφει ο Δίας στον τομέα των οικονομικών σας ανοίγονται νέες προοπτικές και θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/5 αφορά τους κοινούς σας πόρους, τις οφειλές κ.λπ. και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου που ζοριζόσασταν στην προσπάθεια να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα αποτελεί προτεραιότητα από τις 23/5 που εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας γοητεία και αισθησιασμό. Μέχρι τις 17/6 θα είναι ιδανική εποχή για να κάνετε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά σας, κάποια αισθητική επέμβαση και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Τοξότη ολοκληρώνει μια συνεργασία ή σχέση και σας δίνεται η ευκαιρία για κάτι καλύτερο που μπορεί να αφορά την προσωπική σας ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Συνεργασίες σε μακρινούς προορισμούς θα ευνοηθούν επειδή συμμετέχει και ο Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς έπειτα από 12 χρόνια που επιστρέφει ξανά ο Δίας στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τις 9/6/2025. Μέσα σε αυτήν τη χρονιά να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, στην ερωτική ζωή και στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εποχή της εσωτερικής και εξωτερικής μεταμόρφωσης ξεκινάει για εσάς από τις 23/5 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους και θα είστε επικεντρωμένοι στον σχεδιασμό μακροπρόθεσμων πλάνων. Μέχρι τις 17/6 μια μυστική ερωτική σχέση θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη και θα απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την ίδια μέρα αφορά τα επαγγελματικά και την υγεία και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να φέρετε τις ισορροπίες μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση, ώστε να είστε υγιείς και να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας, που θα είναι πολλές. Με την είσοδο του Δία στους Διδύμους έπειτα από 12 χρόνια θα αρχίσετε να ανακτάτε την αισιοδοξία σας και δεν θα σας φοβίζουν οι προκλήσεις που θα συναντάτε. Ο πλανήτης της τύχης θα παραμείνει στον τομέα του ψυχισμού σας μέχρι τις 9/6/2025.                                                      

ΛΕΩΝ

Μια κοινωνική περίοδος ξεκινάει για εσάς από τις 23/5 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, αλλά, προτού κάνει τη μετάβασή της, θα είναι σε σύνοδο με τον Δία, φέρνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για επιτυχίες στην καριέρα και για αύξηση εσόδων. Μέχρι τις 17/6 θα έχετε πολλές επαφές με φίλους και θα δώσετε έμφαση στην ψυχαγωγία, ενώ μια καινούργια γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Η πανσέληνος στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για απολαύσεις και πολυτέλειες, ενώ αυξάνει και τη δημιουργική σας διάθεση. Εξασκήστε τα ταλέντα σας και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Μια ερωτική σχέση που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας θα τελειώσει άδοξα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Από τις 26/5 που εισέρχεται και ο Δίας στους Διδύμους και μέχρι τις 9/6/2025 θα πάρετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις σε θέματα σπουδών, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις στις 23/5 που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Δία και πολύ σύντομα θα απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου. Ενδεχομένως να αφορά τα παιδιά που έχουν ενηλικιωθεί και αφήνουν την οικογενειακή στέγη ή ένα ακίνητο που θα θέλετε να αξιοποιήσετε. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα έχετε χαρές και μέσω της εργασίας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας, αλλά από τις 26/5, που ακολουθεί και ο Δίας, μέχρι τις 9/6/2025, η πορεία σας θα είναι θεαματική. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν, ενώ θα γίνει και γάμος με εύπορο άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενα έσοδα έρχονται στις 23/5 που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Δία που μπορεί να είναι μέσω επιστροφής χρημάτων, επιδομάτων ή κοινόχρηστους πόρους. Εξαιρετική στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης ή συνεργασίας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Τοξότη τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και σας παρακινεί να αλλάξετε τον τρόπο προώθησης υπηρεσιών και να επεκταθείτε στις διεθνείς αγορές. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα προμηνύει ένα δυνατό ερωτικό ειδύλλιο που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους θα έχετε περισσότερη όρεξη για αποδράσεις και ταξίδια και θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος του Δία επίσης στους Διδύμους στις 26/5. Έπειτα από 12 χρόνια και για τους επόμενους 12 μήνες ο πλανήτης της τύχης θα ευνοεί τις προσπάθειές σας σε σπουδές και θα κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφροδίτη και Δίας, λίγο πριν αποχωρήσουν από τον Ταύρο, κάνουν μια ισχυρή σύνοδο που θα φέρει εξαιρετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά ή στην προσωπική σας ζωή. Από τις 23/5 που περνά η Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχετε έσοδα μέσω μιας κληρονομιάς ή του συντρόφου και μέχρι τις 17/6 θα έχετε και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας. Την ίδια μέρα η πανσέληνος στον Τοξότη δίνει έμφαση σε οικονομικά ζητήματα και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου με περισσότερες ευκαιρίες για αύξηση κερδών. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ευνοήσει τις επενδύσεις και τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Από τις 26/5 και μετά από 12 χρόνια που επιστρέφει ο Δίας στους Διδύμους η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα καταφέρετε να εξοφλήσετε ένα χρέος και να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας νέας πηγής εσόδων, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτή την εποχή γιατί, εκτός του ότι ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, κάνει μια δυνατή σύνοδο με την Αφροδίτη στις 23/5 στον τομέα της εργασίας, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες για πρόοδο, την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η πανσέληνος στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσετε περισσότερη έμφαση σε εσάς και στην αυτοβελτίωσή σας και θα ξεκινήσετε μια καινούργια διαδρομή δίχως να κουβαλάτε μοτίβα που φρέναραν την εξέλιξή σας. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα σας κάνει πιο δυνατούς στην επικοινωνία και θα έχετε επιτυχίες σε εμπορικές συναλλαγές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους θα στρέψετε την προσοχή στη σχέση σας και στη φροντίδα οικείων και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Το σημαντικότερο γεγονός όμως είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους έπειτα από 12 χρόνια. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα προκύψει μια δυνατή συνεργασία και θα είναι ιδανική χρονιά για γάμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφροδίτη και Δίας, προτού αφήσουν τον Ταύρο, σχηματίζουν μια ισχυρή σύνοδο στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας όσοι επιθυμείτε ένα παιδάκι ή τη δημιουργία ερωτικής  σχέσης. Πολύ τυχερά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Την ίδια μέρα η πανσέληνος στον Τοξότη αφορά τον ψυχισμό σας και σας παρακινεί να αφήσετε πίσω το παρελθόν, ώστε να μην αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξή σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο. Τα καλά νέα όμως έρχονται από τις 26/5 που εισέρχεται και ο Δίας στους Διδύμους έπειτα από 12 χρόνια και θα παραμείνει μέχρι τις 7/6/2025. Μέσα σε αυτήν τη χρονιά θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και η υγεία σας θα είναι σε άριστη κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρμόσυνα γεγονότα στην οικογενειακή σας ζωή φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης - Δία λίγες μέρες προτού αφήσουν οι πλανήτες της τύχης και της αφθονίας τον Ταύρο. Ενδεχομένως να χαρείτε με την πρόοδο των παιδιών σας ή για μια νέα απασχόληση που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Στις 23/5 η πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και δείχνει πως θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία. Η ένταξή σας σε κάποια ομάδα θα σας φέρει σε επαφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα δώσετε έμφαση στο φλερτ. Από τις 26/5 που ακολουθεί και ο Δίας στους Διδύμους έπειτα από 12 χρόνια θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω επενδύσεων και ρίσκων, ενώ για τους καλλιτέχνες θα είναι η χρονιά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια σημαντική εμπορική συμφωνία φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης - Δία στις 23/5, επιτυχίες σε θέματα εκπαίδευσης ή χαρμόσυνα νέα που θα αφορούν ένα οικείο πρόσωπο. Την ίδια μέρα η πανσέληνος στον Τοξότη θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου στην καριέρα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει μια νέα πρόταση συνεργασίας και ευνοεί τις μυστικές διαπραγματεύσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με την αναμόρφωση του χώρου σας και να δώσετε μια ανοιξιάτικη πνοή. Το σημαντικότερο όμως είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 7/6/2025 στον τομέα της οικιακής σας ζωής, φέρνοντας αφθονία και ευχάριστες εξελίξεις.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT