Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/4/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/4/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε τις επόμενες μέρες και πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην παρασυρθείτε από την αύξηση του εισοδήματός σας. Στις 23/4 εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/6 θα έχετε την ενέργεια να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και θέματα ακίνητης περιουσίας. Στις 24/4, ο Ερμής, σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει καλά νέα στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, που θα αφορούν τα οικονομικά, όμως στις 25/4 ο Κρόνος, σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα προκαλέσει κάποια εμπόδια στην εφαρμογή ενός σχεδίου και θα απογοητευτείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Στις 27/4 η Πανσέληνος στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον άξονα οφειλές - οικονομικά και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις και οι αντοχές των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση κοινών πόρων και σε άσκοπες δαπάνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 και μέχρι τις 11/6 θα κάνετε πολλές επαφές και μετακινήσεις, ενώ θα προωθήσετε με πολύ δυναμισμό τα προσόντα σας, προκαλώντας θετικές εντυπώσεις. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας παρακινήσουν να βγείτε από το αισθηματικό τέλμα. Μια δύσκολη μέρα για την καριέρα σας θα είναι στις 25/4, καθώς μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Μη χάνετε τις ελπίδες σας, οι πιέσεις θα είναι παροδικές. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 φέρνει σε κόντρα τις προσωπικές σας ανάγκες με αυτές των ατόμων του περιβάλλοντός σας, επηρεάζοντας το 1ο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 και μέχρι τις 11/6 θα γίνουν διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη. Μελετήστε προσεχτικά τις μελλοντικές σας κινήσεις. Θέματα σπουδών ή κάποια συνεργασία με το εξωτερικό θα συναντήσουν κάποια εμπόδια στις 25/4 με το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης και Ερμή, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας, προκειμένου να αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 στον τομέα της εργασίας και της υγείας θα σας επιβάλει να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η καθημερινότητα θα είναι αρκετά πιεστική και θα χρειαστείτε στιγμές με τον εαυτό σας. Μην υπερβαίνετε τα όρια των αντοχών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα είναι στα ύψη με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 23/4 και μέχρι τις 11/6 θα μπορέσετε να διακριθείτε για τα προσόντα και τις υπηρεσίες σας. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού θα αποτελέσει εξαιρετική στιγμή για να κλείσετε μια συμφωνία, ενώ στις 24/4 η σύνοδος Ερμή - Ουρανού θα δώσει ώθηση στην υλοποίηση ενός στόχου. Κάποιες έκτακτες οφειλές ή καθυστερήσεις που θα αφορούν κοινούς πόρους θα προκαλέσει το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης στις 25/4 και το άγχος θα κορυφωθεί, θα μπορέσετε όμως να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και θα επανεξετάσετε τη σχέση σας όσοι νιώθετε πιεσμένοι από το ταίρι σας. Η ανάγκη σας για κοινωνική ζωή και ελευθερία κινήσεων θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσάς.

ΛΕΩΝ

Είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας και καθώς είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πτοείστε από τις προκλήσεις που συναντάτε και προχωράτε ακάθεκτοι. Ειδικά όσοι αξιοποιείτε τις δυνατότητες που σας παρέχει η τεχνολογία και το διαδίκτυο, είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και τα αποτελέσματα θα είναι ήδη εμφανή από τις 24/4 με τη σύνοδο Ερμή - Ουρανού, που θα δώσει ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Στις 25/4 το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης και Ερμή θα προκαλέσει πιέσεις στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο λόγω φόρτου εργασίας και πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 θα επιβάλει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο να ισορροπήσουν μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής, καθώς θα διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα πρέπει να ασχοληθούν με τις ανάγκες του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δοκιμασίες που αφορούν διαδικαστικά θέματα αρχίζουν να υποχωρούν και κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις επικρατούσες συνθήκες που είναι ασταθείς. Η ανάγκη σας για εξορμήσεις και απόδραση στην εξοχή είναι αυξημένη και αν σας παρασύρει η παρόρμηση, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Από τις 23/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να προωθήσετε τις ιδέες σας και θα επικεντρωθείτε στην εφαρμογή ενός νέου στόχου. Η σύνοδος Ερμή - Ουρανού στις 24/4 φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Στις 25/4 το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης θα προκαλέσει εμπόδια σε επαγγελματικές υποθέσεις με το εξωτερικό, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 θα απαιτήσει αλλαγή των μεθόδων και των μέσων επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Η διαχείριση κοινών πόρων θα είναι το κυρίαρχο θέμα των επόμενων ημερών και ειδικά όσοι διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Οι ευθύνες σας αυτή την εποχή είναι αυξημένες, οπότε αποφύγετε τον πανικό, που είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Στις 23/4 εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/6 θα έχετε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου σας. Κάποιες έκτακτες οφειλές που κάνουν την εμφάνισή τους στις 25/7 με το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης θα σας επιβάλουν ορισμένες θυσίες ‒ θα αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και εντείνει την ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή είστε πολύ δραστήριοι με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο και από τις 23/4 μέχρι τις 11/6 θα πετύχετε πολλά σε σπουδές, διαδικαστικά ζητήματα και επαφές με το εξωτερικό. Η ανάγκη σας για καταξίωση σάς δίνει ώθηση και δεν πτοείστε από κάποιες προκλήσεις που φέρνει το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης στις 25/4 σχετικά με κάποια μέλη της οικογένειας. Νέες συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να είστε προσεχτικοί στην επιλογή των συνεργατών σας. Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται με τη σύνοδο Ερμή - Ουρανού και θα δοκιμάσετε την τύχη σας σε διαφορετική κατεύθυνση όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Στις 27/4 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και αν αλλάξετε τακτική όσοι νιώθετε καταπίεση, θα προκαλέσετε δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και βγαίνετε κερδισμένοι. Στις 23/4 εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο και σας κάνει πολύ διεκδικητικούς, με αποτέλεσμα να αυξάνουν οι πιθανότητες βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής, όπως και των οικονομικών σας. Στις 24/4 η σύνοδος Ερμή - Ουρανού φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας και μπορεί να προκύψει μια πολύ καλή συνεργασία ή να ασχοληθείτε με το αντικείμενό σας. Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης και Ερμή στις 25/4 θα προκαλέσει επικοινωνιακά προβλήματα ή εμπόδια στις μετακινήσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και αναγκαστικά κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις θα μείνουν πίσω, αλλά θα είναι παροδική η καθυστέρηση. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, υπενθυμίζοντάς σας πως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι εξαντλητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία που σας διακατέχει αυτή την περίοδο σάς κάνει πολύ ευχάριστους με αποτέλεσμα να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Ειδικά από τις 23/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, θα είστε πολύ δυνατοί στις διαπραγματεύσεις και θα μπορέσετε να κλείσετε μια συμφωνία για την οποία έχετε προσπαθήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα. Στις 24/4 η σύνοδος Ερμή - Ουρανού φέρνει θετικά νέα που αφορούν τα ερωτικά σας ή τη δημιουργία οικογένειας και θα αλλάξει σημαντικά η ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης στις 25/2 θα προκαλέσει κάποια καθυστέρηση στα οικονομικά σας, οπότε θα αναβάλετε για λίγο τα σχέδιά σας. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 27/4 θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που το βλέπετε ερωτικά, κλείνοντας έναν κύκλο ταλαιπωρίας για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε κουραστεί από τις συνεχείς αναβολές στα επαγγελματικά σας και από τις 23/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, θα πάρετε πιο ζεστά το κυνήγι ευκαιριών. Αυτή την εποχή η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, οπότε θέστε συγκεκριμένους στόχους και προσπαθήστε να τους υλοποιήσετε. Στις 24/4 η σύνοδος Ερμή - Ουρανού φέρνει έσοδα, βάζοντας μια τάξη σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πώς θα διαχειριστείτε τις πιέσεις μελών της οικογένειας στις 25/4, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης. Ενδεχομένως να μη συμβαδίσουν τα σχέδιά σας με αυτά των άλλων τις ημέρες των γιορτών και να προκληθούν εντάσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και μπορεί να παραμελήσετε το σπίτι σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας για απολαύσεις και απόκτηση αγαθών είναι αυξημένη αυτή την εποχή και μπορεί να προβείτε σε υπερβολικές σπατάλες, αν δεν προσέξετε. Αγορές για το σπίτι και για αγαπημένα σας πρόσωπα θα αυξήσουν τις δαπάνες σας, οπότε έχετε τον νου σας. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα αντεπεξέλθετε στις ανάγκες των παιδιών, ενώ οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας έχει γοητεύσει. Σημαντικές εξελίξεις σε εμπορικές υποθέσεις φέρνει η σύνοδος Ερμή - Ουρανού στις 24/4, όμως στις 25/4 το τετράγωνο Κρόνου, Ερμή και Αφροδίτης μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4 ενεργοποιεί τον άξονα επικοινωνία - ταξίδια και κάτι που περιμένετε όλο αδημονία μπορεί να αναβληθεί.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ