Απεργία της ΓΣΕΕ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/12/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/12/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς και αρκετών προκλήσεων, ο Κρόνος εισέρχεται στις 17/12 στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα των ιδεών και της κοινωνικής σας ζωής. Στις 19/12 ακολουθεί και ο Δίας για να σχηματίσουν τη μεγάλη σύνοδο στις 21/12, που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια. Είναι μια σημαντική διέλευση που δίνει ευκαιρίες για την υλοποίηση των στόχων σας και μέσω της διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου θα πετύχετε πολλά. Κάποιες αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας αποτελούν πρόκληση, όμως ο Δίας, με τον ευεργετικό του χαρακτήρα, θα δώσει λύσεις και θα εξομαλύνει τις καταστάσεις. Την ίδια μέρα εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και ξεκινά ένα διάστημα που θα δώσετε έμφαση στην καριέρα και τη φήμη σας. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, ενώ θα ασχοληθείτε και με τις ανάγκες των ηλικιωμένων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στις 17/12 εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και έπειτα από 3 χρόνια που δώσατε όλη σας την ενέργεια σε σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας εισέρχεται στον Υδροχόο, ανταμείβοντας τις προσπάθειές σας. Στις 19/12 τον ακολουθεί και ο Δίας και η μεγάλη σύνοδος των δύο πλανητών, που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια, θα αποτελέσει εξαιρετική στιγμή για την καριέρα και τη φήμη σας. Πλέον ολοκληρώνεται ένας κύκλος και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν προκλήσεις, ωστόσο, με τον Δία σύμμαχό σας το επόμενο εξάμηνο, θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι. Στις 21/12 εισέρχονται στον Αιγόκερω ο Ήλιος και ο Ερμής και θα γίνουν πολλές επαφές με άτομα που θα στηρίξουν τις ιδέες σας και θα ευνοηθεί η δημιουργία νέων σχεδίων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 ξεκινάει ένας νέος κύκλος διάρκειας περίπου 3 ετών, με πολλά ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές, και θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας με την επεκτατική του δράση να συνδράμει τις προσπάθειές σας και μέχρι τον Μάιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά. Ο Κρόνος ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις που θα σας αναγκάσουν να ρίξετε τους ρυθμούς σας, έτσι όμως θα σας προστατεύσει από πιθανές αποτυχίες και θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα οι κόποι σας. Στις 21/12 η μεγάλη σύνοδος Δία - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και η είσοδος του κυβερνήτης σας Ερμή στον Αιγόκερω φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα 3 ετών που σας απασχολούσαν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας και τη διαχείριση κοινών πόρων. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας στον Υδροχόο και στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια και αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε κοινό όραμα. Μέχρι τις 28/5, που θα έχετε την τύχη με το μέρος σας με τη συμμετοχή του Δία, θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και να δρομολογήσετε με περισσότερη άνεση τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Την ίδια μέρα εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και θα ευνοηθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 ξεκινάει ένα διάστημα 3 ετών με πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις, ενώ θα αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία. Στις 19/12 ακολουθεί και ο Δίας, για να σχηματίσουν στις 21/12 τη μεγάλη σύνοδο που πραγματοποιείται κάθε 20 χρόνια, δίνοντας ευκαιρίες για συνεργασίες που θα έχουν διάρκεια και ομαλή πορεία. Μέχρι τις 28/5, που θα στηρίζει ο Δίας τις προσπάθειές σας, θα έχετε πολλά οφέλη, ενώ θα είναι και ένα εξαιρετικό διάστημα για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Στις 21/12, επίσης, εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος, μαζί με τον Ερμή, στον Αιγόκερω και, εκτός του ότι θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, μπορεί να προκύψει και μια θετική εξέλιξη σε κάτι που αναμένετε εδώ και αρκετό καιρό και θα αφορά τα επαγγελματικά ή την υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από μια σχεδόν τριετή παραμονή, ο Κρόνος βγαίνει πλέον από τον τομέα των απολαύσεων, της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού και εισέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας με τη θετική του επιρροή για να σχηματίσουν στις 21/12 τη μεγάλη σύνοδο Δία - Κρόνου, δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, ενώ θα ευνοήσει και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι μεν αυξημένες, ωστόσο τα οφέλη θα είναι πολλά και θα έχουν μια σταθερή πορεία οι επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στις 21/12 εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 9/1 θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή, ενώ θα είναι και μια αρκετά δημιουργική περίοδος. Ιδιαίτερη προσοχή στην άσκοπη σπατάλη χρημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 αποτελεί το κλείσιμο ενός κύκλου διάρκειας 3 ετών κατά τον οποίο είχατε αφοσιωθεί στην οικογένεια και πλέον η προσοχή σας μετατίθεται στην εξάσκηση των ταλέντων σας και στο κυνήγι απολαύσεων. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας με την επεκτατική του επιρροή για να σχηματίσουν τη μεγάλη σύνοδο στις 21/12, κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια, δίνοντας ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, κέρδη μέσω επενδύσεων και απόκτηση ενός παιδιού. Μέχρι τις 28/5, που θα παραμείνει ο Δίας στον συγκεκριμένο τομέα, δεν θα λείψουν οι υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας, ωστόσο ο Κρόνος θα βάλει ένα μέτρο και θα αποφύγετε τις οικονομικές απώλειες. Στις 21/12 Ήλιος και Ερμής εισέρχονται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 9/1 θα δώσετε έμφαση στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 17/12, που εισέρχεται ο Κρόνος στον Υδροχόο, και για τα επόμενα 3 χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας θα απορροφήσουν το σπίτι και η οικογένεια και θα χρειαστεί να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στις 19/12 εισέρχεται και ο Δίας στον Υδροχόο και στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος μεταξύ τους, που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια. Εξαιρετική στιγμή για αγορά κατοικίας ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας σας. Τακτοποιήστε σημαντικές εκκρεμότητες και δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέχρι τις 28/5, που θα δέχεστε την ευεργετική επιρροή του Δία. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 21/12 θα ευνοηθούν το εμπόριο και η βελτίωση των σχέσεων με οικείους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με τα οικονομικά σας, ωστόσο καταφέρατε να βγείτε αλώβητοι από τις καταστάσεις και πλέον βαδίζετε με περισσότερη σιγουριά για το μέλλον. Στις 17/12, με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, ξεκινά μια εποχή διάρκειας 3 ετών κατά την οποία σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας καταξίωση, ενώ θα είστε και πιο πειθαρχημένοι όσοι ασχολείστε με σπουδές. Στις 19/12 ακολουθεί και ο κυβερνήτης σας Δίας και στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Μέχρι τις 28/5 θα δημιουργηθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας, μάθησης και μετακινήσεων. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 21/12 κάποιες θετικές εξελίξεις θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 17/12 ο Κρόνος και στις 19/12 ο Δίας εγκαταλείπουν το ζώδιό σας και εισέρχονται στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το 2023, ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών σας. Στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια και δίνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι αν πρόκειται να επενδύσετε χρήματα σε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια ή μια επένδυση. Μέχρι τον Μάιο, που θα παραμείνει ο Δίας σύμμαχός σας, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στο εισόδημά σας, ωστόσο ο Κρόνος θα σας προκαλεί μια συντηρητική στάση που θα σας ωφελήσει, καθώς θα αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Στις 21/12 εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας και για περίπου έναν μήνα θα ασχοληθείτε με την εικόνα σας και με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αγορές για τον εαυτό σας πρέπει να γίνουν με σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι σπάτε τα δεσμά και βγαίνετε από το καβούκι σας έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα κυνηγήσετε με σθένος τα όνειρά σας, καθώς στις 17/12 και στις 19/12 εισέρχονται ο Κρόνος και ο Δίας αντίστοιχα στο ζώδιό σας. Η παραμονή του Κρόνου μέχρι το 2023 θα σας κάνει πιο υπεύθυνους και πειθαρχημένους, ενώ ο Δίας μέχρι τις 28/5 θα σας δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική καταξίωση και θα σας βοηθάει να ξεπερνάτε πιθανές προκλήσεις. Στις 21/12 η μεγάλη σύνοδος Δία - Κρόνου, που πραγματοποιείται κάθε 20 χρόνια, αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να απογειώσετε την καριέρα σας και να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Την ίδια μέρα εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και ξεκινάει μια φάση εσωστρέφειας, διάρκειας περίπου ενός μήνα. Ιδανική εποχή για σωματική και ψυχική ανάπαυλα.


ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής ζωής σας στις 17/12 και τον ακολουθεί και ο Δίας στις 19/12, για να σχηματίσουν τη μεγάλη σύνοδο στις 21/12. Η συγκεκριμένη διέλευση σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου κατά τη διάρκεια του οποίου δώσατε όλη σας την ενέργεια στους στόχους σας και ήρθε πλέον η εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και με την ψυχική σας ανάταση. Ο Δίας μέχρι και τις 28/5 θα σας ενθαρρύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας και θα δώσετε οριστικό τέλος σε καταστάσεις που προκαλούσαν στασιμότητα στη ζωή σας. Στις 21/12, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω, η επικοινωνία με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό θα είναι ευχάριστη και κατά κάποιον τρόπο θα ικανοποιηθεί η ανάγκη σας για επαφές με οικείους. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Living
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί πολλά μη διαβητικά άτομα φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ