Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/12/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/12/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς και αρκετών προκλήσεων, ο Κρόνος εισέρχεται στις 17/12 στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα των ιδεών και της κοινωνικής σας ζωής. Στις 19/12 ακολουθεί και ο Δίας για να σχηματίσουν τη μεγάλη σύνοδο στις 21/12, που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια. Είναι μια σημαντική διέλευση που δίνει ευκαιρίες για την υλοποίηση των στόχων σας και μέσω της διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου θα πετύχετε πολλά. Κάποιες αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας αποτελούν πρόκληση, όμως ο Δίας, με τον ευεργετικό του χαρακτήρα, θα δώσει λύσεις και θα εξομαλύνει τις καταστάσεις. Την ίδια μέρα εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και ξεκινά ένα διάστημα που θα δώσετε έμφαση στην καριέρα και τη φήμη σας. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, ενώ θα ασχοληθείτε και με τις ανάγκες των ηλικιωμένων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στις 17/12 εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και έπειτα από 3 χρόνια που δώσατε όλη σας την ενέργεια σε σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας εισέρχεται στον Υδροχόο, ανταμείβοντας τις προσπάθειές σας. Στις 19/12 τον ακολουθεί και ο Δίας και η μεγάλη σύνοδος των δύο πλανητών, που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια, θα αποτελέσει εξαιρετική στιγμή για την καριέρα και τη φήμη σας. Πλέον ολοκληρώνεται ένας κύκλος και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν προκλήσεις, ωστόσο, με τον Δία σύμμαχό σας το επόμενο εξάμηνο, θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι. Στις 21/12 εισέρχονται στον Αιγόκερω ο Ήλιος και ο Ερμής και θα γίνουν πολλές επαφές με άτομα που θα στηρίξουν τις ιδέες σας και θα ευνοηθεί η δημιουργία νέων σχεδίων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 ξεκινάει ένας νέος κύκλος διάρκειας περίπου 3 ετών, με πολλά ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές, και θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας με την επεκτατική του δράση να συνδράμει τις προσπάθειές σας και μέχρι τον Μάιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά. Ο Κρόνος ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις που θα σας αναγκάσουν να ρίξετε τους ρυθμούς σας, έτσι όμως θα σας προστατεύσει από πιθανές αποτυχίες και θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα οι κόποι σας. Στις 21/12 η μεγάλη σύνοδος Δία - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και η είσοδος του κυβερνήτης σας Ερμή στον Αιγόκερω φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα 3 ετών που σας απασχολούσαν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας και τη διαχείριση κοινών πόρων. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας στον Υδροχόο και στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια και αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε κοινό όραμα. Μέχρι τις 28/5, που θα έχετε την τύχη με το μέρος σας με τη συμμετοχή του Δία, θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και να δρομολογήσετε με περισσότερη άνεση τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Την ίδια μέρα εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και θα ευνοηθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 ξεκινάει ένα διάστημα 3 ετών με πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις, ενώ θα αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία. Στις 19/12 ακολουθεί και ο Δίας, για να σχηματίσουν στις 21/12 τη μεγάλη σύνοδο που πραγματοποιείται κάθε 20 χρόνια, δίνοντας ευκαιρίες για συνεργασίες που θα έχουν διάρκεια και ομαλή πορεία. Μέχρι τις 28/5, που θα στηρίζει ο Δίας τις προσπάθειές σας, θα έχετε πολλά οφέλη, ενώ θα είναι και ένα εξαιρετικό διάστημα για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Στις 21/12, επίσης, εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος, μαζί με τον Ερμή, στον Αιγόκερω και, εκτός του ότι θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, μπορεί να προκύψει και μια θετική εξέλιξη σε κάτι που αναμένετε εδώ και αρκετό καιρό και θα αφορά τα επαγγελματικά ή την υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από μια σχεδόν τριετή παραμονή, ο Κρόνος βγαίνει πλέον από τον τομέα των απολαύσεων, της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού και εισέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας με τη θετική του επιρροή για να σχηματίσουν στις 21/12 τη μεγάλη σύνοδο Δία - Κρόνου, δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, ενώ θα ευνοήσει και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι μεν αυξημένες, ωστόσο τα οφέλη θα είναι πολλά και θα έχουν μια σταθερή πορεία οι επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στις 21/12 εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 9/1 θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή, ενώ θα είναι και μια αρκετά δημιουργική περίοδος. Ιδιαίτερη προσοχή στην άσκοπη σπατάλη χρημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο στις 17/12 αποτελεί το κλείσιμο ενός κύκλου διάρκειας 3 ετών κατά τον οποίο είχατε αφοσιωθεί στην οικογένεια και πλέον η προσοχή σας μετατίθεται στην εξάσκηση των ταλέντων σας και στο κυνήγι απολαύσεων. Στις 19/12 έρχεται και ο Δίας με την επεκτατική του επιρροή για να σχηματίσουν τη μεγάλη σύνοδο στις 21/12, κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια, δίνοντας ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, κέρδη μέσω επενδύσεων και απόκτηση ενός παιδιού. Μέχρι τις 28/5, που θα παραμείνει ο Δίας στον συγκεκριμένο τομέα, δεν θα λείψουν οι υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας, ωστόσο ο Κρόνος θα βάλει ένα μέτρο και θα αποφύγετε τις οικονομικές απώλειες. Στις 21/12 Ήλιος και Ερμής εισέρχονται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 9/1 θα δώσετε έμφαση στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 17/12, που εισέρχεται ο Κρόνος στον Υδροχόο, και για τα επόμενα 3 χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας θα απορροφήσουν το σπίτι και η οικογένεια και θα χρειαστεί να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στις 19/12 εισέρχεται και ο Δίας στον Υδροχόο και στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος μεταξύ τους, που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια. Εξαιρετική στιγμή για αγορά κατοικίας ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας σας. Τακτοποιήστε σημαντικές εκκρεμότητες και δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέχρι τις 28/5, που θα δέχεστε την ευεργετική επιρροή του Δία. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 21/12 θα ευνοηθούν το εμπόριο και η βελτίωση των σχέσεων με οικείους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με τα οικονομικά σας, ωστόσο καταφέρατε να βγείτε αλώβητοι από τις καταστάσεις και πλέον βαδίζετε με περισσότερη σιγουριά για το μέλλον. Στις 17/12, με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, ξεκινά μια εποχή διάρκειας 3 ετών κατά την οποία σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας καταξίωση, ενώ θα είστε και πιο πειθαρχημένοι όσοι ασχολείστε με σπουδές. Στις 19/12 ακολουθεί και ο κυβερνήτης σας Δίας και στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Μέχρι τις 28/5 θα δημιουργηθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας, μάθησης και μετακινήσεων. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 21/12 κάποιες θετικές εξελίξεις θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 17/12 ο Κρόνος και στις 19/12 ο Δίας εγκαταλείπουν το ζώδιό σας και εισέρχονται στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το 2023, ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών σας. Στις 21/12 πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια και δίνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι αν πρόκειται να επενδύσετε χρήματα σε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια ή μια επένδυση. Μέχρι τον Μάιο, που θα παραμείνει ο Δίας σύμμαχός σας, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στο εισόδημά σας, ωστόσο ο Κρόνος θα σας προκαλεί μια συντηρητική στάση που θα σας ωφελήσει, καθώς θα αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Στις 21/12 εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας και για περίπου έναν μήνα θα ασχοληθείτε με την εικόνα σας και με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αγορές για τον εαυτό σας πρέπει να γίνουν με σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι σπάτε τα δεσμά και βγαίνετε από το καβούκι σας έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα κυνηγήσετε με σθένος τα όνειρά σας, καθώς στις 17/12 και στις 19/12 εισέρχονται ο Κρόνος και ο Δίας αντίστοιχα στο ζώδιό σας. Η παραμονή του Κρόνου μέχρι το 2023 θα σας κάνει πιο υπεύθυνους και πειθαρχημένους, ενώ ο Δίας μέχρι τις 28/5 θα σας δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική καταξίωση και θα σας βοηθάει να ξεπερνάτε πιθανές προκλήσεις. Στις 21/12 η μεγάλη σύνοδος Δία - Κρόνου, που πραγματοποιείται κάθε 20 χρόνια, αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να απογειώσετε την καριέρα σας και να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Την ίδια μέρα εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω και ξεκινάει μια φάση εσωστρέφειας, διάρκειας περίπου ενός μήνα. Ιδανική εποχή για σωματική και ψυχική ανάπαυλα.


ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής ζωής σας στις 17/12 και τον ακολουθεί και ο Δίας στις 19/12, για να σχηματίσουν τη μεγάλη σύνοδο στις 21/12. Η συγκεκριμένη διέλευση σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου κατά τη διάρκεια του οποίου δώσατε όλη σας την ενέργεια στους στόχους σας και ήρθε πλέον η εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και με την ψυχική σας ανάταση. Ο Δίας μέχρι και τις 28/5 θα σας ενθαρρύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας και θα δώσετε οριστικό τέλος σε καταστάσεις που προκαλούσαν στασιμότητα στη ζωή σας. Στις 21/12, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω, η επικοινωνία με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό θα είναι ευχάριστη και κατά κάποιον τρόπο θα ικανοποιηθεί η ανάγκη σας για επαφές με οικείους. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μπορείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στα παιχνίδια που αγάπησες;

Radio Lifo / Πώς μπορείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στα παιχνίδια που αγάπησες;

Η Δράση Δωρεάς Παιχνιδιών “Love Toys”, που «τρέχει» από τα Public σε συνεργασία με την πλατφόρμα Swaplanet, δίνει ξανά ζωή στα παιχνίδια που αγαπήσαμε και δεν χρησιμοποιούμε πια. Η Έλενα Στάμου, συνιδρύτρια της πλατφόρμας, μας περιγράφει τη δράση και αναλύει τα οικονομικά και περιβαλλοντολογικά οφέλη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανάμεσά μας, στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί πλέον ένα flower boy

Living / Ανάμεσά μας, στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί πλέον ένα flower boy

Οδηγώντας ένα παλιό τρίκυκλο, φορώντας χρωματιστές στολές εργασίας και τζόκεϊ καπέλα που κάνουν έντονη αντίθεση, ο Στέφανος Κονιδάρης κάνει διανομές λουλουδιών που μελέτες αποδεικνύουν ότι είναι ένας φυσικός τρόπος να βελτιώσουμε τη συναισθηματική μας υγεία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Βλέπει, τελικά, κανένας μας ηθικό και φεμινιστικό πορνό;

Living / Βλέπει, τελικά, κανένας μας ηθικό και φεμινιστικό πορνό;

Γιατί, ακόμη κι αν νιώθουμε ή, έστω, δηλώνουμε φεμινιστές, δεν στρεφόμαστε προς μια πιο ηθική και φεμινιστική πορνογραφία; Υπάρχει, τελικά, κάποια ρεαλιστική εναλλακτική στον βόθρο του mainstream πορνό, κι αν ναι, ποια είναι;
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος: Το στάδιο στην καρδιά της πόλης με φόντο την Ακρόπολη

Living / Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος: Το στάδιο στην καρδιά της πόλης με φόντο την Ακρόπολη

Στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου, του ιστορικού Παναθηναϊκού Σταδίου των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων (1896), υπάρχει ένα ακόμα στάδιο που έχει τη δική του πολύχρονη ιστορία.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Το μεγάλο ταμπού: Μαγαζιά που απαγορεύουν την είσοδο μικρών παιδιών

Διεθνή / Το μεγάλο ταμπού: Μαγαζιά που απαγορεύουν την είσοδο μικρών παιδιών

Ο Guardian αγγίζει ένα θέμα το οποίο όπου και όποτε συζητηθεί -ακόμα και στην Ελλάδα- είναι αφορμή για σκληρές κόντρες ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν να γίνουν γονείς και σε εκείνους που δεν το αποφάσισαν ακόμη – ή δεν πρόκειται να το αποφασίσουν και ποτέ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ