Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14 - 20/7/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14 - 20/7/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Tις επόμενες μέρες θα ρίξετε το βάρος σε θέματα της οικιακής σας ζωής, καθώς έχουν μαζευτεί αρκετοί πλανήτες εκεί. Εκτός από τον Ήλιο και τον Ερμή, στις 18/7 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα του χώρου σας, ενώ θα έχετε και συχνές επισκέψεις από φίλους και συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αν έχετε κάποιο κατάλυμα, η επισκεψιμότητα θα είναι αυξημένη κι αυτό θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Από τις 19/7, που περνά ο Ερμής στον Λέοντα, θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο τις διακοπές σας, να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα ερωτικά σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα βρίσκεται στον τομέα των απολαύσεων μέχρι τις 4/8, οπότε θα κερδίζετε τις εντυπώσεις όσοι φλερτάρετε. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας είναι ήδη φορτισμένος με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο και από τις 18/7, που εισέρχεται και ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σε αυτόν, οι επιδόσεις σας στη συγγραφή, στη διδασκαλία και στην προώθηση υπηρεσιών θα είναι πολύ καλές, δικαιώνοντας τις προσπάθειές σας. Εξαιρετική εποχή για σύσφιξη σχέσεων με οικείους και σύντομα ταξίδια. Από τις 19/7, που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, ξεκινάει για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο μια φάση κατά την οποία θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Μέχρι τις 4/8 θα έχετε πιο ουσιαστική επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διατυπώνετε τις απόψεις σας, καθώς οι αντιθέσεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εποχή πολλών επαφών και οικονομικών διαπραγματεύσεων με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο και την Αφροδίτη, που εισέρχεται από στις 18/7, ορισμένοι από εσάς ήδη συζητάτε για την αύξηση των αποδοχών σας ή περνάτε από διάφορες συνεντεύξεις προκειμένου να βρείτε μια θέση εργασίας. Ωστόσο, επειδή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εξιδανικεύσετε κάποιες προτάσεις. Από τις 19/7, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Λέοντα, και μέχρι τις 4/8 θα είναι ιδανική εποχή για προώθηση υπηρεσιών, συγγραφή, διδασκαλία και σύντομα τα ταξίδια. Επίσης, θα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους και να βρεθείτε με όσους σας έχουν λείψει. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με τις αντιθέσεις Πλούτωνα, Ήλιου και Ερμή να αναμένετε έκτακτα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργειά σας είναι στα ύψη όπως και η επικοινωνιακή σας διάθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στις 18/7 θα σας χαρίσει λάμψη, προσελκύοντας τα βλέμματα πάνω σας και κερδίζοντας τις εντυπώσεις όσων έρχονται σε επαφή μαζί σας. Είναι η εποχή των γενεθλίων σας και πρέπει να θέσετε νέους στόχους γιατί είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν, να ξεκινήσετε νέες δράσεις, να κάνετε ταξίδια και να βελτιώσετε την εικόνα σας. Από τις 19/7, που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, ξεκινά ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και μέχρι τις 4/8 θα μπορέσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Οι αντιθέσεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή θα δημιουργούν προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια φάση εσωστρέφειας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο, κάτι που αφορά και εσάς του 1ου δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στις 18/7, κυρίως σε σχέση με μια ερωτική σχέση που θα θέλετε να κρατήσετε μυστική. Δώστε έμφαση στην υγεία και στην ψυχική σας ευεξία. Από τις 19/7, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας, ανακτάτε την επικοινωνιακή σας διάθεση και μέχρι τις 4/8 θα απολαμβάνετε τις συζητήσεις, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα και θα προωθήσετε με επιτυχία τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Οι αντιθέσεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν τις επόμενες μέρες. Ο αυξημένος φόρτος εργασίας θα εντείνει το άγχος που θα πρέπει να το αποβάλετε με γυμναστική, περπάτημα, ποδήλατο ή κολύμβηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι στα φόρτε της με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο και από τις 18/7 που εισέρχεται και η Αφροδίτη αρχικά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας και θα εστιάσετε περισσότερο σε επαφές με φίλους και άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οι προοπτικές να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ καλές, αρκεί να στρέψετε την προσοχή σε όσους σας προσεγγίσουν. Από τις 19/7, που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, ο καταιγισμός ιδεών θα σας οδηγήσει σε νέα δημιουργικά μονοπάτια και μέχρι τις 4/8 θα είναι ιδανική εποχή για να μελετήσετε με προσοχή τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να αρχίσετε σταδιακά να τα συζητάτε σε άτομα που ενδεχομένως να θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτά. Ο Πλούτωνας, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα προκαλέσει αναταράξεις στα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλοδοξίες και ό,τι αφορά την καριέρα σας αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σας με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο. Από τις 18/7, που εισέρχεται και η Αφροδίτη, θα είναι μια καλή εποχή για επαφές με εργοδότες και άτομα που θα σας προτείνουν τη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Επίσης, θα έχετε πιο συχνές επαφές με τους ηλικιωμένους της οικογένειας. Στις 19/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 4/8 θα αφήσετε στην άκρη το κυνήγι ευκαιριών και θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Επαφές με φίλους, καινούργιες γνωριμίες, συλλογικές δράσεις θα συμβάλουν στην ανανέωση της διάθεσή σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα. Οι αντιθέσεις Πλούτωνα, Ήλιου και Ερμή προειδοποιούν για εντάσεις στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας και αυτό σας αξίζει, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα εντατικών προσπαθειών. Ο Ήλιος και ο Ερμής διανύουν τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και από τις 18/7, που εισέρχεται σε αυτόν και η Αφροδίτη, θα είναι εξαιρετική εποχή για διακοπές, ταξίδια και νέες περιπέτειες. Επιτυχίες σε εκδόσεις και νομικές υποθέσεις είναι σχεδόν σίγουρες και θα έχετε ένα λόγο παραπάνω για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 19/7 θα ευνοηθούν οι επαφές με πρόσωπα εξουσίας και όσοι δώσετε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας θα έχετε αύξηση εσόδων. Επίσης, θα είναι καλό να έχετε πιο συχνές επαφές με τους ηλικιωμένους και να μεριμνήσετε για τις ανάγκες τους. Οι αντιθέσεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή θα προκαλέσουν διαμάχες με αδέλφια ή οικείους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές, καθώς, εκτός από την αύξηση ευθυνών στα επαγγελματικά σας, θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά. Ωστόσο, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο είναι μια καλή εποχή για να ρυθμίσετε οφειλές ή να ζητήσετε μια χρηματοδότηση. Από τις 18/7, που εισέρχεται και η Αφροδίτη, μπορεί να έχετε έσοδα μέσω ενός επιδόματος και γενικά θα είναι πιο σταθερή ο ροή των εσόδων σας. Επίσης, θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και να φλερτάρετε. Στις 19/7 ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και μέχρι τις 4/8 ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Οι αντιθέσεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή θα προκαλέσουν κάποια προβλήματα στα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σας καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής διανύουν τον συγκεκριμένο τομέα και από τις 18/7, που εισέρχεται και η Αφροδίτη, θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις και σύσφιξη δεσμών σημαντικών για εσάς. Αρκετοί θα δεχτείτε μια πρόταση με καλύτερες αποδοχές, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε άτομα για να ενώσετε τις δυνάμεις σας στην εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος. Στις 19/7 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και μέχρι τις 4/8 θα ασχοληθείτε με κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα, ενώ θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και η ερωτική σας ζωή. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ευγένειά σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας να επιβάλετε τη γνώμη σας και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικές επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο διανύουν τον τομέα της εργασίας και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα φανούν πολύ σύντομα. Από τις 18/7, που εισέρχεται και η Αφροδίτη, θα είναι ακόμη πιο ευνοϊκό διάστημα για όσους αναζητάτε θέση εργασίας ή δώσετε μια συνέντευξη. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 19/7 ενεργοποιείται ο τομέας των σχέσεων και μέχρι τις 4/8 θα είναι ιδανική εποχή για νέες συνεργασίες και για αναζήτηση ατόμων που θα στελεχώσουν την επιχείρησή σας. Επίσης, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας επειδή θα έχετε καλύτερη επικοινωνία. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με τις αντιθέσεις Πλούτωνα, Ήλιου και Ερμή ιδιαίτερη προσοχή στο συσσωρευμένο στρες.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες μέρες θα συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο σάς γεμίζουν ζωντάνια και διάθεση για ψυχαγωγία, ενώ ταυτόχρονα δίνουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας μέσω επενδύσεων ή των ταλέντων σας. Από τις 18/7, που εισέρχεται και η Αφροδίτη, ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη και εκτός από ερωτικές επιτυχίες, θα έχετε και αύξηση εσόδων. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 19/7 ξεκινάει μια φάση που μέχρι τις 4/8 θα σας δώσει ευκαιρίες να βρείτε μια θέση εργασίας στα μέτρα σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο νιώθετε ερωτική έλξη για ένα φιλικό σας πρόσωπο και δεν ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ