ΚΡΙΟΣ

Εποχή σημαντικών εξελίξεων για τα οικονομικά σας, δεν θα λείψουν όμως και κάποιες καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν χαοτικές καταστάσεις σε ένα συλλογικό έργο. Στις 14/1 ο Ερμής στον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 26/1 καλό θα είναι να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, αποφεύγοντας νέα ξεκινήματα και ηλεκτρονικές αγορές. Επίσης θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί για να αποφύγετε πιθανή παρεξήγηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό μιας ιδέας, να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα από το παρελθόν και κάντε μια ψηφιακή αποτοξίνωση, εφόσον είναι εφικτή. Στις 18/1 ο Ουρανός στον Ταύρο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία κι έπειτα από ένα διάστημα 5 μηνών που υπήρχαν ανατροπές στα οικονομικά σας, νέες ευκαιρίες θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και θα εστιάσετε σε ένα σημαντικό οικογενειακό ή οικιακό σας θέμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας μπαίνουν σε μια φάση επαναπροσδιορισμού από τις 14/1 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τυχόν συμβάσεις και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις με συναδέλφους, που θα σας βάλουν σε διαδικασία αναζήτησης μιας νέας απασχόλησης, ή μπορεί να λάβετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν πρώην εργοδότη ή έναν πρώην συνεργάτη. Εξετάστε τις παραμέτρους, αλλά μη δεσμευτείτε. Στις 18/1 ο Ουρανός στο ζώδιό σας έπειτα από ένα 5μηνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και οι προσωπικοί σας στόχοι ανακτούν τη δυναμική τους. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, καθώς έχετε αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια που θα σας δώσουν το προβάδισμα. Την ίδια μέρα η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο δίνει ώθηση σε ό,τι αφορά τη συγγραφή, τα μέσα ενημέρωσης, το μάρκετινγκ και τις εμπορικές συναλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 14/1, ξεκινάει ένα διάστημα που δεν θα λείψουν τα εμπόδια σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή σε διαδικαστικά ζητήματα. Ένα εγχείρημα μπορεί να τεθεί προσωρινά σε αναμονή ή μπορεί να αφήσετε τις σπουδές σας για κάποιο διάστημα, προκειμένου να ρίξετε την προσοχή σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Όπως και να έχει, θα πρέπει να προσέξετε ώστε η λήψη αποφάσεων να είναι έπειτα από ώριμη σκέψη και νηφαλιότητα. Στις 18/1 ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σας δίνει ώθηση για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση που σας προκαλούσε στασιμότητα, ακολουθώντας το ένστικτό σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και είναι ιδανική στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Τι είναι αυτό που προσδοκάτε; Σκεφτείτε το και θέστε νέους στόχους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικές επανασυνδέσεις και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν σε κοινούς σας πόρους, οφειλές, χρηματοδοτήσεις έρχονται στο προσκήνιο με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο από τις 14/1 και πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Αν, για παράδειγμα, επιστρέψει ένας πρώην έρωτας, σκεφτείτε τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της σχέσης σας κι αποφύγετε τις δεσμεύσεις, τουλάχιστον μέχρι να είστε κατασταλαγμένοι. Υπογραφές συμβολαίων και οικονομικές διαπραγματεύσεις ενδεχομένως να συναντήσουν κωλύματα, έτσι όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να μελετήσετε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες. Στις 18/1 ο Ουρανός έπειτα από 5 μήνες επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα δρομολογηθεί ένα έργο που απαιτεί ομαδική προσπάθεια, ενώ θα βελτιωθεί και η κοινωνική σας ζωή. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας την ίδια μέρα σας δίνει ώθηση να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς σας στόχους και θα επανεξετάσετε προσεχτικά τις συνεργασίες σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας ενδεχομένως να περάσουν κάποια κρίση με τον Ερμή ανάδρομο από τις 14/1 που θα σας βάλει σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος. Δεν είναι απαραίτητα κακή η αναδρομή, καθώς μπορεί να φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες από έναν πρώην συνεργάτη ή εργοδότη, όμως προτού βιαστείτε να κλείσετε μια συμφωνία, δείτε αν μπορείτε να την τρενάρετε μέχρι τις 26/1. Ο τομέας της καριέρας και της φήμης παίρνει σημαντική ώθηση με την επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία στις 18/1 και θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ό,τι δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, ενώ παράλληλα θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Επαφές με πρόσωπα κύρους θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα κερδίσετε την εκτίμησή τους. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο σας καλεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας και να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 14/1 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, προκαλώντας ένα χάος στην τεχνολογία, στην επικοινωνία και στα σχέδιά σας. Πάρτε τον χρόνο σας και ελέγξτε τη δουλειά σας πριν δημοσιοποιήσετε οτιδήποτε. Ακατάλληλη εποχή για να υπογράψετε συμβόλαια κι αν πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε, προσέξτε τα ψιλά γράμματα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, περιμένετε. Θέματα υγείας επανέρχονται στο προσκήνιο και σας υπενθυμίζουν πως πρέπει να προσέξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Μην ξεκινήσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα και ενημερωθείτε μέσω ενός ειδικού. Στις 18/1 ο Ουρανός έπειτα από μια 5μηνη ανάδρομη πορεία επιστρέφει σε ορθόδρομη και όλη εκείνη η σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό σας σχετικά με τη σταδιοδρομία σας αρχίζει να υποχωρεί. Ιδανική εποχή για να επιστρέψετε στις σπουδές σας και για να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς την ίδια μέρα στον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ

Αλαλούμ θα επικρατήσει στην ερωτική σας ζωή με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 14/1 και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην έρωτα που σας είχε γίνει απωθημένο, σκεφτείτε, όμως, κατά πόσο αξίζει να ρισκάρετε τον δεσμό σας. Επενδύσεις και επιχειρηματικές προσπάθειες μπορεί να μην επιφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ή να συναντήσουν διαδικαστικά εμπόδια. Μην κάνετε τίποτα, ειδικά όσοι σκοπεύατε να ποντάρετε τα χρήματά σας. Στις 18/1 επιστρέφει ο Ουρανός σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα διάστημα 5 μηνών με πολλές ανατροπές, τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν σταθερότητα, ενώ μπορεί να βρείτε και μια νέα πηγή εσόδων. Οφειλές και δάνεια θα μπορέσουν να διευθετηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε χρηματοδότη για την εφαρμογή ενός σχεδίου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια μέρα ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα της οικιακής σας ζωής μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον ανάδρομο Ερμή από τις 14/1 και καλό θα είναι να φιλτράρετε πολύ προσεχτικά όσα ακούτε, ώστε να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ακατάλληλη εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων, για μετακόμιση ή για ανακαίνιση σπιτιού. Μπορεί να βρείτε αργότερα μια καλύτερη ευκαιρία, ή να μη μείνετε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές που θα γίνουν στον χώρο σας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να πάρετε πολλές ιδέες διακόσμησης μέσω διαδικτύου. Με την επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία στις 18/1, κάποιες συνεργασίες που είχαν μπλοκάρει θα δρομολογηθούν και θα έχουν ομαλή πορεία. Επίσης, αν είχατε αναβάλει τον γάμο σας, θα είναι μια καλή εποχή για να επισφραγίσετε τη σχέση σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επίσης στις 18/1 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή μιας διαδικαστικής σας υπόθεσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας πλήττεται με τον ανάδρομο Ερμή από τις 14/1 και μπορεί να συναντάτε προβλήματα στις μετακινήσεις σας, να μην αποδίδουν καρπούς οι επαφές που θα κάνετε για την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας, να υπάρχουν καθυστερήσεις σε εμπορικές συναλλαγές, ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με αδέλφια και οικείους. Περάστε αυτό το διάστημα αποστασιοποιημένοι από ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε κοινές πεποιθήσεις, αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων και κάντε μια έρευνα για τις επικρατούσες ανάγκες των αγορών. Στις 18/1 ο Ουρανός που ήταν επί 5 μήνες ανάδρομος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και στον επαγγελματικό τομέα οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι θετικές. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές της τρέχουσας δουλειάς σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια μέρα δίνει ευκαιρίες για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής, καθώς στις 14/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και δεν θα ευνοηθούν οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ μπορεί να προκύψουν και καθυστερήσεις στα έσοδά σας. Αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε, μιας και τα γεγονότα θα είναι παροδικά. Σκεφτείτε με ποιους τρόπους θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε πόρους ή να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά μην προχωρήσετε σε υπογραφές συμβολαίων. Με την επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία στις 18/1, έρχονται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα βρείτε το ιδανικό ταίρι, ενώ κάποιοι άλλοι θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάτι θα ολοκληρώσει τον κύκλο του και κάτι καινούριο θα ξεκινήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος σύγχυσης ξεκινάει για εσάς από τις 14/1 που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σας. Ενδεχομένως να μην είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, να προκύψουν επικοινωνιακά προβλήματα με συναδέλφους ή με το ταίρι σας, ή να συναντήσετε εμπόδια σε ταξίδια και μετακινήσεις. Ακατάλληλη εποχή για αισθητικές επεμβάσεις και αλλαγές στην εμφάνισή σας. Μπορεί αργότερα να μετανιώσετε ή να μη μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Επίσης, αν ξεκινήσετε διατροφή, μπορεί σύντομα να παρατήσετε τις προσπάθειές σας. Με την επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία στις 18/1, στον οικογενειακό τομέα θα δρομολογηθεί η αγοραπωλησία ενός ακινήτου, ή μπορεί να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας και να μετακομίσετε. Όπως και να έχει, οι αλλαγές θα είναι θετικές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια μέρα θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών και θα ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Αναδρομές στο παρελθόν και αδυναμία λήψης σημαντικών αποφάσεων θα προκαλέσει ο Ερμής που γυρίζει ανάδρομος στις 14/1 και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Κρυφοί εχθροί θα κάνουν την εμφάνισή τους και το παρασκήνιο θα είναι έντονο. Αποφύγετε τους κόλακες και κρατήστε σιγή ιχθύος για τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, ώστε να ανακτήσετε τη φυσική και την ψυχική σας ευεξία. Στις 18/1 επιστρέφει ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια και οι ανατροπές σε εμπορικές υποθέσεις και σε θέματα εκπαίδευσης. Πολλοί από εσάς θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν σε μια συνεργασία και γενικά θα σας δοθούν ευκαιρίες για την ενίσχυση των οικονομικών σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια μέρα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στον τομέα της οικογένειας.