Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/03/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/03/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς στις 14/3, που πλαισιώνεται από τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα,. Όλοι μαζί οι πλανήτες συγκεντρωμένοι στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής σας ενθαρρύνουν να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που φρενάρουν την ανάπτυξή σας και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου γεγονότων, που θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και βάλτε συγκεκριμένους στόχους για να το πετύχετε. Τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, αναπληρώστε τις δυνάμεις σας. Στις 16/3 εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθύς και, καθώς είναι σε πτώση, θα εντείνει την εσωστρεφή σας διάθεση και θα αποφεύγετε τις κοινωνικές επαφές, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακές ενέργειες στον επαγγελματικό χώρο. Κάποιες αποκαλύψεις θα σας προκαλέσουν θυμό.

ΤΑΥΡΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 14/3 ενεργοποιείται ο τομέας της συλλογικότητας και της τεχνολογίας, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα πάνω στο οποίο έχετε δουλέψει εντατικά. Είναι μια καλή εποχή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό ή κοινά ενδιαφέροντα. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα ευνοήσει την σύσφιξη σχέσεων με φίλους, ενώ μπορεί να φέρει καινούργιες ιδέες. Αν πρόκειται να συνεργαστείτε με φίλους, προσέξτε μη γίνει εκμετάλλευση της φιλίας εις βάρος της δουλειάς σας, μια και θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι επιλογές συνεργατών στην εξέλιξή σας. Στις 16/3 έρχεται και ο Ερμής να συμπληρώσει την πολυαστρία στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να αφορούν μια φιλική σας σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στον τομέα της καριέρας στις 14/3 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, που θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς. Για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας και να έχουν επιτυχή αποτελέσματα οι προσπάθειές σας, θα πρέπει να δουλέψετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο έργο, αποφεύγοντας την ενασχόληση με πολλά θέματα ταυτόχρονα. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να επιβραβεύσετε τους συνεργάτες σας και μπορεί να προβείτε σε υπερβολές και άσκοπες δαπάνες. Επειδή έχετε μια τάση να μην υπολογίζετε τα έξοδα, ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Στις 16/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται να συμπληρώσει την πολυαστρία που έχει συγκεντρωθεί στους Ιχθύς και θα αυξηθεί η φήμη σας με γοργούς ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 14/3 ενεργοποιεί τον τομέα των σπουδών και της πνευματικής σας ανάπτυξης, ενώ δίνει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα που αφορούν στο εξωτερικό και τα ταξίδια. Μπορεί να έρθει μια επαγγελματική πρόταση που θα αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ή να προκύψει μια εξ αποστάσεως συνεργασία. Ό,τι κι αν ξεκινήσετε τώρα, θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς, που σημαίνει πως θα έχετε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας για να δουλέψετε και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα επίσης στους Ιχθύς οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν και θα έχουν ανταπόκριση από πρόσωπα εξουσίας. Στις 16/3 εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθύς και ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών και μετακινήσεων. Επικεντρωθείτε στις σπουδές.

ΛΕΩΝ

Με κοινούς πόρους και ερωτικά θέματα σχετίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 14/3 και είναι μια καλή εποχή για να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εκτός του ότι η έμπνευσή σας είναι σε υψηλά επίπεδα, βελτιώνονται και τα οικονομικά σας, οπότε μπορείτε να δρομολογήσετε ένα νέο εγχείρημα. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, καθώς αυξάνεται η λίμπιντό σας και δεσμευμένοι ή ελεύθεροι θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή στην εξιδανίκευση προσώπων. Μπορεί να σας ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία μέσω Διαδικτύου, που στην πορεία να σας απογοητεύσει, είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω χαρακτήρα. Στις 16/3, που εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθύς, η γνωριμία σας με άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει νέες ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Μια καινούργια συνεργασία ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές, καθώς στις 14/3 πραγματοποιούνται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδος Αφροδίτης- Ποσειδώνα, δίνοντας έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, είναι εξαιρετική στιγμή για να διαπραγματευτείτε τους όρους ενός συμβολαίου και να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές. Επίσης, ένας συνεταιρισμός που είχε μείνει σε επίπεδο επαφών μπορεί να πραγματοποιηθεί και να έχετε ομαλή πορεία. Αποφύγετε τη βιασύνη και κοντρολάρετε τον ενθουσιασμό σας. Όσοι είστε κατασταλαγμένοι με τη σχέση σας, μπορείτε να την επισημοποιήσετε. Μη σας φρενάρουν οι παρούσες συνθήκες και κινηθείτε με ευελιξία. Στις 16/3 εισέρχεται και ο κυβερνήτης σας Ερμής στους Ιχθύς, έτσι ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών με άτομα που θα στηρίξουν μια ιδέα ή ένα επιχειρηματικό σας εγχείρημα. Μην αφήνετε να εισβάλλουν τρίτοι στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 14/3 αφορά θέματα εργασίας και υγείας και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Καινούργια ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα θα ευνοηθούν, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και ευέλικτοι. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε τις συνθήκες με το μέρος σας και θα βρείτε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις προσδοκίες σας. Όμως, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί αυταπάτες, προσέξτε πού θα ποντάρετε και εξετάστε πολύ προσεχτικά τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Όσον αφορά τη φυσική σας κατάσταση, ξεκινήστε εκείνο το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που αναβάλετε συνεχώς. Στις 16/3 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και θα δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο στον χώρο της εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και αναζητήστε νέες κατευθύνσεις όσοι έχετε επικεντρωθεί σε δημιουργικές ενασχολήσεις, καθώς η Νέα Σελήνη στις 14/3 ευνοεί καινούργια ξεκινήματα. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα οι πιθανότητες για απόκτηση ενός παιδιού είναι πολλές, ενώ θα ευνοηθεί και το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης. Μην επενδύετε συναισθηματικά σε άτομα των οποίων οι προθέσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Ο Ποσειδώνας δίνει ιδέες και οι καλλιτέχνες διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση: με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα ανταμειφθούν οι κόποι σας και δεν αποκλείεται να προβείτε σε σπατάλες, μια και η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη. Στις 16/3, με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα είστε ευάλωτοι συναισθηματικά και μπορεί πολύ εύκολα να εισβάλει στη ζωή σας ένα τρίτο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο τομέας του σπιτιού ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 14/3 και είναι εξαιρετική εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις και αλλαγές στον χώρο σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες επεμβάσεις στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια ανοιξιάτικη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η έμπνευσή σας, σε συνδυασμό με κάποιες ιδέες που θα βρείτε μέσω Διαδικτύου, θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με ελάχιστα έξοδα. Πολύ καλή εποχή για σύσφιξη σχέσεων με την οικογένεια, ειδικά για εσάς που είχατε κάποια κενά λόγω φόρτου εργασίας. Στις 16/3 εισέρχεται και Ερμής στους Ιχθύς, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βρείτε μια θέση τηλεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 14/3 σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά στις σπουδές, την εκπαίδευση ή τα επαγγελματικά σας, οπότε θα πρέπει να αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει πολύ αγαπητούς και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όσοι προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Καινοτόμες ιδέες θα εκτιμηθούν και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα πλάνο μέσω εναλλακτικής χρηματοδότησης. Είναι απαραίτητο να ελίσσεστε και να παρακολουθείτε τις ανάγκες της αγοράς. Διευρύνετε τις γνώσεις σας, εξελίξτε τις μεθόδους σας και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 16/3 εμπορικές επαφές και συμφωνίες θα ευνοηθούν. Σχέσεις με οικείους θα βελτιωθούν και θα έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημά σας είναι έντονη και αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων. Στις 14/3 η Νέα Σελήνη δίνει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα και, καθώς συμμετέχει και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, προμηνύονται θετικές εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας. Επενδύσεις και ακριβές αγορές χρήζουν προσοχής. Μπορεί κάτι που θα σας φανεί μοναδική ευκαιρία να αποδειχτεί σκέτη φύρα, οπότε αποφύγετε τη βιασύνη και την εξιδανίκευση καταστάσεων. Επίσης, προσέξτε τις υπερβολές με το ξόδεμα των πόρων σας. Αγορές μέσω Διαδικτύου μπορούν να σας παρασύρουν σε άσκοπες σπατάλες και να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα αποτελέσει προτεραιότητα και μπορεί πολύ εύκολα να χάσετε τον έλεγχο όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων σας. Στις 16/3, με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, θα έχετε κάποια θετικά νέα σχετικά με το εισόδημά σας.

                                                                                                                                                                    

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 14/3 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και είναι εξαιρετική στιγμή για να θέσετε νέους στόχους, να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αναφορικά με το σπίτι, τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σας. Αφιερώστε χρόνο στη βελτίωση της εμφάνισής σας ξεκινώντας διατροφή και άσκηση, αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ και υιοθετήστε νέες συνήθειες που θα συμβάλουν στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε αυξημένη όρεξη, προσέξτε να τρέφεστε υγιεινά. Με την είσοδο του Ερμή στις 16/3, επίσης στο ζώδιό σας, η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και, καθώς θα είναι μεταδοτική, θα δίνει ώθηση και στους άλλους να δράσουν, οπότε θα πετύχετε πολλά στα επαγγελματικά σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM