ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/02/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/02/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Tις επόμενες μέρες η προσοχή σας θα εστιαστεί στην κοινωνική ζωή και στους στόχους σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 ευνοεί την έναρξη ενός εγχειρήματος μέσω της συνεργασίας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Δία, που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις με φιλικά πρόσωπα στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, ενώ μπορεί να προκύψει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο. Στις 14/2 ο ανάδρομος Ερμής, σε σύνοδο με τον Δία, ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας για επικοινωνία και θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους από τα παλιά. Τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο απασχολούν τα οικονομικά. Στις 16 και 17/2 το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού θα δημιουργήσει εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα και η φήμη σας έχουν προοπτικές βελτίωσης, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φωτίζει τον συγκεκριμένο τομέα, δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, και για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι εξαιρετική η στιγμή για μια συνέντευξη ή την επιτυχή προώθηση των δεξιοτήτων σας, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης - Δία την ίδια μέρα φέρνει τύχη και κέρδη. Στις 14/2 ο ανάδρομος Ερμής, σε σύνοδο με τον Δία, προάγει την επικοινωνία με πρόσωπα εξουσίας και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να διαπραγματευτείτε μια προσφορά εργασίας. Ένα ηλικιωμένο άτομο στηρίζει τις προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσπαθείτε να βρείτε τον σωστό προσανατολισμό. Ιδιαίτερη προσοχή στις 17/2: το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού θα προκαλέσει εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίζουν να βελτιώνονται οι συνθήκες στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Η Νέα Σελήνη στις 11/2 ευνοεί τις σπουδές και την έναρξη μιας συνεργασίας με το εξωτερικό, επηρεάζοντας τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Δία - Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να καταφέρετε πολλά σε σπουδές και νομικές υποθέσεις. Επίσης, εξαιρετική μέρα για επαφές με το εξωτερικό και άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν, είτε μέσω πληροφοριών, είτε μέσω σημειώσεων για ένα μάθημα, είναι στις 13/2. Ο ανάδρομος Ερμής, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, μπορεί να επαναφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, υπό την επιρροή του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού, ενδεχομένως να απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά και κοινοί πόροι θα είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες και θα υπάρξουν κάποιες αίσιες εξελίξεις. Με τη Νέα Σελήνη στις 11/2 στον Υδροχόο θα μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αν ανακαλύψετε μια πηγή εσόδων σας και θα αυξήσετε τα κέρδη σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Και για εσάς του 2ου δεκαημέρου θα είναι εξαιρετική μέρα, καθώς ευνοείστε από τη σύνοδο Αφροδίτης - Δία, και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία για φλερτ και νέες γνωριμίες. Γενικά, είναι μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος και μπορείτε να πετύχετε πολλά τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στις 14/2 ο Άρης, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει πολύ δυναμικούς και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, αρκεί να μην είστε πολύ πιεστικοί στο φλερτ. Εσείς του 1ου δεκαημέρου είστε απογοητευμένοι από μια φιλική σχέση που δεν εξελίσσεται ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τις σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά σχέσεις με οικείους ή μία συνεργασία. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Δία επίσης στον Υδροχόο θα ευνοήσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Στις 14/2 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Δία θα ενισχύσει την επικοινωνία με άτομα με τα οποία μπορείτε να συνάψετε συμμαχίες και ενδεχομένως να ολοκληρωθεί μια συνεργασία που είχε μείνει στα λόγια. Εσάς του 1ου δεκαημέρου το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σάς δημιουργεί μια επαναστατική διάθεση που θα επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ή ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως καθώς ανοίγουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, που θα αφορά είτε μια συνεργασία είτε την επιχείρησή σας. Μελετήστε προσεκτικά τις ανάγκες της αγοράς και δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες. Επίσης, είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Και για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο προβλέπονται αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά, καθώς την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Δία φέρνει τύχη και αύξηση των κερδών. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού, έχετε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που μπλοκάρουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και κάποιες επαφές με το εξωτερικό ενδεχομένως να αποβούν άκαρπες.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχετε ρέντα αυτή την εποχή. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα. Εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση και για απόκτηση παιδιού, κάτι που ισχύει και για εσάς του 2ου δεκαημέρου, που είστε υπό τη θετική επιρροή της συνόδου Αφροδίτης - Δία. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των χρημάτων και του έρωτα, και ο Δίας, με την επεκτατική του επιρροή, φέρνουν τύχη και ευμάρεια. Στις 13/2 ο ανάδρομος Ερμής, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα επαναφέρει στη ζωή σας έναν πρώην έρωτα και θα σας βάλει σε δίλημμα. Προσέξτε μόνο μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, ενώ κάνετε κάποια θετικά βήματα, προκύπτουν οφειλές προς το Δημόσιο, που σας αφήνουν στον ίδιο παρονομαστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με θέματα ακίνητης περιουσίας. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλο στον τομέα της οικιακής ζωής και είναι μια καλή στιγμή για αγοραπωλησία ακινήτου ή μετακόμιση. Όσοι ασχολείστε με τον κλάδο των κατασκευών θα έχετε κέρδη, αλλά και αύξηση ευθυνών, ιδίως εσείς του 2ου δεκαημέρου. Η σύνοδος Αφροδίτης - Δία φέρνει αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις και αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας. Η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και διανύετε μια θετική φάση της ζωής σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, που καθιστούν δύσκολη τη λήψη αποφάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες έχετε πολλές δυνατότητες και αν τις αξιοποιήσετε σωστά, θα βγείτε κερδισμένοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα μπορέσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και είναι ιδανική εποχή για να κλείσετε μια νέα εμπορική συμφωνία. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε υπό τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης, ενώ εσείς του 2ου δεκαημέρου, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Δία, έχετε επίσης πολύ καλές προοπτικές για αύξηση του εισοδήματός σας. Εκπαίδευση και σύσφιξη σχέσεων με οικείους θα ευνοηθούν στις 13/2 με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη. Η Ημέρα των Ερωτευμένων σας βρίσκει single και θα αναθεωρήσετε το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ερωτικής σχέσης. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις μετακινήσεις, την έκφραση των απόψεών σας και την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 και μπορείτε να πετύχετε πολλά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Μέσω μιας επένδυσης ή μιας καινούργιας συνεργασίας θα αυξηθούν τα κέρδη σας και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Και για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο προβλέπονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά, καθώς είστε υπό τη θετική επιρροή της συνόδου Αφροδίτης - Δία, που φέρνει τύχη, αρκεί να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα συναντήσετε. Κινηθείτε μέσα στα επιτρεπτά για εσάς όρια και αποφύγετε τον δανεισμό χρημάτων. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ταλαιπωρείστε με μια οικονομική υπόθεση που έχει μπλοκάρει. Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Στις 14/2 το εξάγωνο Άρη - Ποσειδώνα θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και η Ημέρα των Ερωτευμένων θα σας μείνει αξέχαστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς η Νέα Σελήνη στις 11/2 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Τώρα θα πρέπει να οραματιστείτε το μέλλον, να δώσετε έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισής σας και του επαγγελματικού σας προφίλ. Την ίδια μέρα είναι και η σύνοδος Αφροδίτης - Δία, που αυξάνει τη γοητεία σας και σας δίνει ευκαιρίες για να βρείτε μια θέση εργασίας ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, ενώ στις 14/2, ο ανάδρομος Ερμής, σε σύνοδο με τον Δία, μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού, δέχεστε πιέσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον και δεν μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.


ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα, ώστε να απαλλαγείτε από σχέσεις και καταστάσεις που στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Η Νέα Σελήνη στις 11/2 και η σύνοδος Αφροδίτης - Δία την ίδια μέρα θα σας δώσουν ώθηση για να πάρετε αποφάσεις και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, και γυμναστείτε με όποια μέθοδο σας βολεύει. Στις 14/2 το εξάγωνο Άρη - Ποσειδώνα θα ευνοήσει την επικοινωνία και θα έχει θετικά αποτελέσματα η προώθηση των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας. Εμπόριο και θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού, έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, καθώς σας έχει απογοητεύσει η στασιμότητα που επικρατεί στη ζωή σας και έχετε παραιτηθεί. Μην το βάζετε κάτω, η φάση αυτή είναι παροδική.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσο άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ