ΚΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 2/10 και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος που ξεκινήσατε με τη Νέα Σελήνη. Καθώς πραγματοποιείται στον άξονα προσωπικότητα - σχέσεις, δεν θα λείψουν οι εσωτερικές συγκρούσεις λόγω πιθανών πιέσεων που από το περιβάλλον σας. Ταυτόχρονα, οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Ουρανού υποδηλώνουν μια αστάθεια στον οικονομικό τομέα που θα έχει αντίκτυπο σε σχέσεις με συνεργάτες ή οικείους. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο και μέχρι τις 29/10 θα δώσετε έμφαση στην εργασία, αφήνοντας λίγο πίσω την κοινωνική σας ζωή. Η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει και ενδεχομένως να είναι δύσκολο να πειθαρχήσετε, αν ξεκινήσετε διατροφή. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντας ευκαιρίες για μεταμόρφωση και επιτυχίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου σάς βρίσκει με έντονες τάσεις μοναχικότητας και θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας, καθώς στις 2/10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Κριό, πάνω στον άξονα υγεία - εργασία. Ειδικά εσείς που τα δώσατε όλα στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Ουρανού καθιστούν δύσκολη τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγή πορείας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στην Παρθένο και φωτίζει την ερωτική σας ζωή, ενώ ενισχύει και τη δημιουργική σας διάθεση. Μέχρι τις 29/10 οι απολαύσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα και οι γονείς θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες των παιδιών. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία, συμβάλλοντας στην πνευματική σας ανάταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Πανσέληνο στον Κριό στις 2/10 και ενεργοποιεί τον άξονα συλλογικότητα - απολαύσεις. Τώρα κλείνει ένας κύκλος ενεργειών που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη και αρχίζουν να ανταμείβονται οι κόποι σας. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με φίλους ή για να ενταχθείτε σε μια ομάδα. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Ουρανού φέρνουν κάποιες αλλαγές σε μια φιλική σχέση με ερωτικό υπόβαθρο κι εκεί μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα η φροντίδα του σπιτιού θα αποτελέσει προτεραιότητα και μέχρι τις 29/10 δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια θετικά νέα που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία, ενισχύοντας τον τομέα των κοινών πόρων. Μέχρι τις 27/4/21 θα έχετε ανακάμψει οικονομικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό στις 2/10 φέρνει σε κόντρα την καριέρα με την οικογένεια και κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις αμφιβόλου αποτελέσματος. Οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητα, ωστόσο στην παρούσα φάση θα πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μη μένουν πίσω οι ανάγκες του σπιτιού. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι. Η γενικότερη αστάθεια που επικρατεί σας κάνει επιφυλακτικούς, υπάρχουν όμως και κάποιες καλές ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Στις 2/10 εισέρχεται και η Αφροδίτη στην Παρθένο και μέχρι τις 29/10 η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη, ενώ θα είναι αυξημένη και η διάθεσή σας για μάθηση. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία, απαλλάσσοντάς σας από σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν.

 

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξους σάς βρίσκει ο μήνας και γεμάτους δημιουργική διάθεση. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 2/10 πραγματοποιείται στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή ενός διαδικαστικού θέματος που σας προκαλούσε άγχος. Σχέσεις με οικείους θα προκαλέσουν ένταση και θα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας. Επίσης, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργούν αστάθεια στην υλοποίηση των σχεδίων σας και ορισμένες αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο, γι' αυτό, μέχρι τις 29/10, θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία και δίνει ευκαιρίες για πρόοδο στα επαγγελματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 2/10 ξεκινά ο μήνας και θα σας απασχολήσουν οφειλές και ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, που σημαίνει πως το άγχος κα ο εκνευρισμός θα είναι αυξημένα. Ενδεχομένως να προκύψει ένα διαδικαστικό ζήτημα ή ένα ταξίδι που θα αυξήσει τα έξοδά σας και καλό θα είναι να αποφύγετε το ρίσκο. Θα έχετε ανατροπές στα σχέδιά σας εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων Ήλιου - Ουρανού και καθώς η εποχή είναι πολύ απαιτητική, κάθε εσφαλμένη ενέργεια θα σας πάει πολύ πίσω. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας επίσης στις 2/10 ξεκινά μια φάση κατά την οποία θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην εμφάνισή σας, κάνοντάς σας επιρρεπείς σε σπατάλες. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία και η ανάγκη σας για ρίσκα θα είναι αυξημένη.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 2/10 έρχονται σε κόντρα οι ανάγκες οικείων με τις προσωπικές σας επιθυμίες και είναι πολύ πιθανό κάποιες σχέσεις να λήξουν. Μια έκτακτη οφειλή ή κληρονομικά ζητήματα θα σας βάλουν σε θέση άμυνας και ενδεχομένως να αναζητήσετε μια παράλληλη εργασία. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που μπορούν να φρενάρουν τις ενέργειές σας και μην ξεκινήσετε τίποτα αν δεν είστε εντελώς σίγουροι. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο και μια μυστική ερωτική σχέση θα σας κρατήσει μακριά από τον κοινωνικό σας κύκλο μέχρι τις 29/10. Η ανάγκη σας για ιδιωτικές στιγμές θα είναι αυξημένη και δεν θα σας λείψουν οι παρέες. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 27/4/21 θα έχετε απαλλαγεί από περιττά φορτία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την Πανσέληνο στον Κριό που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού εγχειρήματος και πλέον μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Καθώς ενεργοποιείται ο άξονας υγεία - ψυχισμός, καλό θα είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπαυλα και στις ανάγκες του οργανισμού σας, μια και τους τελευταίους μήνες έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Ουρανού προμηνύουν ξαφνικές αλλαγές που θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με μια συνεργασία ή με τον προγραμματισμό του γάμου σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη και η συμμετοχή σας σε ομάδες θα φέρει στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία, έτσι θα μπορέσετε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με οικείους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος είναι πιο βατός μήνας, καθώς αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή τα οικονομικά σας και σας δίνεται η ευκαιρία να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για απολαύσεις. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 2/10 πάνω στον άξονα έρωτας - κοινωνική ζωή θα σας βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης μιας φιλικής σχέσης και ή θα ξεκινήσει ένα δυνατό ερωτικό ειδύλλιο ή θα λήξει άδοξα η σχέση με το φιλικό σας πρόσωπο. Η αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο, κάτι που θα προκαλέσει ζήλια. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, επίσης στις 2/10, η καριέρα και η φήμη σας θα απογειωθούν, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες έχετε καταβάλει σημαντική προσπάθεια. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 27/4/21 θα έχετε απαλλαγεί από οικονομικά άγχη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 2/10 να πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού, θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν και θα βάλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια προηγούμενων μηνών. Η εποχή ενδείκνυται για την αξιοποίηση ενός ακινήτου, αρκεί να είστε ενημερωμένοι για τις τάσεις της αγοράς. Κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας θα σας κουράσουν, έτσι θα παραμελήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θα είστε πιο αισιόδοξοι και πρόθυμοι να ασχοληθείτε με τις σπουδές ή με διαδικαστικά θέματα, οπότε θα καταφέρετε πολλά. Στις 4/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία και θα κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει με την Πανσέληνο στον Κριό στις 2/10, που μπορεί να αφορά την εκπαίδευση ή μια εμπορική σας υπόθεση, δίνοντας χώρο για νέες αναζητήσεις και εμπειρίες. Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή σπουδές θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και ορισμένοι από εσάς θα βρείτε τον έρωτα σε ένα πρόσωπο από ξένη χώρα. Κάποιες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού θα προκαλέσουν προβληματισμό σχετικά με τη σταδιοδρομία σας και ενδεχομένως να χρειαστείτε τη στήριξη ενός συγγενικού σας προσώπου. Στις 2/10 εισέρχεται επίσης η Αφροδίτη στην Παρθένο και η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ βελτιώνονται και τα οικονομικά. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας οι ελεύθεροι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να φλερτάρετε. Προτιμήστε τη διά ζώσης επικοινωνία, όχι τις εφαρμογές και τα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 2/10 ξεκινά ο μήνας, σηματοδοτώντας την αποπληρωμή μιας οφειλής που σας είχε βγάλει εκτός προϋπολογισμού για αρκετούς μήνες. Ιδανική εποχή για αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων ή για μια σημαντική αγορά, αρκεί να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Μπορεί οι ανάγκες σας στην παρούσα φάση να υπερισχύουν και να μπείτε σε διαδικασίες που θα προκαλέσουν άγχος. Η αλλαγή περιβάλλοντος των παιδιών και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες είναι άλλος ένας λόγος που είστε σε σύγχυση, ωστόσο δεν θα πρέπει να μεταδώσετε το άγχος σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ενισχύεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μέχρι τις 29/10 θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον γάμο σας και τη βελτίωση των σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία θα ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας.