Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/04/2021)

face mirror Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας και η περίοδος της μοναχικότητας κλείνει τον κύκλο της, ενώ σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής με πολύ επικοινωνιακή διάθεση και επαφές με άτομα που θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα επιδοθείτε στο κυνήγι ευκαιριών προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Η επανασύνδεση με φίλους και συνεργάτες θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Όσοι είστε γεννημένοι μέσα στο 2ο δεκαήμερο θα κάνετε κάποιες επαφές που θα σας κάνουν ικανοποιητικές προτάσεις, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ο Κρόνος συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές σας και η εφαρμογή ενός πλάνου εξαρτάται από την εξέλιξη των οικονομικών σας. Οι του 3ου δεκαημέρου θα αυξήσετε τη φήμη και τα κέρδη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό ξεκινάει ο Απρίλιος και μέχρι τις 19/4 θα είναι μια περίοδος μοναχικότητας, αλλά ταυτόχρονα πολύ δημιουργική, και θα αφοσιωθείτε στην έκφραση των ταλέντων σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες στον τομέα της εργασίας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και προσέξτε τις συνεργασίες σας. Πολύ καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και οικονομικές συναλλαγές για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης σας κάνει πολύ δυναμικούς και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά. Ο Κρόνος επιβραβεύει προσπάθειες που δεν πτοήθηκαν από προκλήσεις και εμπόδια και κάποιοι από εσάς θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να χάσατε κάποιο χρόνο όσον αφορά τις σπουδές, τώρα όμως, που ο Πλούτωνας δίνει ευκαιρίες, μπορείτε να καλύψετε τα όποια κενά και να κατακτήσετε τον στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με καλούς οιωνούς και σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Έχετε κάνει τεράστιες προσπάθειες τους προηγούμενους μήνες και τώρα βλέπετε να καρποφορούν. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό στις 3/4 ο τομέας της συλλογικότητας και της κοινωνικής σας ζωής ενεργοποιείται και θα ξεχωρίσετε για τις ιδέες σας. Θέματα τεχνολογίας και προϊόντα που θα προωθήσετε εσείς για πρώτη φορά θα προσελκύσουν την προσοχή του αγοραστικού σας κοινού. Δώστε έμφαση στην ψηφιακή σας ανάπτυξη και μην υποτιμάτε τις δυνατότητες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα σας προσφέρει πρόσβαση σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Επαφές με το εξωτερικό και πολλές μετακινήσεις θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας επένδυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φήμη και η καριέρα σας θα εκτοξευτούν και ο Απρίλιος θα είναι μεν αρκετά κουραστικός, λόγω φόρτου εργασίας, αλλά θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 3/4 οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αν προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Εξαιρετική εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με τη στήριξη προσώπων του περιβάλλοντός σας, θα τακτοποιήσετε οφειλές που μπλοκάρουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα βάλετε μπρος ένα σημαντικό εγχείρημα. Ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή τώρα που οι συνθήκες σάς ευνοούν. Μια καινούργια συνεργασία ανοίγει νέες προοπτικές στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Γεμάτους όρεξη και ενθουσιασμό σάς βρίσκει ο Απρίλιος και έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα που είχατε πολλή διάθεση για κυνήγι ευκαιριών, με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα ανακτήσετε την ανάγκη σας για μάθηση, διεκπεραιώνοντας σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Επαφές με το εξωτερικό και με μακρινούς συνεργάτες θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξετε το αγοραστικό σας κοινό και θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας όσοι ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς. Γενικά, είναι μια εποχή που η ανάγκη σας για αποδράσεις είναι έντονη, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, μέσω έξυπνων συμμαχιών, θα επισπεύσετε την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος και θα κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό ξεκινάει ο Απρίλιος και μέχρι τις 19/4, που θα παραμείνει στον τομέα του χρήματος και των κοινών πόρων, θα έχετε πολλές συναντήσεις και θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων παράλληλα με την εργασία σας. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε ένα διακανονισμό για την εξόφληση μιας οφειλής. Τώρα είναι μια καλή εποχή για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ο δυναμισμός και η ευγένειά σας θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και οι πιθανότητες να βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο είναι πολλές. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας, θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας και θα ανεβείτε στην εκτίμηση ατόμων με εξουσία. Εσείς του 3ου δεκαημέρου, μέσα από μια ερωτική σχέση, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει ριζικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος σας βρίσκει πολυάσχολους και αποφασισμένους να βελτιώσετε τη ζωή σας, οπότε θα ρίξετε το βάρος της προσοχής σας σε επαφές και στην προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα συμβάλουν στην επίτευξη ενός στόχου και θα μοιραστείτε τα οικονομικά βάρη με κάποιο άτομο που θα ενδιαφερθεί για μια επιχειρηματική σας ιδέα. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε στην επιλογή συνεργατών. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο εξασκήστε τα ταλέντα σας, ασχοληθείτε με το marketing των έργων σας και αναπτύξτε την ψηφιακή σας παρουσία. Μέσω της ακίνητης περιουσίας βελτιώνονται τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και θα επενδύσετε κάποιους πόρους στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής σας. Ιδανική εποχή για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έντονο προβληματισμό ξεκινάει ο Απρίλιος, καθώς δεν είστε σε θέση να κάνετε συγκεκριμένα επαγγελματικά πλάνα και είστε σε συνεχή εγρήγορση. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 3/4 και μέχρι τις 19/4, που θα παραμείνει στον τομέα της εργασίας, θα είναι καλή εποχή για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω Διαδικτύου, ώστε να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα σας αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, θα δώσετε κάποιες συνεντεύξεις και δεν αποκλείεται να βρείτε απασχόληση πάνω στο αντικείμενό σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα ανταποκριθείτε στις ανάγκες της επιχείρησης και της οικογένειας, αλλά δεν θα έχετε καθόλου προσωπικό χρόνο. Προσπαθήστε να μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Πολύ καλή εποχή για ρίσκα και επενδύσεις για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπειτα από ένα πολύ κουραστικό διάστημα με πολλές υποχρεώσεις και πιέσεις στη δουλειά, ο Απρίλιος θα είναι πιο ήπιος μήνας και θα αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Στις 3/4 εισέρχεται ο Ερμής στον Κριό και θα ευνοήσει τις επαφές για επενδύσεις και ρίσκα, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Η διάθεσή σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία θα είναι έντονη και θα πρέπει κάπως να την κοντρολάρετε, προκειμένου να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και φλερτάρετε με χιούμορ και ευγένειά σας. Οι γονείς δώστε έμφαση στην επικοινωνία με τα παιδιά και ενημερωθείτε εγκαίρως για πιθανούς κινδύνους από την ενασχόλησή τους με το Διαδίκτυο. Τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο αρχίζουν να σταθεροποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας για αλλαγή περιβάλλοντος είναι αυξημένη αυτή την εποχή και με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα δώσετε έμφαση στην αναζήτηση νέας κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης. Τώρα είναι μια καλή εποχή για εσάς που σκέφτεστε να μετακομίσετε και μπορείτε να βρείτε πραγματικά καλές ευκαιρίες. Επαφές και αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα αυξήσετε το εισόδημά σας και θα μπείτε στον πειρασμό να οργανώσετε ένα ταξίδι, ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά νου πως μπορεί να ακυρωθούν τα σχέδιά σας. Όσοι ζείτε μακριά από την οικογένεια θα πρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν, να αρκεστείτε σε επαφές μέσω τηλεφώνου ή Διαδικτύου. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα επιλύσετε κάποια θέματα που προκαλούσαν στασιμότητα στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή και θα ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για εμπορικές συναλλαγές και επαφές με άτομα που θα στηρίξουν μια ιδέα σας, καθώς εισέρχεται ο Ερμής στον Κριό και ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Κοντινές μετακινήσεις και συχνή επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο όσοι μείνατε στάσιμοι στα επαγγελματικά σας. Εμπόδια που υπήρχαν σε εμπορικές υποθέσεις πλέον υποχωρούν και ανοίγουν νέες προοπτικές για όσους επιμείνατε με σθένος στις προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε κατασταλάξει σχετικά με τη σταδιοδρομία σας και έχετε πλέον συγκεκριμένο στόχο. Εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο με το οποίο έχετε κοινό όραμα. Μέσω ενός χόμπι ή μιας συλλογικής προσπάθειας θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες όσοι περάσατε μια ερωτική απογοήτευση.

ΙΧΘΥΣ

Με σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα ξεκινάει ο Απρίλιος, καθώς εισέρχεται ο Ερμής στον Κριό και μέχρι τις 19/4 θα κάνετε πολλές διαπραγματεύσεις, ενώ θα ασχοληθείτε και με την αναζήτηση νέας πηγής εσόδων. Επειδή έχετε μια τάση να μη διακρίνετε πιθανούς κινδύνους, πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο, αν ρισκάρετε τους πόρους σας. Οι ανάγκες της οικογένειας θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα δώσετε έμφαση στη σύσφιξη σχέσεων με οικείους. Πολύ επικοινωνιακή εποχή για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και παρότι δεν έχετε την ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε, μπορείτε να κάνετε κάποιες συναντήσεις με φίλους, εφόσον τηρείτε όλα τα μέτρα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, κρατήστε όμως μικρό καλάθι.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ