Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (2-8/7/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (2-8/7/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω, όπου θα διανύει τον τομέα της καριέρας μέχρι τις 17/12. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε εντατικά με τα επαγγελματικά σας και δεν θα λείψουν οι πιέσεις που θα σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς. Ενδεχομένως να μην έχετε το ψυχικό σθένος να υψώσετε το ανάστημά σας και να φορτωθείτε περισσότερες ευθύνες, που θα δυσκολέψουν την κατάκτηση του στόχου σας. Την Κυριακή η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης, επίσης στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί τον άξονα καριέρα - οικογένεια και κλείνει έναν κύκλο διάρκειας 6 μηνών, όπου κοντράρονται οι φιλοδοξίες με τις ανάγκες του σπιτιού. Η συμμετοχή Ερμή και Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω ξεκινά ο μήνας και θα προβληματιστείτε πολύ οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο σχετικά με επιλογές που μπορεί να αφορούν σπουδές ή ταξίδια. Ενδεχομένως να νιώθετε πως δεν σας ταιριάζει το αντικείμενο που επιλέξατε και να θέλετε να δοκιμάσετε τη τύχη σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Ωστόσο, προτού κάνετε κάτι, φροντίστε να είστε κατασταλαγμένοι. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης την Κυριακή, επίσης στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή μιας νομικής σας υπόθεσης. Οι αλλαγές που έρχονται με τη συμμετοχή του Ουρανού σάς παρακινούν να διευρύνετε τις γνώσεις και τον κύκλο γνωριμιών σας μέσω καινούργιων εμπειριών. Πολύ καλή εποχή για να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η διαχείριση των οικονομικών σας θα αποτελέσει πηγή άγχους με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αρκεί να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Μέχρι τις 17/12, που θα διανύει τον συγκεκριμένο τομέα, θα έχετε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας για να κάνετε σωστό προγραμματισμό, αλλά θα πρέπει να προσέξετε με ποιους μοιράζεστε κοινούς πόρους. Επίσης, μπορεί να επιστρέψει ένας παλιός σας έρωτας και να δώσετε μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης της Κυριακής, επίσης στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί τον άξονα οικονομικά - κοινοί πόροι και κλείνει έναν κύκλο διάρκειας 6 μηνών που μπορεί να αφορά την αποπληρωμή μιας οφειλής ή ακόμα και μια συνεργασία. Με τη συμμετοχή του Ερμή και του Ουρανού οι εξελίξεις στα οικονομικά σας είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω, που θα διανύει τον τομέα των σχέσεων μέχρι τις 17/12. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην επιλογή συνεργατών, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Επίσης, μπορεί να επανέλθουν προτάσεις για συνεργασίες που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω εξωγενών παραγόντων. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω σάς επηρεάζει καθώς ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Με τον Ουρανό να φέρνει θετικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας, σάς δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τη φήμη σας και να επιλέξετε, έχοντας περισσότερα εφόδια, με ποιους θα συμπορευτείτε. Η σχέση ή ο γάμος σας χρήζουν προσοχής. Ακατάλληλη εποχή για επισημοποίηση σχέσης.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά και υγεία θα αποτελέσουν το βασικό σας μέλημα με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να τα βροντήξετε. Μέχρι τις 17/12, που θα παραμείνει στον τομέα της εργασίας, θα είναι αυξημένες οι ευθύνες σας και θα έρθετε πολλές φορές σε κόντρα με την ανάγκη σας για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης της Κυριακής, επίσης στον Αιγόκερω, μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης ή ακόμα και ενός προγράμματος που αφορά τη φυσική σας κατάσταση. Με τον Ουρανό σε αρμονικές όψεις η καριέρα σας έχει πολύ καλές προοπτικές και είναι στο χέρι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και εντείνει την ανάγκη σας για απολαύσεις, οπότε θα δυσκολευτείτε πολύ να μπείτε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ειδικά όσοι επιστρέφετε από διακοπές. Μέχρι τις 17/12, που θα παραμείνει στον τομέα του έρωτα, ενδεχομένως να σας προβληματίσει το θέμα της απόκτησης παιδιού ή μπορεί να προκύψει και επανασύνδεση με έναν πρώην. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης της Κυριακής, επίσης στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί τον άξονα δημιουργικότητα - κοινωνική ζωή και αν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ερμής και Ουρανός σε αρμονικές όψεις φέρνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, που μπορεί να τα γνωρίσετε μέσα από ένα ταξίδι ή μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και πρέπει να προσέξετε τα υπερβολικά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος σάς βρίσκει πιεσμένους λόγω υποχρεώσεων, καθώς ξεκινά με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω, και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε το άγχος και την ένταση. Μέχρι τις 17/12 θα σας απασχολήσουν η εργασία και το σπίτι και θα πρέπει να θέσετε κάποια όρια στις απαιτήσεις των άλλων. Την Κυριακή η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω πραγματοποιείται στον άξονα οικογένεια - καριέρα και θα βρεθείτε σε δίλημμα όσοι δεν είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με το μέλλον σας. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά αν θα δώσετε έμφαση στο κυνήγι ευκαιριών ή αν θα αφοσιωθείτε στην οικογένεια. Ερμής και Ουρανός συμμετέχουν, φέρνοντας ανατροπές σε κοινούς πόρους ή στην ερωτική σας ζωή, που θα είναι ευχάριστες, οπότε μην κλείνεστε οι ελεύθεροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα εκπαίδευσης θα σας απασχολήσουν με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και, απ' ό,τι φαίνεται, ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό άγχος. Ωστόσο, μέχρι τις 17/12, που θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας, θα έχετε την άνεση να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό προκειμένου να κατακτήσετε τον στόχο σας. Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης, επίσης στον Αιγόκερω, και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Σπουδές, ένα ταξίδι ή μια νομική σας υπόθεση κλείνουν έναν κύκλο και αφήνουν χώρο για νέα γεγονότα στη ζωή σας. Για πολλούς από εσάς μπορεί να προκύψει μια καινούργια συνεργασία στο εξωτερικό, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός με τις αρμονικές του όψεις, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να προκύψει και αλλαγή τόπου κατοικίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω ξεκινά ο Ιούλιος και αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ και αν προσέξετε, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας. Μέχρι τις 17/12, που θα παραμείνει στον τομέα των χρημάτων, θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τα κενά προηγούμενων μηνών, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πού θα επενδύσετε τους πόρους σας. Την Κυριακή, η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης, επίσης στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και, καθώς δίνει έμφαση στον άξονα οικονομικά - κοινοί πόροι, δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν σχέσεις με συνεργάτες ή με άτομα που διαχειρίζονται τα οικονομικά σας. Οι πιθανότητες να επιλυθούν τα όποια θέματά σας είναι πολλές, καθώς συμμετέχουν ο Ερμής και ο Ουρανός με αρμονικές όψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στο ζώδιό σας και μέχρι τις 17/12, που θα παραμείνει στον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης, θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ θα ασχοληθείτε πολύ με τη βελτίωση της εμφάνισής και του επαγγελματικού σας προφίλ. Την Κυριακή η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης, επίσης στο ζώδιό σας, μπορεί να σας προκαλέσει μελαγχολική διάθεση και θα αναζητήσετε έντονα τη συντροφικότητα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας. Τώρα κλείνει ένας κύκλος διάρκειας 6 μηνών κατά τη διάρκεια του οποίου μπορεί να τα δώσατε όλα σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και ενδεχομένως να θέλετε να αλλάξετε ρότα. Ερμής και Ουρανός φέρνουν θετικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και αν είστε αποφασισμένοι, μπορείτε να βρείτε την ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς ξεκινά ένα διάστημα εσωστρέφειας με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και η ανησυχία σας για το μέλλον και τις σχέσεις σας θα σας κάνει αντικοινωνικούς. Δουλέψτε με τον εαυτό σας και μη σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι την εξέλιξή σας. Την Κυριακή Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον άξονα εργασία - υγεία και μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι με τις επιδόσεις ή τις αποδοχές σας. Ωστόσο, με τη συμμετοχή του Ερμή και του Ουρανού κάποια θετικά νέα που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία ή τα επαγγελματικά σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες, ανεβάζοντας το ηθικό σας. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, καθώς ξεκινά με την επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και η επανασύνδεση με φίλους από το παρελθόν ή άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό θα σας δώσει ικανοποίηση. Ωστόσο, επειδή θα δυσκολευτείτε πολύ να αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων, δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα πρέπει να θέσετε απαράβατα όρια. Την Κυριακή η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη, επίσης στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός έργου ή μιας συλλογικής προσπάθειας. Η δημιουργική σας διάθεση σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια, ενώ προκύπτει και μια καινούργια γνωριμία. Η ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις με τα παιδιά είναι σε αρμονία.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του cool έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Living / Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του coolness έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Οι «πόντοι αύρας» που σαρώνουν στο TikTok ταιριάζουν με την καταγεγραμμένη αγάπη της γενιάς Z για την αστρολογία και άλλα «συμπαντικά» και «ενεργειακά» συστήματα πεποιθήσεων, αλλά και με θεωρίες περί αρετής και ηθικής της κλασικής αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM