Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η αγάπη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αποδοχή. Το να αγαπάμε κάποιον, σημαίνει πως τον αποδεχόμαστε γι' αυτό ακριβώς που είναι, ανεξάρτητα από το φύλο, την ταυτότητα, την καταγωγή, το χρώμα, την σεξουαλικότητα ή την εξωτερική εμφάνιση. 

Η αγάπη έχει πολλές διαφορετικές πτυχές και δε γνωρίζει από στερεότυπα. Δυστυχώς, όμως, οι κοινωνικές προκαταλήψεις υπάρχουν και πολλές φορές πληγώνουν. Η ευθύνη του καθενός μας είναι να πάρει θέση, να σταματήσει τη διαιώνιση των κοινωνικών αυτών στερεοτύπων και να καταρρίψει τα τείχη που έχουν χτιστεί απ' τους ίδιους τους ανθρώπους, μέσα από την ειλικρίνεια και φυσικά, την αγάπη.

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter

Αυτή τη στάση παίρνει η Lacta με τη νέα της καμπάνια, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά κάθε προκατάληψης και καλώντας μας να δούμε την αγάπη προς όλους. Αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα και αναδεικνύοντας τις διαφορετικές πτυχές της αγάπης, η νέα τηλεοπτική ιστορία της εταιρείας παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες ανθρώπων γύρω μας που μοιράζονται ένα κοινό.

 

Στις έξι ιστορίες, που παρουσιάζονται αποσπασματικά, βλέπουμε διάφορα περιστατικά bullying, ρατσισμού και απόρριψης. Είναι περιστατικά που συνεχίζουν να συμβαίνουν δίπλα μας μέχρι και σήμερα. Αλλάζοντας όμως «φίλτρο», παρατηρούμε πως τελικά η κάθε ιστορία δεν είναι αυτό που πιστέψαμε εκ πρώτης όψεως, καταλήγοντας μία πραγματική ιστορία αγάπης και αποδοχής.

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η Lacta κατάφερε να αναδείξει ένα απλό, αλλά πολύ σημαντικό μήνυμα: το «Δες την Αγάπη». Η σημασία του μηνύματος αυτού, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που η καμπάνια έλαβε ιδιαίτερη προσοχή στα social media, γεγονός το οποίο έδωσε μία εξαιρετικά θετική και ελπιδοφόρα νότα όσον αφορά την αποδοχή και τη διαφορετικότητα. Η ξεχωριστή προσέγγιση της καμπάνιας αντανακλά το πώς μικρές, καθημερινές στιγμές μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή ενός ανθρώπου, που μπορεί να δώσει αλλά και να πάρει αγάπη, όπως κάθε άλλος.

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter

Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τα προσωπικά μας «φίλτρα» και να δούμε πέρα από κάθε στερεότυπο που έχει ριζωθεί στην κοινωνία μας. Η καμπάνια της Lacta παίρνει ξανά θέση απέναντι στις προκαταλήψεις, καλώντας μας να δούμε την αγάπη όπως πραγματικά είναι.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/10/2022)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/10/2022)

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και έπειτα από πολλούς μήνες που μείνατε άπραγοι λόγω αισθηματικής κατάπτωσης, μπορείτε πλέον να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/10 -Περπατώντας με λευκό μπαστούνι στην Αθήνα

Ζούμε, ρε! / Περπατώντας με λευκό μπαστούνι στην Αθήνα

H Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος εξηγούν πώς το λευκό μπαστούνι βοηθά τα άτομα με αναπηρία στην όραση να είναι ανεξάρτητα και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που συναντούν στις καθημερινές μετακινήσεις τους.
THE LIFO TEAM
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10- Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι είναι δέντρα που συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Παγκρατάρα μου, σ’ αγαπώ

Living / Παγκρατάρα μου, σ’ αγαπώ!

Εφτά κάτοικοι της περιοχής-προέκταση του κέντρου της πόλης μιλούν για τη ρουτίνα τους, για τα αγαπημένα τους μέρη και σημεία στη γειτονιά της Αθήνας που είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια πρόκληση για όσους ψάχνουν να παρκάρουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ