Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η αγάπη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αποδοχή. Το να αγαπάμε κάποιον, σημαίνει πως τον αποδεχόμαστε γι' αυτό ακριβώς που είναι, ανεξάρτητα από το φύλο, την ταυτότητα, την καταγωγή, το χρώμα, την σεξουαλικότητα ή την εξωτερική εμφάνιση. 

Η αγάπη έχει πολλές διαφορετικές πτυχές και δε γνωρίζει από στερεότυπα. Δυστυχώς, όμως, οι κοινωνικές προκαταλήψεις υπάρχουν και πολλές φορές πληγώνουν. Η ευθύνη του καθενός μας είναι να πάρει θέση, να σταματήσει τη διαιώνιση των κοινωνικών αυτών στερεοτύπων και να καταρρίψει τα τείχη που έχουν χτιστεί απ' τους ίδιους τους ανθρώπους, μέσα από την ειλικρίνεια και φυσικά, την αγάπη.

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter

Αυτή τη στάση παίρνει η Lacta με τη νέα της καμπάνια, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά κάθε προκατάληψης και καλώντας μας να δούμε την αγάπη προς όλους. Αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα και αναδεικνύοντας τις διαφορετικές πτυχές της αγάπης, η νέα τηλεοπτική ιστορία της εταιρείας παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες ανθρώπων γύρω μας που μοιράζονται ένα κοινό.

 

Στις έξι ιστορίες, που παρουσιάζονται αποσπασματικά, βλέπουμε διάφορα περιστατικά bullying, ρατσισμού και απόρριψης. Είναι περιστατικά που συνεχίζουν να συμβαίνουν δίπλα μας μέχρι και σήμερα. Αλλάζοντας όμως «φίλτρο», παρατηρούμε πως τελικά η κάθε ιστορία δεν είναι αυτό που πιστέψαμε εκ πρώτης όψεως, καταλήγοντας μία πραγματική ιστορία αγάπης και αποδοχής.

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η Lacta κατάφερε να αναδείξει ένα απλό, αλλά πολύ σημαντικό μήνυμα: το «Δες την Αγάπη». Η σημασία του μηνύματος αυτού, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που η καμπάνια έλαβε ιδιαίτερη προσοχή στα social media, γεγονός το οποίο έδωσε μία εξαιρετικά θετική και ελπιδοφόρα νότα όσον αφορά την αποδοχή και τη διαφορετικότητα. Η ξεχωριστή προσέγγιση της καμπάνιας αντανακλά το πώς μικρές, καθημερινές στιγμές μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή ενός ανθρώπου, που μπορεί να δώσει αλλά και να πάρει αγάπη, όπως κάθε άλλος.

Η νέα καμπάνια της Lacta παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες αγάπης και μας καλεί να δούμε πέρα από τα στερεότυπα Facebook Twitter

Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τα προσωπικά μας «φίλτρα» και να δούμε πέρα από κάθε στερεότυπο που έχει ριζωθεί στην κοινωνία μας. Η καμπάνια της Lacta παίρνει ξανά θέση απέναντι στις προκαταλήψεις, καλώντας μας να δούμε την αγάπη όπως πραγματικά είναι.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM