Dr Online από την ΝΝ Hellas: «Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμα και αν είστε μακριά»

Dr Online από την ΝΝ Hellas: «Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμα και αν είστε μακριά» Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

H NN Hellas υπενθυμίζει σε όλους μας μέσα από μια σημαντική πρωτοβουλία, την αξία της ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για όλους εκείνους που ζουν σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας.

Πιστή στη σημασία της Εταιρικής Υπευθυνότητας αγκαλιάζει τους κατοίκους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τους διαβεβαιώνει «Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμα και αν είστε μακριά».

Μέσα από την υπηρεσία Dr  Online, η ΝΝ προσφέρει ελεύθερη και χωρίς κόστος, πρόσβαση σε μια υπηρεσία πληροφόρησης υγείας σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, καθώς και σε όλους τους αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας των περιοχών αυτών. Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στους κατοίκους των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στο σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης. 

Dr Online από την ΝΝ Hellas: «Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμα και αν είστε μακριά» Facebook Twitter

Η  ενέργεια, που για άλλη μια φορά αναδεικνύει τον άνθρωπο ως επίκεντρο σε κάθε δραστηριότητας της ΝΝ Hellas, αποτελεί μια πρωτοβουλία  που δίνει έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια. Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν φροντίζεις για τους γύρω σου και η  εταιρεία μας το υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο. «Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους νησιών  μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία», αναφέρει η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas.

Οι αποδέκτες της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, αποκτούν δωρεάν, πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, κατεβάζοντας σε smartphone ή tablet την εφαρμογή Dr Online, που  είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store. Σε κάθε επικοινωνία με τους γιατρούς της εφαρμογής λαμβάνουν συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση τους συμβουλεύουν να απευθυνθούν στις αντίστοιχες ειδικότητες γιατρών ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

Μια τέτοια πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε  να υλοποιηθεί χωρίς τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αποδεικνύοντας πως κοινός στόχος είναι η φροντίδα 10.000 συμπολιτών μας με την πρόσβασή τους στην πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία τηλεϊατρικής. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου: «Η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά την πρωτοβουλία αυτή της ΝΝ Hellas που ενισχύει τις προσπάθειές μας».

Η ΝΝ Hellas αγκαλιάζει τα Δωδεκάνησα και σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά,  όταν η  τεχνολογία υπηρετεί το όραμα για μια κοινωνία όπου ο ένας φροντίζει τον άλλον.

https://www.nnhellas.gr/Dr-Online

Υγεία & Σώμα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπέροχη ζωή του Αλέξανδρου Χριστοδούλου (που τυχαίνει να έχει διαβήτη)

Ο επόμενος κόσμος / Η υπέροχη ζωή του Αλέξανδρου Χριστοδούλου (που τυχαίνει να έχει διαβήτη)

Ένας Έλληνας Iron Man, αθλητής και πετυχημένος επιχειρηματίας μάς μιλά για το πώς ζει με τον διαβήτη και το πώς έχει καταφέρει να βελτιώσει τη σχέση του με αυτόν. Tο επεισόδιο είναι μια ευγενική χορηγία του συστήματος παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre της Abbott.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
Νίκος Σκαρμέας: Ο Έλληνας νευρολόγος που θέλει να νικήσει το αλτσχάιμερ

Άκου την επιστήμη / Νίκος Σκαρμέας: Ο Έλληνας νευρολόγος που θέλει να νικήσει το Αλτσχάιμερ

Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας του ΕΚΠΑ για τα βάθη του εγκεφάλου, την ύπαρξη της ψυχής, την άνοια και το Αλτσχάιμερ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11-Η σκληρή αλήθεια για την ψυχική ασθένεια στην οικογένεια

Μικροπράγματα / Η σκληρή αλήθεια για τα «αόρατα παιδιά»

Ο Άρης Δημοκίδης παρουσιάζει μια συγκλονιστική ιστορία παιδιού που βίωσε την ψυχική ασθένεια του πατέρα του, μαζί με τις χρήσιμες συμβουλές ειδικών σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται τέτοιες καταστάσεις.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
Η ύπουλη απειλή της μικροβιακής αντοχής

Θεοκλής Ζαούτης / Η ύπουλη απειλή της μικροβιακής αντοχής

Ο Θεοκλής Ζαούτης, πρόεδρος του ΕΟΔΥ και καθηγητής Παιδιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εξηγεί πώς η διαχρονική και αλόγιστη χρήση των αντιβιοτικών έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα δημόσιας υγείας της εποχής μας.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Explainer: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την PrEP στην Ελλάδα

Υγεία & Σώμα / Explainer: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την PrEP στην Ελλάδα

H φαρμακευτική αγωγή για την πρόληψη του HIV θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην Ελλάδα, έπειτα από ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου. Ο παθολόγος και επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του ΠΓΝ «Αττικόν» Κωνσταντίνος Πρωτόπαπας απαντά σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ