Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όσο κι αν απολαμβάνεις την υψηλή γαστρονομία ή τις γκουρμέ fusion κουζίνες, υπάρχει πάντα μια γεύση που θα σε κάνει να υψώνεις ψηλά την ελληνική σημαία της νοστιμιάς. Ο γύρος, αυτό το ιδιαίτερο πιάτο που όλοι έχουμε απολαύσει ως υπερήφανοι καλοφαγάδες Έλληνες βρίσκεται πάντα στην καρδιά σου προκαλώντας αναμνήσεις από την καθημερινότητα, τα ξενύχτια, τις καλοκαιρινές βόλτες ή τις συγκεντρώσεις στο σπίτι παρέα με φίλους.

Λογικό, είναι να σε πονάει βαθιά κάθε φορά που πρέπει να αποχωριστείς τη γεύση του είτε γιατί πρέπει να ξεκινήσεις εκείνη τη δίαιτα που συνεχώς αναβάλεις, ή γιατί αποφάσισες ότι το κρέας θα απουσιάσει από τη διατροφή σου ή ακόμα γιατί είναι Σαρακοστή και για λόγους παράδοσης, θρησκείας, συνήθειας (διάλεξε και πάρε) το λατρεμένο ζουμερό κρεατάκι θα σε επισκέπτεται μόνο στα (αμαρτωλά) όνειρά σου.

Σε όλους όσοι αγαπάμε το νόστιμο φαγητό και δεν θεωρούμε ότι τα βραστά λαχανικά είναι γεύμα η γεύση του γύρου φαντάζει σαν μια απόλαυση που δεν αντικαθίσταται. Ή μήπως όχι; Όπως λένε, «τίποτα δε γίνεται, μέχρι να γίνει» και  σε αυτή την περίπτωση, το θαύμα έγινε (και  μάλιστα μεσούσης της Σαρακοστής). Ο Mega Meatless Yeeros είναι ο ένας και μοναδικός γύρος που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτική προέλευσης αποτελώντας μια παγκόσμια καινοτομία νοστιμιάς. Αποτέλεσμα ερευνών από το τμήμα Research and Development της Megas Yeeros που αποτελεί την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο, το πρωτοποριακό αυτό προϊόν έρχεται να ανταποκριθεί στις αναζητήσεις της plant based διατροφής προσφέροντας όλες τις θρεπτικές αξίες των συστατικών του μαζί με την αξεπέραστη νοστιμιά της γεύσης του.

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter

Ο Mega Meatless Yeeros είναι απόλυτα γευστικός όπως ένας κλασικός, που ψήνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ταυτόχρονα σου λύνει τα χέρια με την ευκολία που προσφέρει για τη δημιουργία υγιεινών πιάτων που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχεις  να κάνεις είναι να αφήσεις τη  φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει. Κι όταν λέμε ελεύθερη εννοούμε και χωρίς ενοχές, αφού μπορείς να ακολουθείς τη διατροφή ή τη νηστεία της Σαρακοστής και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις υψηλή γεύση. Και μη μου πεις ότι  αυτό είναι αμαρτία.

Φτιαγμένος από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας ο Meatless Yeeros σε καλωσορίζει σε έναν κόσμο γαστρονομίας όπου απουσιάζει η γλουτένη και τα πρόσθετα σόγιας (gluten free και soy free) και πρωταγωνιστεί η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών. Μια εναλλακτική πρόταση διατροφής που κατακτά τον κόσμο και έρχεται στην ελληνική αγορά μέσα σε eco friendly συσκευασίες που θα προσέξεις σίγουρα.

Αναζήτησε την εναλλακτική πρόταση της παραδοσιακής γεύσης στα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων που θα βρεις εδώ https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lucinda

Γεύση / Lucinda: Η νέα πίτσα της Αθήνας έχει την υπογραφή τριών ηχηρών ονομάτων της γεύσης

Ο Δημοσθένης Κουβαράκης του Juicy Grill, o Αντώνης Δρακουλαράκος του Sushimou και ο Κυριάκος Λιοδάκης της Granello pizza αποφάσισαν να φτιάξουν ένα μαγαζί για να τρώνε επιτέλους καλή πίτσα στον Χολαργό. Για να είμαστε ακριβείς, ο Αντώνης Δρακουλαράκος ήταν εκείνος που επέμενε ότι δεν είχε βρει κάτι που να τον ικανοποιεί στη γειτονιά του και οδηγούσε μέχρι την Καισαριανή για βρει πίτσα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γκρανόλα: Ένα διατροφικό trend από τον 190 αιώνα

Γεύση / Γκρανόλα: Ένα διατροφικό trend από τον 19ο αιώνα

Το «εναλλακτικό» δημητριακό προέκυψε ως συμπλήρωμα εναλλακτικών θεραπειών που προσφέρονταν σε σπα της εποχής, συνδέθηκε με το κίνημα των χίπις τη δεκαετία του ’60, έφυγε από τη μόδα και επανήλθε πολλές φορές. Πρόσφατα δημιουργήθηκε μια λίστα αναμονής 17.000 ατόμων που ήθελαν να αγοράσουν μια συγκεκριμένη, ενώ πλέον υπάρχουν και ελληνικά brands που την προσφέρουν ποιοτική και σε πολλές γεύσεις.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πλάι: Στο Κουκάκι για μπίρα, Campari και τοστ με διπλό τυρί

Γεύση / Καφενείο ή μπαρ; Στο «Πλάι» στο Κουκάκι για μπίρα, Campari και τοστ με διπλό τυρί

Ο Γιώργος Σουμπάσης και η Μαρίνα Φαρασοπούλου του Morning bar έστησαν έναν χώρο λιτό που προσφέρει απλά ποτά, φρούτο με τυρί και τυλιχτό με ψάρι για μεζέ, μπουκέτα λουλούδια για να πάρουμε φεύγοντας. Άλλοι το λένε καφενείο και άλλοι μπαρ. Το νέο στέκι της Αθήνας δανείζεται στοιχεία από αυτά, αλλά δεν είναι τίποτα από τα δύο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ Deep dish pizza: Η ιστορία της και πού θα την απολαύσετε στην Αθήνα

Γεύση / Deep dish pizza: Η ιστορία της και πού θα την απολαύσετε στην Αθήνα

Με παχιά ζύμη, με ύψος και γεμίσεις, η πίτσα του Σικάγο που ζήλεψε το Ντιτρόιτ μπορεί να εξοργίσει τους Ναπολιτάνους με τον τρόπο που φτιάχνεται, ενώ είναι η ένοχη απόλαυση πολλών, ακόμα και στην Αθήνα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Στη Χαρά της Πατησίων για βουβαλίσιο καϊμάκι, Σικάγο και tutti frutti με φρουί γλασέ

Γεύση / Στη Χαρά της Πατησίων για βουβαλίσιο καϊμάκι, Σικάγο και tutti frutti με φρουί γλασέ

Ένα από τα ιστορικά ζαχαροπλαστείο της Αθήνας που θα επισκεφτείς για τις αυθεντικές πολίτικες γεύσεις και τη ρετρό ατμόσφαιρα που παραμένει αναλλοίωτη παραπάνω από μισό αιώνα.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Γιατί είναι τόσο καλό το φαγητό στη Θεσσαλονίκη; Ο λόγος είναι αυτά τα τέσσερα εστιατόρια

Γεύση / Γιατί είναι τόσο καλό το φαγητό στη Θεσσαλονίκη; Ο λόγος είναι αυτά τα 4 εστιατόρια

Είναι κοινό μυστικό ότι η Θεσσαλονίκη έχει μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή. Κι αυτό γιατί τέσσερα εστιατόρια δημιουργούν κάτι πραγματικά μοναδικό, επιδεικνύοντας εκπληκτικό ταλέντο για σύγχρονα πιάτα που αντλούν έμπνευση από την παράδοση.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Guerilla chef

Γεύση / «Guerilla chef»: Το νέο μπεργκεράδικο της Αθήνας έχει μόνο ένα μπέργκερ, τίποτα παραπάνω

Value for money φαγητό στο χέρι, μπίρες από μικροζυθοποιούς και πανκ: Αφού φτιάχτηκε σε πέντε μεγάλα φεστιβάλ και κατάφερε να κάνει όνομα απέναντι στα υπόλοιπα, τα πολύ πιο πληθωρικά, το λιτό μπέργκερ του Fahd-Αλέξανδρου Hassan Kassem απέκτησε μετά από πέντε χρόνια το δικό του μαγαζί στα Εξάρχεια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Βασίλης Χαμάμ

Γεύση / Βασίλης Χαμάμ: Ο επόμενος μάγειρας της Θεσσαλονίκης που θα συζητηθεί

Άφησε τη δουλειά στην Tate Modern και την ενασχόλησή του με την τέχνη για να αφοσιωθεί σε μια άλλη που μέχρι τότε είχε για χόμπι. Αυτοδίδακτος στη μαγειρική, o ταλαντούχος σεφ του νέου εστιατορίου που ετοιμάζει το πολυβραβευμένο δημιουργικό γραφείο των Beetroot κάνει μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα με επιρροές από τη γειτονιά της ανατολικής Μεσογείου, φαγητό που σχετίζεται με τη μετανάστευση και τις ρίζες του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ