Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όσο κι αν απολαμβάνεις την υψηλή γαστρονομία ή τις γκουρμέ fusion κουζίνες, υπάρχει πάντα μια γεύση που θα σε κάνει να υψώνεις ψηλά την ελληνική σημαία της νοστιμιάς. Ο γύρος, αυτό το ιδιαίτερο πιάτο που όλοι έχουμε απολαύσει ως υπερήφανοι καλοφαγάδες Έλληνες βρίσκεται πάντα στην καρδιά σου προκαλώντας αναμνήσεις από την καθημερινότητα, τα ξενύχτια, τις καλοκαιρινές βόλτες ή τις συγκεντρώσεις στο σπίτι παρέα με φίλους.

Λογικό, είναι να σε πονάει βαθιά κάθε φορά που πρέπει να αποχωριστείς τη γεύση του είτε γιατί πρέπει να ξεκινήσεις εκείνη τη δίαιτα που συνεχώς αναβάλεις, ή γιατί αποφάσισες ότι το κρέας θα απουσιάσει από τη διατροφή σου ή ακόμα γιατί είναι Σαρακοστή και για λόγους παράδοσης, θρησκείας, συνήθειας (διάλεξε και πάρε) το λατρεμένο ζουμερό κρεατάκι θα σε επισκέπτεται μόνο στα (αμαρτωλά) όνειρά σου.

Σε όλους όσοι αγαπάμε το νόστιμο φαγητό και δεν θεωρούμε ότι τα βραστά λαχανικά είναι γεύμα η γεύση του γύρου φαντάζει σαν μια απόλαυση που δεν αντικαθίσταται. Ή μήπως όχι; Όπως λένε, «τίποτα δε γίνεται, μέχρι να γίνει» και  σε αυτή την περίπτωση, το θαύμα έγινε (και  μάλιστα μεσούσης της Σαρακοστής). Ο Mega Meatless Yeeros είναι ο ένας και μοναδικός γύρος που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτική προέλευσης αποτελώντας μια παγκόσμια καινοτομία νοστιμιάς. Αποτέλεσμα ερευνών από το τμήμα Research and Development της Megas Yeeros που αποτελεί την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο, το πρωτοποριακό αυτό προϊόν έρχεται να ανταποκριθεί στις αναζητήσεις της plant based διατροφής προσφέροντας όλες τις θρεπτικές αξίες των συστατικών του μαζί με την αξεπέραστη νοστιμιά της γεύσης του.

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter

Ο Mega Meatless Yeeros είναι απόλυτα γευστικός όπως ένας κλασικός, που ψήνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ταυτόχρονα σου λύνει τα χέρια με την ευκολία που προσφέρει για τη δημιουργία υγιεινών πιάτων που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχεις  να κάνεις είναι να αφήσεις τη  φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει. Κι όταν λέμε ελεύθερη εννοούμε και χωρίς ενοχές, αφού μπορείς να ακολουθείς τη διατροφή ή τη νηστεία της Σαρακοστής και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις υψηλή γεύση. Και μη μου πεις ότι  αυτό είναι αμαρτία.

Φτιαγμένος από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας ο Meatless Yeeros σε καλωσορίζει σε έναν κόσμο γαστρονομίας όπου απουσιάζει η γλουτένη και τα πρόσθετα σόγιας (gluten free και soy free) και πρωταγωνιστεί η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών. Μια εναλλακτική πρόταση διατροφής που κατακτά τον κόσμο και έρχεται στην ελληνική αγορά μέσα σε eco friendly συσκευασίες που θα προσέξεις σίγουρα.

Αναζήτησε την εναλλακτική πρόταση της παραδοσιακής γεύσης στα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων που θα βρεις εδώ https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ