2.6.2025 Γεύση «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ» Αργυρώ Μποζώνη 2.6.2025 Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της. ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
1.6.2025 Γεύση «Μου τη σπάνε αυτοί οι άνθρωποι που δεν μοιράζονται το φαγητό» The LiFO team 1.6.2025 Ένα unapologetic ημερολόγιο του τι τρώμε εμείς και οι φίλοι μας. THE LIFO TEAM
31.5.2025 Γεύση Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου» Αντώνης Δρακουλαράκος 31.5.2025 Ο σεφ και ιδιοκτήτης του Sushimou στο Σύνταγμα μοιράζεται το πρόγραμμα μιας ημέρας του, που καταλήγει πίσω από τον πάγκο του εξαιρετικού sushi bar του. ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΡΑΚΟΣ
30.5.2025 Γεύση «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας» Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 30.5.2025 Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
29.5.2025 Γεύση Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη Ζωή Παρασίδη 29.5.2025 Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
28.5.2025 Γεύση Σκόπα: Το «παλιό καλό καφενείο» της Ηλιούπολης Νίκη Μηταρέα 28.5.2025 Μια μικρή όαση αυθεντικότητας, με μενού που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο μοντέρνα μεζεδοπωλεία και πιάτα που ταιριάζουν τέλεια με το τσίπουρο. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
25.5.2025 Το κρασί με απλά λόγια Milia Riza: Το οινοποιείο που παράγει μόνο αφρώδη κρασιά 25.5.2025 Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με τη Νάνσυ Μάζου και τον Stefano Stante για το τολμηρό εγχείρημά τους να δημιουργήσουν αποκλειστικά αφρώδη κρασιά.
23.5.2025 Γεύση H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 23.5.2025 Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Ανατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
23.5.2025 Γεύση 19 εστιατόρια για κάθε γούστο και στιγμή The LiFO team 23.5.2025 Από ψάρι και steak μέχρι fusion και ιταλικές γεύσεις: Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες διευθύνσεις στην Αθήνα για να φάτε καλά, σε κάθε περίσταση. THE LIFO TEAM
22.5.2025 Γεύση 6 τζελατερίες και μοντέρνα ζαχαροπλαστεία για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι The LiFO team 22.5.2025 Με χειροποίητες κλασικές συνταγές αλλά και πειραματισμούς σε νέες γεύσεις, τα παγωτατζίδικα της Αθήνας ξέρουν όλα τα μυστικά του καλού παγωτού. THE LIFO TEAM
21.5.2025 Γεύση 5 στάσεις για απολαυστικό street food εντός (και εκτός) Αθηνών Λίνα Ιντζεγιάννη 21.5.2025 Λαχταριστά burgers και καλοκαιρινές μακαρονάδες που αποδεικνύουν ότι το γρήγορο γεύμα δεν είναι πάντα και πρόχειρο. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
21.5.2025 Γεύση Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη Ζωή Παρασίδη 21.5.2025 Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20.5.2025 Γεύση Στο Talking Breads, ο Χρήστος Τάχιας σερβίρει συνταγές του κόσμου μέσα σε αφράτο βουτυρένιο ψωμί Ιωάννα Παναγοπούλου 20.5.2025 Το στριτφουντάδικο που εδώ και 7 χρόνια «μπαίνει» στα σπίτια του κόσμου μέσω του efood γράφει τη δική του ιστορία μια ζύμη τη φορά. ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
20.5.2025 Γεύση 6 all day μαγαζιά στην Αθήνα για αξέχαστες εμπειρίες The LiFO team 20.5.2025 Από νωρίς για καφέ και brunch, μέχρι αργά το βράδυ με λαχταριστά πιάτα, cocktails και ανεβασμένους ρυθμούς. Τα νέα στέκια της πόλης για όλες τις ώρες της μέρας. THE LIFO TEAM
19.5.2025 Γεύση Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης Νίκη Μηταρέα 19.5.2025 Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ