Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
0

7 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και 15 εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι αρκετά για να εφησυχάσει η θεσσαλονικιώτικη ομάδα του αγαπημένου Estrella. Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η δυναμική ομάδα ετοίμασε ένα νέο μενού για τους φανατικούς πελάτες του.

Τι θα δοκιμάσουμε φέτος; Πάντα βασισμένο στη φιλοσοφία του all-day μενού, τo Εstrella προτείνει επιλογές που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του breakfast. Βασισμένο σε μια λογική comfort/casual food, με επιρροές από αμερικανικό diner και χτισμένο με τρόπο οικείο και κατανοητό από το κοινό του, το φαγητό του Estrella είναι πλέον trademark για όσους αγαπούν την ποπ γαστρονομία που δεν μένει ποτέ στάσιμη.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι' αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Οι σεφ ετοίμασαν για μας premium γλυκά με εκλεπτυσμένες γεύσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο και παραμένοντας στην ίδια πάντα casual υπέροχη αισθητική.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι’ αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
Greek Yoghurt flan with tropical fruits and ganache montée.

Όσα έχουν κατακτηθεί πρώτα στο Estrella στον τομέα του brunch αλλάζουν ταχύτητα και συναντούν όλες τις τάσεις του εξωτερικού με φρέσκες προσθήκες και αλλαγές σε ήδη αγαπημένα πιάτα (π.χ. Bueno pancakes)!

Κλασικά πιάτα του παγκόσμιου street food scene, όπως τα hot dogs, έχουν φέτος την τιμητική τους και σερβίρονται with a twist σε χορταστικές μερίδες, με πολύ προσιτό value for money.

Μαζί με το φαγητό μπορεί κάποιος να δοκιμάσει μια νέα σειρά κοκτέιλ σε συνεργασία με το μπαρ Clumsies. Τα Clumsies Original Cocktails by Estrella είναι μια σειρά κοκτέιλ (Strawberry Daiquiri, Clumsy Negroni, Nostalgia με ρούμι, μπισκότο και φουντούκι, Forbidden fruit με περγαμόντο, λεμόνι και βανίλια) με την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας του διάσημου και πολυβραβευμένου, πλέον, μπαρ της Αθήνας.

Πού θα βρεις Estrella; Σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο και Ρόδο. Στην Κύπρο στη Λεμεσό, στην Πάφο και στη Λάρνακα. 

Σύντομα σε Mediterranean Cosmos, Χαλάνδρι και Λευκωσία.

Δείτε εδώ το νέο Μενού:

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ