6.10.2025 Γεύση Aν το ψάχνεις ακόμα. Αυτά είναι τα 14 μέρη για άψογα burgers στην Αθήνα τώρα! Λίνα Ιντζεγιάννη 6.10.2025 Η υπόθεση burger στην Αθήνα έχει πάει σε άλλο level. Στις πιο κάτω προτάσεις θα καταλάβετε γιατί. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
4.10.2025 Θεσσαλονίκη Γεύμα σε μια καλύβα μυδοκαλλιεργητών στη Χαλάστρα M. Hulot 4.10.2025 Μια μοναδική εκδρομή στο Δέλτα του Αξιού με ψάρεμα, επίσκεψη στις μυδοκαλλιέργειες, παρατήρηση πουλιών και φαγητό σε μια καλύβα. M. HULOT
1.10.2025 Γεύση Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 1.10.2025 Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
30.9.2025 Γεύση Στην Αθήνα πίνουμε πια καλό καφέ, και ξέρουμε πού να τον βρούμε Λίνα Ιντζεγιάννη 30.9.2025 24 μέρη στην πόλη που έχουν αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
29.9.2025 Radio Lifo Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι Μερόπη Κοκκίνη 29.9.2025 Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δ ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
28.9.2025 Το κρασί με απλά λόγια «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει» The LiFO team 28.9.2025 Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή. THE LIFO TEAM
22.9.2025 Γεύση «Ένα παστέλ latte με λίγο boost διάθεσης για μένα, παρακαλώ!» Μίνα Καλογερά 22.9.2025 Το νέο it-accessory, τα χρωματιστά ροφήματα δεν είναι απλώς καφές – είναι γεύση, υφή, layers και content. Αν δεν είναι XL και έξω από τα συνηθισμένα, η Gen Z απλώς τα προσπερνά. ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
21.9.2025 Γεύση Ο Ρεμί φοβάται ότι τα εστιατόρια μετατρέπονται σε σκυλάδικα M. Hulot 21.9.2025 Η περσόνα του Facebook πήρε το όνομά της από ήρωα του Γούντι Άλεν, γράφει για το φαγητό προκειμένου να αποφύγει τον ψυχολόγο και αναζητάει γεύσεις που φέρνουν δάκρυα στα μάτια. M. HULOT
21.9.2025 Γεύση Έζησε στη Σύμη την περίοδο της Χούντας. Έγραψε ένα σπουδαίο γαστρονομικό ημερολόγιο M. Hulot 21.9.2025 Ποιος είναι αβανγκάρντ καλλιτέχνης Daniel Spoerri και γιατί το βιβλίο του «Μythology and Meatballs» παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα ωραιότερα food memoirs που έχουν κυκλοφορήσει; M. HULOT
16.9.2025 Γεύση Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο Γιάννης Πανταζόπουλος 16.9.2025 Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
14.9.2025 Γεύση Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους M. Hulot 14.9.2025 Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. M. HULOT
7.9.2025 Γεύση Και οι θεοί έπλασαν τα κεμπάπ του Mirlo Ζωή Παρασίδη 7.9.2025 Μέσα στη γαστρονομική ρουτίνα της Αθήνας, ένα μικρό κεμπαπτζίδικο κατάφερε να γίνει η πιο σπιρτόζικη νέα πρόταση της πόλης. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
1.9.2025 Το κρασί με απλά λόγια Μαρία Μπούμπα: Η καλύτερη οινοχόος της Αγγλίας είναι Ελληνίδα The LiFO team 1.9.2025 Από τα σοκάκια του Μετσόβου μέχρι τις αίθουσες γευσιγνωσίας του Λονδίνου, η Μαρία Μπούμπα απέδειξε ότι το πάθος και η επιμονή μπορούν να σε οδηγήσουν στην κορυφή. THE LIFO TEAM
31.8.2025 Θρυλικά Μπαρ «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά Ζωή Παρασίδη 31.8.2025 Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
30.8.2025 Γεύση Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 30.8.2025 «Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα». ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ