Στέλα, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Στέλλα Λαμπροπούλου Facebook Twitter
Η μόδα είναι σίγουρα βασικό κομμάτι, που επηρεάζει τα ρούχα, τη διακόσμηση στο σπίτι και την αισθητική μου. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Στέλα, ποιο χρώμα θα έλεγες πως σε χαρακτηρίζει;
Σκεφτόμουν πως με χαρακτηρίζει το μπλε, αλλά τελικά μήπως είναι το κόκκινο, μια που βάφω τα νύχια μου κόκκινα τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής μου;

— Τι σημασία έχουν τα χρώματα στο ντύσιμό σου;
Όταν έχεις περάσει παρά πολλά χρόνια φορώντας μόνο μαύρα, περνάς στο επόμενο στάδιο, να φοράς μόνο χρώματα. Πλέον τα χρώματα είναι πολύ σημαντικά γιατί με κάνουν να νιώθω πολύ ευχάριστα, και εμένα που τα φοράω και αυτούς που τα βλέπουν! 

— Όταν ξυπνάς το πρωί, πώς αποφασίζεις τι θα φορέσεις;
Ειλικρινά, ο βασικός παράγοντας στο τι θα επιλέξω να φορέσω είναι το πόσο κρυώνω! Αν περάσω αυτό το στάδιο, βλέπω πώς νιώθω, πώς θα είναι η μέρα μου, αν η μέρα θα έχει συνέχεια και στη νύχτα, και ντύνομαι ανάλογα! 

Υπάρχει η μια μου πλευρά που είναι πολύ clean & minimal. Σκέψου, το σπίτι μου είναι όλο γκρι! Εντάξει, εννοείται, έχει πολλά πολύχρωμα πράγματα μέσα. Υπάρχει και η άλλη, όμως, που μου λέει «μπέρδεψέ τα όλα μαζί να δούμε τι θα βγει», χρώματα, patterns, και σχέδια. Όσο πιο αταίριαστα τόσο πιο ταιριαστά! 

— Τι περιλαμβάνει το «τέλειο» outfit;
Τέλειο outfit δεν υπάρχει! Τα τέλεια outfit είναι πολλά! Για να τελειοποιηθεί   σίγουρα περιλαμβάνει ωραία παπούτσια και ωραία τσάντα. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί, ό,τι και να φοράμε, να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτά! 

— Είναι η μόδα βασικό κομμάτι της ζωής σου;
Η μόδα είναι σίγουρα βασικό κομμάτι, που επηρεάζει τα ρούχα, τη διακόσμηση στο σπίτι και την αισθητική μου. Διαβάζω και ασχολούμαι από μικρή. Μου αρέσει να μεταποιώ τα ρούχα μου και να ανακαλύπτω τα ρεύματα και τις επιρροές πάνω στα ρούχα που βλέπουμε και φοράμε. Να ανακαλύπτω πώς ένα ρούχο που έχουμε στα χέρια μας ξεκίνησε από το παρελθόν, από ποιον σχεδιαστή, με τι επιρροές. Η μόδα είναι προέκταση μιας πιο μεγάλης τάσης, και είναι επηρεασμένη από την καθημερινότητα που βιώνουμε ή βιώνανε στο παρελθόν. Είναι μια «άλλη» μορφή τέχνης. Μου αρέσει να μπλέκω τα νέα με τα παλιά, μιας που έχουν και μια ιστορία να διηγηθούν και τα νέα ρούχα ξεκινάνε τώρα τη διαδρομή τους.

Στέλλα Λαμπροπούλου Digital Imagineer  Facebook Twitter
Πλέον τα χρώματα είναι πολύ σημαντικά γιατί με κάνουν να νιώθω πολύ ευχάριστα, και εμένα που τα φοράω και αυτούς που τα βλέπουν! Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

— Υπάρχει ένα item που δεν θα φύγει ποτέ από την ντουλάπα σου;
Υπάρχουν δύο: το μαύρο δερμάτινο jacket μου, που το φοράω παντού και το λεπτό, μαύρο, μάλλινο ζιβάγκο μου! 

— Πώς θα χαρακτήριζες την αισθητική σου;
Υπάρχει η μια μου πλευρά που είναι πολύ clean & minimal. Σκέψου, το σπίτι μου είναι όλο γκρι! Εντάξει, εννοείται, έχει πολλά πολύχρωμα πράγματα μέσα. Υπάρχει και η άλλη, όμως, που μου λέει «μπέρδεψέ τα όλα μαζί να δούμε τι θα βγει», χρώματα, patterns, και σχέδια. Όσο πιο αταίριαστα τόσο πιο ταιριαστά! 

— Τι περιλαμβάνει μια μέρα στην καθημερινότητά σου;
Η καθημερινότητα μου είναι πολλή δουλειά! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι στα Karavan –στη Σκούφου– και ταυτόχρονα δουλεύω και στο agency μου που ασχολείται με το digital marketing. Όποτε, περιλαμβάνει πολλή στρατηγική για τα brands και πολύ χρώμα! 

— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;
Φοράω μια πολύ παλιά αλλά συνάμα πολύ αγαπημένη μου φούστα Karavan και ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο Karavan (€140), Clark’s wallabees (€135) και από πάνω το vintage chevignon jacket του μπαμπά μου! 

— Πού πηγαίνεις τώρα;
Έφυγα τρέχοντας, πάω να πάρω καφέ και πάω σε μια συνάντηση στο Κουκάκι! 

@stelastela

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ