Δημήτρης Οικονομάκης: Διατροφική Ελευθερία με το MyFlex

MyFlex: Πώς να αποκτήσετε διατροφική ελευθερία, βελτιώνοντας τη σχέση σας με το φαγητό

Με το πρωτοπόρο πρόγραμμα διατροφής του Δημήτρη Οικονομάκη, μαθαίνουμε να τρεφόμαστε σωστά και να αδυνατίζουμε χωρίς να πεινάσουμε.

ADVERTORIAL

 

Το φαγητό –μια απαραίτητη απόλαυση για την επιβίωση του ανθρώπου– έχει μετατραπεί για πολλούς σε φόβο που επηρεάζει την αυτοπεποίθηση, το ψυχικό σθένος και την ευτυχία τους. Και όλα αυτά, γιατί εσφαλμένα συνδέεται η ομορφιά με ένα αδύνατο σώμα. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταλήγουν να μπαίνουν στον ατέρμονο φαύλο κύκλο των διαιτών. 

 

Για εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος –για λόγους υγείας ή αισθητικής– χωρίς να απαρνηθούν το φαγητό και τρέφοντας μια σχέση αγάπης με το σώμα τους, το πρωτοπόρο πρόγραμμα διατροφής MyFlex του Δημήτρη Οικονομάκη είναι ιδανική επιλογή. Δεν πρόκειται για καμιά επαναστατική μέθοδο. Αντιθέτως, η συγκεκριμένη δίαιτα στηρίζεται στην επιστήμη της διατροφής και της διαιτολογίας, η οποία τονίζει την επιτακτική ανάγκη του κάθε οργανισμού να λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, για να λειτουργεί σωστά. 

 

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα διατροφής MyFlex του Δημήτρη Οικονομάκη;

 

Οι έμπειροι και φιλικοί διαιτολόγοι και διατροφολόγοι του MyFlex συζητούν με τον κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε με βάση τις σωματικές διαστάσεις, το ιατρικό ιστορικό και τις συνήθειές του να βρουν τα μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο συγκεκριμένος οργανισμός, για να λειτουργεί σαν ρολόι. Το κάθε σώμα χρειάζεται διαφορετικό αριθμό πρωτεϊνών, λιπιδίων και υδατανθράκων. Έτσι, οι ειδικοί σχεδιάζουν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής για τον κάθε πελάτη. Μάλιστα, ακόμα και αυτά δέχονται τροποποιήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την εξέλιξη και τις ανάγκες του κάθε σώματος τη δεδομένη στιγμή. 

 

Δημήτρης Οικονομάκης: Διατροφική Ελευθερία με το MyFlex

 

Τι είναι η διατροφική ελευθερία που υπόσχεται το πρόγραμμα MyFlex;

 

Πέρα από την επιστημονικά τεκμηριωμένη λογική που ακολουθείται για το σχεδιασμό όλων των πλάνων διατροφής, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο να καταναλώνουν όλα τα άτομα φαγητά που τους αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τροφές που θεωρούνται κακές ή απαγορευμένες. Αυτός είναι ένας ασφαλής τρόπος για να μη γεννηθούν ή να μην τροφοδοτηθούν διατροφικές διαταραχές. Για να μην αναφέρουμε ότι η ζωή είναι μικρή, για να μην απολαμβάνουμε το φαγητό. 

 

Πώς γίνεται όμως να συνεχίσει κάποιος να τρώει όλες τις αγαπημένες του τροφές και να χάνει βάρος; Το μυστικό στη διατροφική ελευθερία έγκειται στην επιλογή έξυπνων και υγιεινών υλικών. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να τρώει κάποιος συχνά μέσα στην εβδομάδα πίτσα ή μπέργκερ, αν αυτά είναι φτιαγμένα στο σπίτι με αγνά υλικά, ακολουθώντας «καθαρές» συνταγές για fast food. 

 

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να μη νιώθει κάποιος ότι περιορίζεται στο φαγητό είναι η αγορά υγιεινών σνακς από κάποιο σούπερ μάρκετ ή το κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής Flexstores. Το άτομο αυτό μπορεί να ενδώσει στις λιγούρες του χωρίς καμία ενοχή, αφού ακόμα και τότε τρέφει τον οργανισμό του με μια ποιοτική τροφή. 

 

Δημήτρης Οικονομάκης: Διατροφική Ελευθερία με το MyFlex

 

Το φαγητό είναι καύσιμο και απόλαυση

 

Το φαγητό όχι μόνο δίνει ενέργεια στους ανθρώπους, για να κινούνται και να σκέφτονται καθαρά κάθε μέρα, αλλά επιτρέπει στον οργανισμό να εκτελεί αποτελεσματικά τις μυριάδες λειτουργίες που τον κρατάνε ζωντανό. Ταυτόχρονα, προσφέρει την ευκαιρία στον καθένα να έρθει κοντά με τους αγαπημένους του και να μοιραστούν όλοι μαζί ένα απολαυστικό γεύμα. 

 

Βασικός στόχος του προγράμματος MyFlex είναι να μπορούν οι άνθρωποι να επωφελούνται από όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φαγητού και να χαίρονται στο έπακρο μια ζωή γεμάτη σωματική και ψυχική υγεία

 

Δημήτρης Οικονομάκης: Διατροφική Ελευθερία με το MyFlex
Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ