Στην Deloitte πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι
Σκοπός της Deloitte είναι να δημιουργεί θετικό αποτύπωμα για τους εργαζομένους της, τους πελάτες της και την κοινωνία.

Στην Deloitte πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

Eδώ η ανάπτυξη συμβαδίζει με την ευημερία των ανθρώπων.

ADVERTORIAL

 

Ένα συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τον καθέναν ξεχωριστά και δίνει σε όλους τον χώρο να είναι ο εαυτός τους, να ακούγονται και να αναγνωρίζονται.

 

Αυτός είναι ο ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Deloitte, και τον πετυχαίνει αφού για 2η συνεχή χρονιά βρίσκεται στη λίστα «10 Best Workplaces™ Hellas 2023» του Great Place to Work® Hellas, ενώ μέσα στον Απρίλιο του 2023 διακρίθηκε και στη λίστα των Best Workplaces™ for Women Hellas 2023! Τι την κάνει όμως να ξεχωρίζει;

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Η κουλτούρα της Deloitte βασίζεται στη φροντίδα για ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής και στις ίσες ευκαιρίες προς όλους. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά τους εργαζομένους της να νιώθουν ο εαυτός τους και να αναπτύσσονται ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες, εξελίσσοντας τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους.

 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Deloitte φιλοδοξεί να θέτει τα πρότυπα για τον σεβασμό, τη διαφορετικότητα, την παροχή ίσων ευκαιριών και τη συμπερίληψη και να προσφέρει διαρκώς τη δυνατότητα σε όλους να εξελίσσονται στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τη δημιουργία εσωτερικών κοινοτήτων, προγραμμάτων καθοδήγησης και επαγγελματικής εξέλιξης, φροντίζει να ενδυναμώνει διαρκώς τους ανθρώπους με κάθε τρόπο. 

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ

Σκοπός της Deloitte είναι να δημιουργεί θετικό αποτύπωμα για τους εργαζομένους της, τους πελάτες της και την κοινωνία και προσπαθεί καθημερινά να τον επιτύχει μέσω της δέσμευσής της να προωθεί τη βιωσιμότητα, την ισότητα και την εμπιστοσύνη. Υποστηρίζει την παροχή ευκαιριών για ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην απασχόληση για όλους, ενώ παράλληλα υιοθετεί βιώσιμες πρακτικές και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για την προώθηση της βιωσιμότητας. 

 

Στην Deloitte πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των επαγγελματιών της. Αξιοποιεί τη βραβευμένη πλατφόρμα προγραμμάτων της, η οποία υιοθετεί μια διαδραστική προσέγγιση βασισμένη στη μηχανική μάθηση (machine learning) και βοηθάει τους εργαζομένους της να εξατομικεύουν την εκπαίδευσή τους, να μαθαίνουν, να αναπτύσσονται και να ξεχωρίζουν καθώς χτίζουν την καριέρα τους. 

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Deloitte παρέχει κορυφαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες στις σημαντικότερες εταιρείες του κόσμου. Η τεχνολογία και η καινοτομία βρίσκονται στην καρδιά των υπηρεσιών της ώστε να μπορεί να βοηθάει τους πελάτες της να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Στην Deloitte προσφέρεται μια σειρά από ευκαιρίες εργασίας σε περισσότερους από 20 διαφορετικούς κλάδους σε ρόλους και σε projects που συμβαδίζουν με διαφορετικές δεξιότητες και ενδιαφέροντα.

 

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Γνωρίζοντας καλά ότι η αλλαγή ξεκινά μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό, η Deloitte σχεδίασε το WorldClimate, μια παγκόσμια στρατηγική για την προώθηση υπεύθυνων κλιματικών επιλογών εντός της εταιρείας αλλά και πέρα από αυτή. 

 

Στην Deloitte πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

Η Deloitte φροντίζει να υποστηρίζει τους ανθρώπους της ώστε να αντεπεξέρχονται σε όποια πρόκληση, με αυξημένες άδειες διακοπών, φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων, αλλά και με τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 24/7 για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους. 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Η φροντίδα των ανθρώπων της είναι προτεραιότητα. Σ’ αυτό το πλαίσιο η Deloitte υποστηρίζει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία της με εξειδικευμένες παροχές που κάνουν ευκολότερη τη ζωή του.

 

Στην Deloitte πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ 

Στην Deloitte η υποστήριξη της οικονομικής ευημερίας των εργαζομένων είναι δέσμευση. Δίνονται ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και σημαντικές παροχές, ενώ προσφέρεται και η ευκαιρία εξοικονόμησης στις καθημερινές αγορές.

 

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι που κάνουν την Deloitte να ξεχωρίζει ως ένα από τα 10 Best Workplaces στην Ελλάδα. Ο σημαντικότερος όμως όλων είναι ότι η Deloitte είναι ένα περιβάλλον ανοιχτό για όλους και ένας οργανισμός που συνειδητά επιλέγει να αναπτύσσεται μέσα από την ευημερία και την εξέλιξη των ανθρώπων του! 

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon