Εκτός από την ιδιότητα του ως ηθοποιός ο James Franco έχει γίνει γνωστός για τις ιστορίες που γράφει στο Vice για τις διάσημες φίλες του. Ορισμένες από αυτές έχουν συμβεί στην πραγματικότητα αλλά χρησιμοποιεί καμιά φορά και την φαντασία του. Το τελευταίο του πρότζεκτ αφορά ένα βιβλίο για την Lana Del Rey.

 

Το βιβλίο θα περιέχει φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του με την ποπ σταρ με την απαλή φωνή και μερικές περίεργες αλλά πανέμορφες ιστορίες.

 

Όπως δήλωσε στο περιοδικό V: «Ήθελα να πάρω συνέντευξη από την Lana για ένα βιβλίο που ετοιμάζω και μου είπε, ‘απλά γράψε για μένα, είναι καλύτερα να μην έχει τα δικά μου λόγια. Μπορεί να μην με περιγράψεις έτσι όπως ακριβώς είμαι αλλά προσπάθησε».

 

 

 

Θα ήταν ενδιαφέρον αν το βιβλίο κάνει μια ανασκόπηση στην ζωή της Del Rey. Να μιλήσει δηλαδή για τις ρίζες της, τα χρόνια που ζούσε σε ένα τροχόσπιτο και την ζωή της σαν Lizzie Grant πριν γίνει το απόλυτο ‘it girl’ της σύγχρονης ποπ μουσικής. Το βιβλίο θα μπορούσε να γίνει επίσης μια ωδή σε μια ξεχασμένη εποχή του Χόλιγουντ και στο πώς την οραματίζονται τον 21ο αιώνα.

 

Για πολλούς λόγους η Del Rey είναι η ιδανική μούσα για ένα φωτογραφικό λεύκωμα – είναι δημιουργική, κομψή και καπνίζει όλη την ώρα.

 

Και ο Franco φημίζεται για την ενασχόληση του με διάφορα καλλιτεχνικά μέσα, είτε αυτά είναι η ποίηση, η ζωγραφική ή το να κάνει βίντεο-παρωδίες του Kanye West με τον κολλητό του Seth Rogen. 

 

To Flip-side: Real and Imaginary Conversations with Lana Del Rey (H Άλλη Πλευρά: Αληθινές και φανταστικές συζητήσεις με την Lana Del Rey) θα κυκλοφορήσει επίσημα το Μάρτιο του 2016. Υπομονή μέχρι τότε.