ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. τσίπουρα
  • 1 μπρόκολο
  • 1 κουνουπίδι
  • 1 καρότο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χαράζουμε το ψάρι στην κοιλιά, το καθαρίζουμε από τα εντόσθια και πλένουμε καλά με άφθονο τρεχούμενο νερό.
  2. Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και σε κατσαρόλα με νερό τα βράζουμε μέχρι να είναι λίγο μαλακά.
  3. Σουρώνουμε τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε την κοιλιά του ψαριού.
  4. Κλείνουμε καλά το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με πέστο από άνηθο.
  6. ΤΙΠ:Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε ψάρι επιλέξουμε.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα