ΥΛΙΚΑ

  • 30 γρ. κατίκι
  • 3 φέτες προσούτο
  • 2 φέτες Μετσοβόνε λεπτοκομμένο
  • 20 γρ. baby ρόκα
  • ½ μανιτάρι King Oyster
  • 1 κ.γ. βούτυρο φρέσκο
  • 2 φέτες ψωμί ζυμωτό
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στη μία φέτα ψωμί αλείφουμε το κατίκι και επάνω τοποθετούμε το προσούτο.
  2. Σε τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το μανιτάρι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  3. Σε μπολ μαρινάρουμε τα φύλλα ρόκας με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  4. Στη δεύτερη φέτα ψωμί τοποθετούμε το μανιτάρι και γαρνίρουμε με ρόκα και φλοίδες Μετσοβόνε.


Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Ramino στη Γλυφάδα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα