ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. κατσικίσια φέτα
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • 25 γρ. goji berry
  • 25 γρ. cranberry
  • 8 γρ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τρίβουμε τη φέτα στον χοντρό τρίφτη.
  2. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
  3. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για λίγες ώρες.
  4. Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, πανάρουμε και τηγανίζουμε.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ

  • 200 γρ. φρέσκες φράουλες
  • 80 ml λευκό βαλσάμικο
  • 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο
  • 300 ml ηλιέλαιο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μούλτι πολτοποιούμε τις φράουλες και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το ηλιέλαιο, το οποίο ρίχνουμε σιγά-σιγά (κορδόνι), ενόσω χτυπάμε τα υλικά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  2. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με τη σάλτσα φράουλας.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο bar restaurant Coyoacan στο Θησείο.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα