ΥΛΙΚΑ

  • 1 βολβός παντζαριού καθαρισμένος (προαιρετικά τα φύλλα από το παντζάρι)
  • 1 μήλο καθαρισμένο από τα κουκούτσια
  • 2 μεσαία καρότα καθαρισμένα
  • 3 εκατοστά τζίντζερ καθαρισμένο
  • Χυμός από 1 μοσχολέμονο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περνάμε από τον αποχυμωτή το παντζάρι, το μήλο, τα καρότα και το τζίντζερ. Σερβίρουμε σε ποτήρι και προσθέτουμε τον χυμό μοσχολέμονου. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Coffee Bike στο Πικέρμι.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα