ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

3 μαθήματα που παίρνουμε απ’ την ανατροπή για το «βιασμό» της 19χρονης στην Κύπρο

3 μαθήματα που παίρνουμε απ’ την ανατροπή για το «βιασμό» της 19χρονης στην Κύπρο Facebook Twitter
6

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 19χρονης αφότου έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων και η νεαρή κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση. Τότε ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν.

Ομολόγησε δε ότι η ίδια τους προσκάλεσε και πως όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη με αποτέλεσμα να κάνει την σχετική καταγγελία.

Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα αφεθούν ελεύθεροι έχοντας περάσει σχεδόν δέκα μέρες υπό κράτηση.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε «ακυρώσει» ένα σωρό διάσημους επειδή κάποιοι τους κατήγγειλαν, συχνά χωρίς στοιχεία παρά μόνο με τη μαρτυρία τους.

Ακυρώσαμε τον Γούντι Άλεν (κι ας έκανε μπαμ από μακριά ότι είναι μούφα η καταγγελία, κι ας απαλλάχθηκε δυο φορές απ' την κατηγορία), ακυρώσαμε τον Μάικλ Τζάκσον (κι ας αποκαλύφθηκαν εκ των υστέρων σημαντικές ανακολουθίες στις καταγγελίες), ακυρώσαμε τον Κέβιν Σπέισι (τις προάλλες αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου!).

Διαβάστε τα 3 μαθήματα που παίρνουμε απ' την ανατροπή στον «βιασμό» της 19χρονης απ' τους Ισραηλινούς στα Μικροπράγματα

Στήλες
6

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ