ΥΛΙΚΑ
- 1 τορτίγια
- 2 κ.σ. βρασμένη κινόα
- Ανάμεικτοι ξηροί καρποί
- Λίγο τζίντζερ τριμμένο
- Λίγο σκόρδο τριμμένο
- Φύλλα ρόκας
- Ντοματίνια κομμένα στα δύο
- Λίγο σέλερι λεπτοκομμένο
- Πάστα αβοκάντο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύουμε τους ξηρούς καρπούς με την κινόα, το τζίντζερ και το σκόρδο.
- Για την πάστα αβοκάντο αναμειγνύουμε ½ αβοκάντο με μια κουταλιά μαγιονέζα και την απλώνουμε πάνω στην τορτίγια.
- Προσθέτουμε τη ρόκα, τα ντοματίνια, το σέλερι και τυλίγουμε σφιχτά την τορτίγια σε ρολό.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα