ΥΛΙΚΑ
- 1 τορτίγια
 - 2 κ.σ. βρασμένη κινόα
 - Ανάμεικτοι ξηροί καρποί
 - Λίγο τζίντζερ τριμμένο
 - Λίγο σκόρδο τριμμένο
 - Φύλλα ρόκας
 - Ντοματίνια κομμένα στα δύο
 - Λίγο σέλερι λεπτοκομμένο
 - Πάστα αβοκάντο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύουμε τους ξηρούς καρπούς με την κινόα, το τζίντζερ και το σκόρδο.
 - Για την πάστα αβοκάντο αναμειγνύουμε ½ αβοκάντο με μια κουταλιά μαγιονέζα και την απλώνουμε πάνω στην τορτίγια.
 - Προσθέτουμε τη ρόκα, τα ντοματίνια, το σέλερι και τυλίγουμε σφιχτά την τορτίγια σε ρολό.
 - Σερβίρουμε αμέσως.
 
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 