ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. λουκάνικο κομμένο στα 4
 - 1 μεγάλη πιπεριά κέρατο κομμένη στα 4
 - 1 μέτρια τομάτα τριμμένη
 - 1 κ.γ. πελτές διαλυμένος σε 2 κ.σ. νερό
 - ½ σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες
 - 50 γρ. φέτα
 - Ρίγανη
 - Ψιλοκομμένος μαϊντανός
 - Μπούκοβο
 - Ελαιόλαδο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Περνάμε ελαφρά τα λουκάνικα σε τηγανάκι με ελαιόλαδο.
 - Προσθέτουμε τις πιπεριές και το σκόρδο και συνεχίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
 - Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τον πελτέ και το μπούκοβο.
 - Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι.
 - Αφήνουμε για 5 λεπτά (εάν πιει τα υγρά του, προσθέτουμε 2 κ.σ. νερό) και ανακατεύουμε με τη χοντροσπασμένη φέτα, τον μαϊντανό και τη ρίγανη.
 - Σερβίρουμε αμέσως με τη σάλτσα του.
 
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 