ΥΛΙΚΑ

  • 1 τσιαπάτα ολικής
  • 2 φέτες καπνιστό ζαμπόν Δράμας
  • 2 φέτες χοιρινή μπριζόλα
  • 2 φέτες γραβιέρα Κρήτης
  • 2 κ.γ. πάστα ελιάς

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε στα δύο την τσιαπάτα και αλείφουμε την κάθε εσωτερική επιφάνεια με την πάστα ελιάς.
  2. Επάνω στη μία πλευρά τοποθετούμε το καπνιστό ζαμπόν, τη χοιρινή μπριζόλα, τη γραβιέρα και καλύπτουμε με τη μισή τσιαπάτα.
  3. Ζεσταίνουμε στον φούρνο για 2-3 λεπτά το σάντουιτς και σερβίρουμε αμέσως.
  4. Συνοδεύουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα