ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. σοκολάτα υγείας (κουβερτούρα) σε κομμάτια
  • 300 γρ. σαντιγί ελαφρώς χτυπημένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μέτρια φωτιά σε κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τη σοκολάτα.
  2. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει λεία και γυαλιστερή.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει
  4. Ρίχνουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε από το κέντρο προς τα έξω μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  5. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 έως 4 ώρες.
  6. Σερβίρουμε σε ποτήρι ή γυάλινα μπολ και γαρνίρουμε με κομματάκια σοκολάτα.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα