ΥΛΙΚΑ

  • 150 ml γάλα
  • 1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 200 ml ηλιέλαιο
  • Χυμός από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο, τον χυμό από το λεμόνι, το γάλα και τα χτυπάμε δυνατά με το ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  2. Κατεβάζουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά-σιγά το ηλιέλαιο.
  3. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε λίγο ακόμα ηλιέλαιο, αν χρειαστεί.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα