ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 150 γρ. κοπανιστή Σύρου
  • 8 ml ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

  • 4 ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • 4 ντοματίνια πορτοκαλί κομμένα στα δύο
  • 10 ρόγες σταφύλι
  • 3 φέτες λούζα λεπτοκομμένη
  • Φύλλα μέντας
  • Μαυροκούκι
  • Ελαιόλαδο για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπολ βάζουμε το ανθότυρο, την κοπανιστή, το ελαιόλαδο και με ένα πιρούνι τα ομογενοποιούμε.
  2. Σε πιατέλα απλώνουμε την κρέμα κοπανιστής κι επάνω τοποθετούμε σε ρολάκια τη λούζα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα σταφύλια, ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με μαυροκούκι.
  3. Γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.

Η συνταγή ετοιμάστηκε στο εστιατόριο «Αλλού Γιαλού», στην παραλία Κίνι της Σύρου.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα