ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. βούτυρο πρόβειο
- 150 γρ. άχνη ζάχαρη
- 340 γρ. αλεύρι
- 60 γρ. χαρουπάλευρο
- 140 γρ. αμύγδαλα
- 200 γρ. σοκολάτα Υγείας
- 20 γρ. ανθόνερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για περίπου 25-30 λεπτά το βούτυρο καλά μέχρι να αφρατέψει.
- Ρίχνουμε την άχνη ζάχαρη, μετά τα αμύγδαλα ψιλοκομμένα και στη συνέχεια τα δύο είδη αλευριού.
- Μετά προσθέτουμε τη σοκολάτα και στο τέλος το ανθόνερο.
- Όταν η ζύμη ξεκολλάει από τα τοιχώματα του κάδου του μίξερ είναι έτοιμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρές μπάλες τον 15-20 γρ. και τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C° για 25-30 λεπτά.
- Όταν βγουν από τον φούρνο, τους ραντίζουμε με ανθόνερο και τους ρίχνουμε στην άχνη.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα