ΥΛΙΚΑ
- 1 τσιαπάτα ολικής
- 2 φέτες σολομός
- 3 λεπτοκομμένες φέτες αγγούρι
- Βaby σπανάκι
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. πάστα αβοκάντο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε στα δύο την τσιαπάτα και αλείφουμε την εσωτερική επιφάνεια με την πάστα αβοκάντο.
- Στη μία πλευρά του ψωμιού τοποθετούμε τον σολομό, πασπαλίζουμε με άνηθο, ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε το αγγούρι και το σπανάκι.
- Σκεπάζουμε με την άλλη μισή τσιαπάτα και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα