ΥΛΙΚΑ

  • 1 τσιαπάτα ολικής
  • 2 φέτες σολομός
  • 3 λεπτοκομμένες φέτες αγγούρι
  • Βaby σπανάκι
  • Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. πάστα αβοκάντο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε στα δύο την τσιαπάτα και αλείφουμε την εσωτερική επιφάνεια με την πάστα αβοκάντο.
  2. Στη μία πλευρά του ψωμιού τοποθετούμε τον σολομό, πασπαλίζουμε με άνηθο, ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε το αγγούρι και το σπανάκι.
  3. Σκεπάζουμε με την άλλη μισή τσιαπάτα και σερβίρουμε.
  4. Συνοδεύουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα