— Αυτοχαρακτηρίζεστε party makers. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Είναι ένα λογοπαίγνιο! Κάνουμε/είμαστε το πάρτι, δηλαδή το διοργανώνουμε, αλλά είμαστε και η ψυχή του ταυτόχρονα. Φέρνουμε στα πάρτι μας, ό, τι λείπει από τα περισσότερα πάρτι στην Αθήνα. Κόσμος που χορεύει, φλερτ, αγόρια και κορίτσια, ιδρώτας και χορευτική μουσική διαφόρων δεκαετιών, όλα συνοδεία μπανάνας.

 

Όλοι τρώνε τις μπανάνες και διασκεδάζουν αλλά νομίζω όλοι ξέρουν τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει γλίστρημα από μπανανόφλουδα.


— Ισχύει ότι στα πάρτι σας μοιράζετε μπανάνες;

Φυσικά και ισχύει. Κάθε πάρτι, ανεξάρτητα από το δικό του θέμα, δεν παύει να είναι ένα ακόμα BANANA boys party. Τουτέστιν σε κάθε πάρτι κυκλοφορούν τριών ειδών μπανάνες: μπανάνες αληθινές που καταναλώνονται ΟΛΕΣ (και δίνουν και ενέργεια για περισσότερο χορό), μπανάνες φουσκωτές, που αιωρούνται ή υπάρχουν στον χώρο με κάποιο τρόπο και, δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στα πάρτι, και οι άλλες.


— Και με τις μπανανόφλουδες τι γίνεται; Δεν υπάρχουν ατυχήματα;

Μέχρι στιγμής κανένα. Είμαστε πιο πολιτισμένοι απ΄όσο νομίζουμε. Όλοι τρώνε τις μπανάνες και διασκεδάζουν αλλά νομίζω όλοι ξέρουν τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει γλίστρημα από μπανανόφλουδα. Οπότε τις αφήνουν σε κάποιο μπαρ ή σε καμιά γωνιά ή τις φοράνε στο κεφάλι!

 

 


— Πείτε τους συνειρμούς που κάνετε όταν ακούτε τη λέξη μπανάνα.

Αυτό ας το κάνει όποιος διαβάζει αυτή τη συνέντευξη!


— Θα μας πείτε μια συνταγή με μπανάνες;

Κλασικά: μπανάνα κομμένη σε φέτες με νουτέλα για κάλυψη! Ακόμα καλύτερα; Μπανάνα ολόκληρη, μπολ με νουτέλα στο πλάι, και πριν από κάθε δαγκωνιά βουτάς και λίγο μέσα. Και φυσικά banana split με σαντιγί ή/και παγωτό.


— Τι ετοιμάζετε για το επόμενο πάρτι σας;

Το επόμενο μας πάρτι είναι στις 26 Νοεμβρίου στο Tralala στα Εξάρχεια με τίτλο BANA90's. Γίνεται σε συνεργασία με την θεατρική παράσταση Όπως σας αρέσει*, και όπως καταλαβαίνετε το βασικό θέμα του πάρτι είναι τα 90's! Γι' αυτό έχουμε τον ειδικό ondexx: JJ aka JohnJohn Papadopoulos! Ετοιμάζουμε και το χριστουγεννιάτικό μας πάρτι στις 26 Δεκεμβρίου με διάφορες εκπλήξεις και θα ανέβουμε και Θεσσαλονίκη σύντομα, γι' αυτό stay tuned!

 

 

 

26/11, 22:00, BananaBoys go bana90's, Τralala Bar, Ασκληπιού 45, Εξάρχεια, είσοδος ελεύθερη
Facebook: BananaBoys