— Τι είναι το Yammas;

Ο σύγχρονος τρόπος κεράσματος! Οι εποχές άλλαξαν, γιατί να μην αλλάξει και ο τρόπος κεράσματος; Τώρα μπορεί κάποιος να κεράσει την παρέα του, το ταίρι του, την οικογένειά του και όποιον άλλον θέλει, ακόμα και από το Διάστημα, αρκεί να έχει πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και το μαγαζί να είναι συνεργάτης του Yammas.


— Ποια είναι πρακτικά η διαδικασία που ακολουθείται;

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε πολύ με τους συνεργάτες μου να την κάνουμε εύκολη και άμεση και νομίζω ότι τα καταφέραμε! Είναι μόνο 5 απλά βήματα για να κεράσεις: 1) κάνεις εγγραφή στο Yammas.gr (δωρεάν), 2) κάνεις αναζήτηση του μαγαζιού όπου βρίσκεται η παρέα σου, 3) αγοράζεις το κέρασμα, το οποίο μπορεί να είναι σφηνάκι, ποτό, κοκτέιλ, κανάτα ή μπουκάλι, στις τιμές που έχει δώσει το μαγαζί, 4) στα στοιχεία κεράσματος βάζεις το όνομα και το επίθετο με το οποίο σε αναγνωρίζει ο παραλήπτης του κεράσματος και το νούμερο τηλεφώνου αυτού που κερνάς (αυτό είναι και το πιο σημαντικό, διότι έτσι θα ενημερωθεί η παρέα σου!), 5) πληρώνεις μέσω της κάρτας και χρεώνεσαι μόνο το κέρασμα.

Μετά την έγκριση της πληρωμής ένα SMS αποστέλλεται στον παραλήπτη του κεράσματος που τον ενημερώνει ποιος τον κέρασε και τι τον κέρασε μαζί με έναν κωδικό! Εκείνος με τη σειρά του πάει στον μπάρμαν, δείχνει τον κωδικό, παίρνει το κέρασμά του, και Yammas! Εδώ να προσθέσω ότι μπορούμε να κεράσουμε και τον εαυτό μας, αν δεν θέλουμε να έχουμε μετρητά ή κάρτες μαζί μας!

 

Η διάθεση για κέρασμα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την οικονομική κρίση.


— Ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεστε;

Παραδείγματα, άπειρα! Απλώς θα πω μερικά από την προσωπική μου εμπειρία. Απευθύνεται σ' εκείνους που βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν μέσα από ένα κέρασμα να νιώσουν μέρος της παρέας, σ' εκείνους που έχουν ξεμείνει στο γραφείο μέχρι αργά και βλέπουν ποσταρίσματα από φίλους να διασκεδάζουν, σ' εκείνους που κάνουν σκοπιά και οι κολλητοί κάνουν bachelor, σ' εκείνους που δεν θέλουν λεφτά μαζί τους ή πιστωτική κάρτα και κερνάνε τον εαυτό τους, στους σύγχρονους γονείς που θέλουν να κεράσουν τα παιδιά τους στις πρώτες τους εξόδους και γενικά σε όλους εκείνους που νιώθουν την ανάγκη να κεράσουν!


— Τελικά, έχουμε λεφτά για κέρασμα;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ακόμα, διότι το Yammas.gr βρίσκεται στα πρώτα του βήματα. Σίγουρα θα μπορέσω να σας απαντήσω στα επόμενα δύο χρόνια, που θα έχει αρχίσει να εξοικειώνεται ο κόσμος με τον σύγχρονο τρόπο κεράσματος και θα έχουν αρχίσει να το μαθαίνουν και οι Έλληνες του εξωτερικού και όχι μόνο! Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι η διάθεση για κέρασμα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την οικονομική κρίση.