Τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς από ελληνικές εταιρείες για το φετινό καλοκαίρι

Τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς από ελληνικές εταιρείες για το φετινό καλοκαίρι Facebook Twitter
0

Μετά από πολλές δοκιμές σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς για το καλοκαίρι από ελληνικές εταιρείες. Κανένα από αυτά δεν χρησιμοποιεί πρόσθετα χημικά και συντηρητικά και όλες λένε όχι σε πειράματα σε ζώα.

Dimitra

Το βαλσαμέλαιο από την περιοχή των Μετεώρων σε συνδυασμό με τη θαυματουργή σημύδα και τα αιθέρια έλαια λιβανιού, δενδρολίβανου και λεβάντας καταπολεμούν αποτελεσματικά και εντελώς φυσικά την οιδηματική φύση της κυτταρίτιδας. Το εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
www.dimitra-balsam.com

Lenga Grape Spa

Με τον μοναδικό συνδυασμό του από έξι έλαια 100% φυτικής προέλευσης (σταφύλι, αμύγδαλο, argan, φραγκόσυκο, βερίκοκο, macadamia), το ξηρό λάδι Pathos από τους αμπελώνες τους κτήματος Avantis στην Εύβοια αφήνει το δέρμα σας μεταξένιο, πλήρως ενυδατωμένο, λαμπερό και με την πιο ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.
www.lengagrapespa.gr

Macrovita

H αντηλιακή κρέμα προσώπου της αθηναϊκής εταιρείας Macrovita περιέχει, μεταξύ άλλων, αλόη, λάδι ελιάς, κόκκινο σταφύλι, μαύρη βρώμη και έλαιο τζοτζόμπα. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζοντάς του ανάλαφρη και βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

www.macrovita.gr

Apivita

Tονωτικό νερό προσώπου από ελληνικό τσάι του βουνού που καλλιεργείται στον Όλυμπο. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, ενώ ενυδατώνει, δροσίζει και καταπραΰνει χάρη στην αλόη και στην πανθενόλη που περιέχει. Ψεκάστε στο πρόσωπο και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί για 2-3 λεπτά.
www.apivita.gr

Laouta

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης και θρέψης για το σώμα και τα μαλλιά από την Κάρπαθο, ενισχυμένο από τα πιο ισχυρά βότανα της ελληνικής φύσης, όπως το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο το φασκόμηλο και τα έλαια καρύδας, βερίκοκου και αβοκάντο. Ελαφρώς αρωματισμένο με γεράνι και έλαιο γκρέιπφρουτ.
www.laouta.com

 

Ρώτα τον Υπεύθυνο
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 μέρη για να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις το σπίτι με ρετρό θησαυρούς

Living / 3 μέρη για να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις το σπίτι με ρετρό θησαυρούς

Η τάση για τα βίντατζ φαίνεται να κερδίζει έδαφος στα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα, καθώς μικρά και μεγαλύτερα παλαιοπωλεία νέο τύπου προτείνουν οικονομικές και στυλάτες λύσεις.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Τι σημαίνει να καλλιεργείς baby φύλλα, βολβούς και βρώσιμα άνθη στην Αττική;

Γεύση / Τι σημαίνει να καλλιεργείς baby φύλλα, βολβούς και βρώσιμα άνθη στην Αττική;

O Ανδρέας Παξινός είναι ο ιδιοκτήτης της Andy's microFarm στο Πικέρμι, μιας μικρής βιολογικής αστικής φάρμας στην οποία χρησιμοποιούνται σύγχρονες οικολογικές μέθοδοι βιοενταντικής καλλιέργειας
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η αντικερί Eclectica δεν είναι ένα απλό παλαιοπωλείο

Αγορά / Η αντικερί Eclectica δεν είναι ένα απλό παλαιοπωλείο

Κρυμμένη σε μια άγνωστη γειτονιά της Πλάκας, δίπλα στη βυζαντινού ρυθμού εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, η οποία με τη σειρά της είναι χτισμένη πάνω στο ιερό της θεάς Αρτέμιδος, βρίσκεται η γκαλερί/αντικερί Eclectica της Αγγελικής Πλανουδάκη
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ