Οργή για την γυναίκα που κλωτσάει και χτυπά ένα άλογο- «Πραγματικά θλιβερό»

Οργή για την γυναίκα που κλωτσάει και χτυπά ένα άλογο- «Πραγματικά θλιβερό» Facebook Twitter
0

Η Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη της Σκληρότητας στα Ζώα (RSPCA) ερευνά βίντεο, όπου φαίνεται μια γυναίκα να κλωτσάει και να χτυπά ένα άλογο.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από την ομάδα κατά του κυνηγιού, Hertfordshire Hunt Saboteurs και μετρά περισσότερα από δύο εκατομμύρια views.

Η ομάδα ισχυρίστηκε ότι το βίντεο, που τραβήχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε δρόμο του Leicestershire, δείχνει μέλη του αθλητικού ομίλου Cottesmore Hunt, που δήλωσε ωστόσο με την σειρά του ότι «αποδοκιμάζει έντονα κάθε τέτοια ενέργεια».

«Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παίρνουμε ένα θέμα όπως αυτό πολύ σοβαρά και θα το αντιμετωπίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο», πρόσθεσε εκπρόσωπος. 

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε το πρωί της Κυριακής, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, προκαλώντας την οργή και πολλών διασήμων, ανάμεσά τους οι Judy Murray, Russell Tovey και John Bishop, οι οποίοι το χαρακτήρισαν «ασυγχώρητο».

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Έχω άλογα όλη μου τη ζωή, αυτό δεν είναι ποτέ αποδεκτό», σχολίασε χρήστης του Twitter. 

«Πραγματικά συγκλονιστικό, είμαι ιδιοκτήτρια αλόγων και μου προκαλεί απέχθεια το συγκεκριμένο βίντεο. Πώς να χτίσεις εμπιστοσύνη με το άλογό σου αν του συμπεριφέρεσαι έτσι;», σημείωσε μια γυναίκα. 

Η αστυνομία του Leicestershire πρόσθεσε ότι είχε γνώση για το βίντεο και πρόσφερε τη βοήθειά της στο RSPCA, που χαρακτήρισε το βίντεο «πραγματικά θλιβερό».

Με πληροφορίες από BBC

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ