ΤΩΡΑ!

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε πιτζάμα-πάρτι για τα γενέθλια φίλης της σε ιδιωτικό τζετ

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε πιτζάμα-πάρτι για τα γενέθλια φίλης της σε ιδιωτικό τζετ Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τα γενέθλια της φίλης της, Νάταλι Χάλκρο που έγινε 24 ετών με πιτζάμα-πάρτι σε ιδιωτικό τζετ.

«Πιτζάμα πάρτι για τα γενέθλια της Νάταλι», έγραψε η 41χρονη σταρ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την Χάλκρο και την Ολίβια Πίρσον να φορούν όλες ροζ πιτζάμες της σειράς SKIMS, ποζάροντας μέσα στο αεροσκάφος. 

Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεφε από διακοπές που είχε πάει με τις δυο τους, κοινοποιώντας διάφορες φωτογραφίες το Σάββατο από την βραδινή τους έξοδο.

Εκτός από κοινές πόζες τους, η Κιμ δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες μόνη της, να φορά ένα ροζ μπικίνι, έχοντας βάλει άφθονο λάδι στο σώμα της. 

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM