Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε ομιλία στο Χάρβαρντ- Σχεδόν μια ώρα και 45 λεπτά

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε ομιλία στο Χάρβαρντ- Σε φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν σήμερα, για να μιλήσει σε φοιτητές του τμήματος της διοίκησης επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τους φοιτητές που παρακολούθησαν την ομιλία- έκπληξη της ιδιοκτήτριας της εταιρείας SKIMS και διάσημης τηλεπερσόνας, η Καρντάσιαν μίλησε για μία ώρα και 45 λεπτά.

Καθώς έφευγε χαμογέλασε στις κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο ευχαριστώντας φοιτητές και προσωπικό που την δέχθηκαν.

«Θεωρώ ότι πολλοί άνθρωποι δεν την σέβονται ως ένα πρόσωπο που συνδιοικεί μία εταιρεία δισεκατομμυρίων» είπε μία φοιτήτρια στο NBC10 Boston.

Η ίδια ωστόσο βρήκε την ομιλία και τις σημειώσεις της Κιμ Καρντάσιαν πολύ ενδιαφέρουσες και είπε ότι έμαθε πολλά από εκείνη.

«Έμαθα από κάποιον που έχει χτίσει μία επιτυχημένη επιχείρηση και ήταν υπέροχο. Νομίζω ότι η απουσία καμερών από την αίθουσα έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε μία ειλικρινή συζήτηση και αυτό ήταν ξεχωριστό» πρόσθεσε.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε βίντεο από την είσοδο του Πανεπιστημίου αλλά και μία φωτογραφία από το νέο άγαλμα προς τιμήν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Βοστόνη σε Instastory.

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε ομιλία στο Χάρβαρντ- Σε φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων Facebook Twitter

Με πληροφορίες του nbcboston 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / «Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Ως «αποτρόπαια αντισημιτικά συνθήματα που στόχευαν τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF)» το καταδίκασε η διοργάνωση - Παρεμβάσεις από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC
LIFO NEWSROOM