«Εκείνη ήταν 12, εγώ 30»- Νέα αμήχανη στιγμή για τον Τζο Μπάιντεν

«Εκείνη ήταν 12, εγώ 30»- Νέα αμήχανη στιγμή για τον πρόεδρο Μπάιντεν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Νέα αμήχανη στιγμή για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αποφάσισε να βγει εκτός κειμένου σε μία ομιλία του και το αστείο του αποδείχθηκε σχεδόν ανατριχιαστικό.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Παρασκευή σε ένωση εκπαιδευτικών αναγνώρισε ένα μέλος του ακροατηρίου και είπε στο πλήθος: «Αυτή ήταν 12 ετών, εγώ 30».

«Πρέπει να μου πεις ένα γεια», συνέχισε ο Μπάιντεν από τα κεντρικά γραφεία του National Education Association στην Ουάσινγκτον.

«Η ιστορία μας χρονολογείται από παλιά. Εκείνη ήταν 12, εγώ 30. Αλλά ούτως ή άλλως, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Εκείνη ήταν 12, εγώ 30»- Νέα αμήχανη στιγμή για τον πρόεδρο Μπάιντεν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Το ακροατήριο των δασκάλων και των μελών του σωματείου γέλασε, προφανώς από αμηχανία, ωστόσο οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να επαναφέρουν τον προσωνύμιο, που του έχει δοθεί από παλιά ως «Creepy Joe» (ανατριχιαστικός Τζο) καθώς αφέθηκε να πλανάται ένα κακό υπονοούμενο.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σχετικά με το τι εννοούσε ο πρόεδρος.

Η συνήθεια του Μπάιντεν να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες δημοσίως έδωσε το δικαίωμα στους Ρεπουμπλικάνους να του αποδώσουν το προσωνύμιο «Ανατριχιαστικός Τζο», αν και σπάνια έχει διαπράξει τέτοιες ενέργειες δημόσια από τότε που ζήτησε συγγνώμη το 2019 από τις γυναίκες που είπαν ότι τις είχε κάνει να νιώθουν άβολα με την κίνησή του αυτή.

Με πληροφορεί του washingtonexaminerΝΥPOst

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM