Απεργία την Πρωτομαγιά

1 εκατομμύριο εμβόλια στη μάχη κατά του Έμπολα το 2015

1 εκατομμύριο εμβόλια στη μάχη κατά του Έμπολα το 2015 Facebook Twitter
1

Τη διάθεση 1 εκατομμυρίου εμβολίων για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

H παραγωγή τους θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους ενώ η μισή ποσότητα θα διατεθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου. Το σύνολο των εμβολίων θα μοιραστεί μέχρι το τέλος του 2015 και όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση προτεραιότητα θα δοθεί στο ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται σε επαφή με τους ασθενείς στις περιοχές έξαρσης.

Ωστόσο ο ΠΟΥ υπογράμμισε πως το εμβόλιο δεν είναι "μαγικό" και ίσως δεν είναι η οριστική λύση στην καταπολέμηση του ιού, αλλά ένας σημαντικό όπλο στον έλεγχό του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για μαζικό εμβολιασμό νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2015 ενώ στην χρηματοδότηση της παραγωγής του εμβολίου θα συμβάλει η Παγκόσμια Τράπεζα και η οργάνωση "Γιατροί χωρίς Σύνορα".

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια