ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πεδίο μάχης το Φέργκιουσον των ΗΠΑ

Πεδίο μάχης το Φέργκιουσον των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Στους δρόμους παρέμειναν χθες τη νύχτα οι διαδηλωτές στο Φέργκιουσον αψηφώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα.

 

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Μιζούρι κύρηξε με διάταγμα την πόλη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης προκειμένου να κατασταλούν οι βίαιες διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία του 18χρονου άοπλου αφροαμερικανού, Μάικλ Μπράουν, το περασμένο Σάββατο, από πυρά αστυνομικού.

 

Πεδίο μάχης το Φέργκιουσον των ΗΠΑ Facebook Twitter

 

Πεδίο μάχης το Φέργκιουσον των ΗΠΑ Facebook Twitter

 

Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τους διαδηλωτές να απομακρυνθούν από τους δρόμους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Οι διαδηλωτές όμως παρέμειναν στις θέσεις τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση κροτίδων καπνού προς το μέρος τους.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνθρωπος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό, χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του τραυματισμού του ενώ σφαίρες δέχτηκε και ένα περιπολικό.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια