Νιγηρία: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους- Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες

Νιγηρία: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους- Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες Facebook Twitter
0

Ένα μικρό επιβατικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νιγηρίας συνετρίβη έξω από το αεροδρόμιο της Αμπούτζα, με συνέπεια να σκοτωθούν και οι 7 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό.

Το αεροσκάφος Beechcraft KingAir B350i συνετρίβη κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο της Αμπούτζα, αφότου ανέφερε βλάβη στον κινητήρα, ενώ ταξίδευε προς την πόλη Μίνα.


«Ομάδες διάσωσης βρίσκονται στο σημείο. Δυστυχώς και οι 7 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν στη συντριβή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας, Ιμπίκουνλε Νταραμόλε.

Στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου, όπου υπάρχει θαμνώδης βλάστηση, εκτός της περιμέτρου του αεροδρομίου, δεκάδες στρατιωτικοί και αξιωματούχοι του αεροδρομίου έκαναν έρευνες στα συντρίμμια.

Πυροσβεστικά και ασθενοφόρα βρίσκονταν εν αναμονή σε κοντινή απόσταση. Η οσμή καμένων χημικών ήταν αισθητή, ωστόσο δεν διακρινόταν φωτιά ή καπνός, περιγράφει το Reuters.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM