Τρεις νεαροί στη Βρετανία έπρεπε να απεγκλωβιστούν από τους πυροσβέστες σε μια πραγματικά δύσκολη επιχείρηση, αφού «σφήνωσαν» σε ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο μεγάλου μεγέθους.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Essex κλήθηκε σε εγκαταλελειμμένο χώρο πλυντηρίων στο Bower Hill. Σύμφωνα με την κλήση, τρεις έφηβοι αποφάσισαν να μπουν στο στεγνωτήριο και το πόδι του ενός «πιάστηκε» στην πόρτα.

 

Ενώ οι δύο τα κατάφεραν με επιτυχία, ο τρίτος αντιμετώπισε δυσκολίες αφού «οι αστράγαλοί του παγιδεύτηκαν στην πόρτα όταν προσπάθησε να συρθεί μέσα στο στεγνωτήριο», ήταν η ενημέρωση. Οι πυροσβέστες ζήτησαν τόσο την συνδρομή της Αστυνομίας όσο και άλλων ειδικών υπηρεσιών.

 

Χρησιμοποίησαν μάλιστα βαρύ εξοπλισμό για να αφαιρέσουν την πόρτα του στεγνωτηρίου ώστε να απεγκλωβιστεί ο νεαρός άνδρας χωρίς να τραυματιστεί.

 

Ήταν  μια δύσκολη αποστολή και έπρεπε να μεταφέρουμε πολύ βαρύ εξοπλισμό σε μεγάλη απόσταση και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να απεγκλωβίσουμε τους άντρες με ασφάλεια, δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης.

 

Χρησιμοποιήσαμε μια γκάμα εξοπλισμού για να «ξεσφηνώσουμε» τους αστραγάλους του θύματος και να του επιτρέψουμε να συρθεί από το στεγνωτήριο, εξήγησε.

 

Με πληροφορίες από independent

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr