ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βρετανία: Τρεις έφηβοι «εγκλωβίστηκαν» σε στεγνωτήριο και τους διέσωσαν πυροσβέστες

Βρετανία: Τρεις έφηβοι «εγκλωβίστηκαν» σε στεγνωτήριο και τους διέσωσαν πυροσβέστες Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Τρεις νεαροί στη Βρετανία έπρεπε να απεγκλωβιστούν από τους πυροσβέστες σε μια πραγματικά δύσκολη επιχείρηση, αφού «σφήνωσαν» σε ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο μεγάλου μεγέθους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Essex κλήθηκε σε εγκαταλελειμμένο χώρο πλυντηρίων στο Bower Hill. Σύμφωνα με την κλήση, τρεις έφηβοι αποφάσισαν να μπουν στο στεγνωτήριο και το πόδι του ενός «πιάστηκε» στην πόρτα.

Ενώ οι δύο τα κατάφεραν με επιτυχία, ο τρίτος αντιμετώπισε δυσκολίες αφού «οι αστράγαλοί του παγιδεύτηκαν στην πόρτα όταν προσπάθησε να συρθεί μέσα στο στεγνωτήριο», ήταν η ενημέρωση. Οι πυροσβέστες ζήτησαν τόσο την συνδρομή της Αστυνομίας όσο και άλλων ειδικών υπηρεσιών.

Χρησιμοποίησαν μάλιστα βαρύ εξοπλισμό για να αφαιρέσουν την πόρτα του στεγνωτηρίου ώστε να απεγκλωβιστεί ο νεαρός άνδρας χωρίς να τραυματιστεί.

Ήταν  μια δύσκολη αποστολή και έπρεπε να μεταφέρουμε πολύ βαρύ εξοπλισμό σε μεγάλη απόσταση και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να απεγκλωβίσουμε τους άντρες με ασφάλεια, δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Χρησιμοποιήσαμε μια γκάμα εξοπλισμού για να «ξεσφηνώσουμε» τους αστραγάλους του θύματος και να του επιτρέψουμε να συρθεί από το στεγνωτήριο, εξήγησε.

Με πληροφορίες από independent

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ