Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια μετά τον κορωνοϊό: «Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει ο Τραμπ»

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια μετά τον κορωνοϊό: «Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει ο Τραμπ» Facebook Twitter
0

Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το απόγευμα της Τρίτης, σχεδόν ένα μήνα μετά την διάγνωση με κορωνοϊό. 

Ήταν η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πραγματοποίησε ταξίδι εκστρατείας για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, από την ανακοίνωση της εκστρατείας του τον Ιούνιο του 2019.

Το 50χρονο πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία βρέθηκε χθες στη Φιλαδέλφεια για μια εκδήλωση με στόχο την προσέλκυση γυναικών ψηφοφόρων. Μιλώντας στο Άτγκλεν, η Μελάνια είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μας δώσατε όταν η οικογένειά μας διαγνώστηκε με Covid-19. Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα χάρη στον υγιεινό τρόπο ζωής και μερικές καταπληκτικές θεραπευτικές εναλλακτικές που είναι διαθέσιμες στη χώρα». 

Σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και έλαβε θεραπεία μη διαθέσιμη στο κοινό, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δήλωσε πως «επέλεξε μια πιο φυσική γραμμή σε επίπεδο φαρμάκων, με περισσότερες βιταμίνες και υγιεινό φαγητό». 

Η Μελάνια κατά την ομιλία της τόνισε επίσης πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που ο Πρόεδρος έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες μέσα από τα social media.

«Δεν συμφωνώ πάντα με τον τρόπο που τα λέει τα πράγματα», είπε προκαλώντας γέλιο στους συγκεντρωμένους «αλλά είναι σημαντικό για αυτόν να μιλήσει απευθείας με τους ανθρώπους που υπηρετεί» , συμπλήρωσε για την χρήση του Twitter από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ